Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα κυριοι.ωραια περασαμε σημερα με τα παιδια.ριξαμε τα φυσιγγακια μας και μετα ειχε κοψιδια με μπυρονια.τωρα εχει παγωμενη φραπεδαρα αντε και στην επομενη με υγεια
wHfYjiB.jpg
Καλησπέρα σε ολους! Ομορφιές βλέπω,μπραβο ρε μάγκες,είμαι σίγουρος ότι περάσατε τέλεια!

που ησουνα σημερα γιαννακηηηηη????
Δεν το ήξερα Ευριπό,δεν μου το είπε κανείς ότι θα έρθουν τα παιδιά.δούλευα βέβαια αλλά αν το ήξερα ότι θα ερχόταν τα παιδιά θα το κανονιζα να ήμουν παρόν...δεν πειράζει την άλλη φορά..

κωστα η σπαλομπριζολα του βικτωρα και του μυρου απιστευτα μαλακη τεραστιων διαστασεων 8,70 ευρωπαικα.οι κοινες χοιρινες 7,50
Ευριπιδη εδω στο καμινι με 8.70 ευρω
θα σου πεταξουν μια μεριδα γυρο που θα ειναι πνιγμενη στο κρεμμυδι και στο ξυνισμενο γιαουρτοσκορδιον
και απο χοιρινο μονο το 1/3 απο κρεας
το αλλο λιπος καταλληλο για τσιγαριδες .sarcastic..sarcastic.

γιαννηηη μου 2 βδομαδες το λεγαμε.αλλα θα μου πεις 3 βδομαδες ειχα να ερθω απανω και δεν μου εκοψε να σου τηλ.sorry ρε φιλε.στην αλλη βολτα.τα παιδια ειπανε οτι θα ξαναρθουν
Δεν πειράζει κανενα πρόβλημα! την άλλη φορά..

Καφεδακι νωριτερα, λιγο φαγητο τωρα, οτι πρεπει για λιγη ξεκουραση, σπιτι αποψε για ανασες.
Αγαπητοι φιλοι Κρητες παντα τετοια, το τελευταιο και καλυτερο κομματι μιας ομορφης ημερας.
Καλησπερα σε ολους, ομορφα να περασετε και αποψε.

Καλησπέρα μαγκες! Σε λιγο ξεκινάει το μπασκετακι αλλα εγω θα δω την εκκίνηση της f1 στοκ Καναδά! Ωραίοι ρε μαγκες, αντε να κανονιστει και τπτ στο βορρά, μην το λεμε συνεχεια! Κανενα απο Λευκάδα εχουμε; θα παω 5 μερες τον Ιούλιο διακοπές να χαλάρωσω λιγο!!

Καλησπέρα μαγκες! Σε λιγο ξεκινάει το μπασκετακι αλλα εγω θα δω την εκκίνηση της f1 στοκ Καναδά! Ωραίοι ρε μαγκες, αντε να κανονιστει και τπτ στο βορρά, μην το λεμε συνεχεια! Κανενα απο Λευκάδα εχουμε; θα παω 5 μερες τον Ιούλιο διακοπές να χαλάρωσω λιγο!!
Τον Ωναση.yelling.

Γεια σου ρε Μάνο.φιλε σε πιο μέρος τις Λευκάδας θα πας;15 με 20λεπτα είναι η Πρέβεζα από την Λευκάδα.....

Κωνσταντίνε άμα θα τον πάρω για ψάρεμα και πέσει και σε καλή μερα πιστεύω ότι δεν πρόκειται να φύγει ξανά από εδώ.....
Οχι οτι ειχα καμια αμφιβολια για εσενα..Αλλα μπραβο για το παραπανω..εισαι απο τους καλους επαγγελματιες..;).well done..RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back