Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα μείνω στη Νικιάνα Χρήστο. Αν το θέλει και η γυναίκα ίσως κάνουμε μια βόλτα προς τα εσάς!
Ωραία τοποθεσία Μάνο και κοντά σχετικά στην Λευκάδα.ωραια θα είναι να πάρετε καραβάκι και από το Νυδρι και να σας πάει να δείτε τον Σκορπιό το Μεγανησι και πολλά άλλα..OK φίλε μιλάμε άμα είναι τότε....

Καλησπέρα στη παρέα. Πριν λίγο μαζευτήκαμε από την απογευματινή μας βόλτα, όμορφα περάσαμε με φίλους και τα πιτσιρίκια ευχαριστήθηκαν και εμείς γελάσαμε με τη ψυχή μας.

καλησπερα κυριοι.ωραια περασαμε σημερα με τα παιδια.ριξαμε τα φυσιγγακια μας και μετα ειχε κοψιδια με μπυρονια.τωρα εχει παγωμενη φραπεδαρα αντε και στην επομενη με υγεια
wHfYjiB.jpg
Αυτά είναι παλικάρια μου. Όμορφες καταστάσεις, άντε και στην επόμενη με περισσότερα παιδιά.

καλησπερα κυριοι.ωραια περασαμε σημερα με τα παιδια.ριξαμε τα φυσιγγακια μας και μετα ειχε κοψιδια με μπυρονια.τωρα εχει παγωμενη φραπεδαρα αντε και στην επομενη με υγεια
wHfYjiB.jpg
Γειά σου Ευριπίδη με τη παρέα σου, πάντα τέτοια!.congrats.

Σήμερα πήγα βόρεια Φίλιππα αλλά και εκεί που λες στα νότια έχει όμορφες παραλίες.
Γιαννη την γυρισα ολη την Κερκυρα σε 14 μερες που εκατσα.
Σαν την παραλια του Αγ. Γεωργιου Αργυραδων δεν υπαρχει αλλη κατα εμε.
Ειδικα κατω κατω αριστερα απο την διασταυρωση μετα και την ταβερνα που ειναι πανω στον βραχο.
Αν ειχα καταλαβει καλα μια φωτο που ειχες αναρτησει....για ορτυκια...ησουν ακριβως απο πανω απο εκει που σου λεω

Καλησπέρα σε όλη την παρέα ... Πριν από λίγο γύρισα κι εγώ από το χωριό ... Διαβάζω διάφορα ευχάριστα πράματα, και χαίρομαι ...
Εγώ χθες έκοψα πάλι κάμποσα ξύλα και τα έβαλα μέσα. Έτσι τώρα πλέον έχω γεμίσει όσο χώρο είχα μέσα, και είμαι κομπλέ για το χειμώνα, όση βαρυχειμωνιά και να κάμει δεν προλαβαίνουμε να τα κάψουμε ... Πάντως με αυτό το μικρό Echo που πήρα φέτος σώθηκα !!! Φοβερό εργαλείο, έχει βγάλει απίστευτη δουλειά και είναι σκυλί, και παιχνιδάκι στη χρήση ... Japan = Εγγύηση !!! ... Τόσα χρόνια πέφτανε τα χέρια και η μέση μου με το μεγάλο το Husqvarna, άσε που μου είχε βγάλει την πίστη με ζημιές και προβλήματα ...
... είχε ετοιμάσει και γεμιστά η μάνα μου, οπότε μια χαρά τη βγάλαμε σήμερα ...
Γιάννη, καλά τα γεμιστά ;;; ;) Και η δική μου τα έφτιαξε σήμερα, για την ακρίβεια ντολμαδάκια με κολοκυθοανθούς και με αμπελόφυλλα, τα τίμησα δεόντως και πήρα κι ένα μπωλ και θα φάω άλλες 2-3 φορές ... .eat.
Θα σας καληνυχτίσω τώρα ... κέρδισε κι Παναθηναϊκός και θα κοιμηθώ ήσυχος κι ευχαριστημένος !!! :)
Να βάλω και δυο τραγουδάκια από το χθεσινό "Στην υγειά μας ρε παιδιά" ... Αφιερωμένα - ειδικά το δεύτερο - στα "ώριμα" (από 50+) παλληκάρια του φόρουμ ... .sarcastic.

Ωρ;αια η μερα σημερα. Πολυ το τουφεκιδι, ριξαμε και 2 πουλες στο σκοπευτηριο, και καναμε και αρκετες δοκιμες στο πινακα. Νομιζω παντως αν ριξει μια φορα ο καθενας τους απο μια πουλα σπορτιγκ θα ψιλοκολλησουνε. Ειναι βεβαια και η αποσταση μεγαλη...

Γιαννη την γυρισα ολη την Κερκυρα σε 14 μερες που εκατσα.
Σαν την παραλια του Αγ. Γεωργιου Αργυραδων δεν υπαρχει αλλη κατα εμε.
Ειδικα κατω κατω αριστερα απο την διασταυρωση μετα και την ταβερνα που ειναι πανω στον βραχο.
Αν ειχα καταλαβει καλα μια φωτο που ειχες αναρτησει....για ορτυκια...ησουν ακριβως απο πανω απο εκει που σου λεω
Φίλιππα όμορφη παραλία εκεί αλλά πίστεψεμε υπάρχουν και άλλες παραλίες που έχουν ομορφιές. Πάντως η συγκεκριμένη παραλία είναι εκτός από φανταστική είναι και απο τις μεγαλύτερες του νησιού.

wHfYjiB.jpg
Κρητηκιε βαλε ονοματα για μας που δεν ξερουμε να γνωρισουμε τους ομορφαντρες:)

Status
Not open for further replies.
Back