Καλημερα παλικαρια
Για σένα ίσως !!! Να δεις εμένα τι στοίβες κ@λόχαρτα μου έχουν φέρει πρωί-πρωί θα ... ... Λίγο θέλω να αρχίσω τα αλληλούια ....pop.Καλημερα κυριοι. Τσαγκαροδευτερα σημερα
Μπραβω παιδια παντα τετοια...!!!καλησπερα κυριοι.ωραια περασαμε σημερα με τα παιδια.ριξαμε τα φυσιγγακια μας και μετα ειχε κοψιδια με μπυρονια.τωρα εχει παγωμενη φραπεδαρα αντε και στην επομενη με υγεια
Στελη φυτιλιασετα και ξεμπερδεψες μια και ξω.shoot.Για σένα ίσως !!! Να δεις εμένα τι στοίβες κ@λόχαρτα μου έχουν φέρει πρωί-πρωί θα ... ... Λίγο θέλω να αρχίσω τα αλληλούια ....pop.
με τα γυαλια ο βικτωρας η αλλιως jack daniels διπλα του ο μυρος με την ασπρη μπλουζα ο νικολης και διπλα απ το νικολη ο γιαννης ο φιλος που εδω και μια 4ετια 5ετια παμε μαζι στο κυνηγιΚρητηκιε!!!σε βλεπω, βλεπω και τα μουστακια σου που γελανε,.ha ha ha. ΟΝΟΜΑΤΑ
Την δικια σου την μουτσουνα την κρυβης?με τα γυαλια ο βικτωρας η αλλιως jack daniels διπλα του ο μυρος με την ασπρη μπλουζα ο νικολης και διπλα απ το νικολη ο γιαννης ο φιλος που εδω και μια 4ετια 5ετια παμε μαζι στο κυνηγι
Την δικια σου την μουτσουνα την κρυβης?
Μην φοβασε κρητηκουλη μωρο μου βαλε βαλε θα σε προσεξω ζωγραφια μου αχουτο