Καλημερα σας κυριοι
Χθες το απογευμα σχολασα νωρις και πηγα για ενα ψαρεματακι. Αλλα 5 ψαρια με ακολουθησαν σπιτι.
απο την μερα που πηρα το μεγαλο λαβρακι οποτε πηγαινω βγαζω 4-6 ψαρια. Εχουν μπει σε ενα μερος κοκκαλια κολιοι και γοφαρια και γινεται πανηγυρι σχεδον καθε μερα. Χθες δεν ηταν καλη μερα γιατι κυνηγουσαν πολυ τα γοφαρια και ειχαν προγκηξει τα υπολοιπα ειδη. Παιζουν μακρυα για τις βολες μας ομως και δεν τα φτανουμε. Θα γραψω λεπτομερειες το βραδυ που θα παω σπιτι...Καλημερα σε ολους...
-Τι ειναι αυτο???
-Εεεεεεε θα ρωτησεις το λογιστη σου...
-Τι ειναι εκεινο?
-Ξερει ο λογιστης σου κυριε, απευθυνσου σε αυτον....hit.
Αυτος ο που...στης ο λογιστης το wikipedia ειναι...
Δεν βαριεσαι, το απογευμα εχει σκοπευτηριο... .shoot.
Πες καμια λεπτομερεια ρε φιλε κ μας εχει φαει ο "κουβας" φετος... Τετοιο κακο δεν εχει ξαναγινει....kkk. Αφου σκεφτομαι να ξαναβγαλω μετα απο 3 χρονια τα καλαμια του casting...
κ εχω κ την κοπελια... "βρε αγαπη μου σιγουρα πας για ψαρεμα? .xm. Περυσι τρωγαμε 2 φορες την εβδομαδα ψαρια, φετος τι γινεται?"
Καλημερα εστω και καθυστερημενα σε ολους! Δουλεια απο τις 6 σημερα τωρα κανω διαλλειμα καθως ειχαμε τρεξιματα..
Γεια σου Κωνσταντίνε!Γειά σας κύριοι, ρεπό σήμερα θα ρίξω καμία βόλτα στα κυνηγομαγαζα και αν προλάβω και το επιτρέψει ο καιρός καμία μπαλοτα.
Γειά σου Άρη, ο πονοκέφαλος είναι μόνιμος εδώ πέρα φίλε .smashfrak. απλά εκεί κάνω λίγη ψυχοθεραπεία και με τις τουφεκιές απελευθερωνω λίγο το στρες.Γεια σου Κωνσταντίνε!
Καλό ρεπό..., αλλά σε τρώει ο πισινός σου για να σε πιάσει πονοκέφαλος, εεε.....
Γεια σου Κωνσταντίνε!
Καλό ρεπό..., αλλά σε τρώει ο πισινός σου για να σε πιάσει πονοκέφαλος, εεε.....
γειά σας ρε πατρίδεςΓειά σου Άρη, ο πονοκέφαλος είναι μόνιμος εδώ πέρα φίλε .smashfrak. απλά εκεί κάνω λίγη ψυχοθεραπεία και με τις τουφεκιές απελευθερωνω λίγο το στρες.
Τι ειναι αυτα που λες;;;;;αν θέλει το έτερον μου ήμισυ Λάκης
μην τ ακούς όλα ρε ha haaaΤι ειναι αυτα που λες;;;;;