Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα..
Επειδή στο Αμύνταιο πήγα δυο φορες τελευταία και εγινε η καθίζιση,τωρα λεω να τραβήξω για αλλου.,πιο ανατολικά.
Θεσσαλονίκη ας πούμε και βάλε.......buy buy.
Μλκ @# μησες και τη Μυτιλήνη...
Καλό κουράγιο στους συντοπήτες μου από την Γκασμαδία..
Γεια σας παίχται...

Χαιρετώ την παρέα..
Επειδή στο Αμύνταιο πήγα δυο φορες τελευταία και εγινε η καθίζιση,τωρα λεω να τραβήξω για αλλου.,πιο ανατολικά.
ΟΤΙ θες περναω εγω Ιγουμενιτσα.. Δεν χρ. να περασεις απεναντι.....sarcastic.

Καλησπέρα σας ...... :)
Χαιρετώ την παρέα..
Άμα σου πω ότι μόλις το άκουσα στην TV, εσένα σκέφτηκα αμέσως !!! ... αλλά δεν έγραψα τίποτα για να μην παρεξηγήσεις ... .sarcastic.
Δεν είχα και σήμα στο χωριό ... ;)

.well done. .crying smile..vert funny..vert funny.

Oχι ρε φιλαράκι μη σε βάζω σε κόπο.Τον Ιούλιο που θα ειμαι πάνω θα πεταχτώ εγω στην Κερκυρα μια βόλτα και φυσικά θα έρθω και στο μαγαζί σου..buy buy.

Καλησπέρα σας ...... :)

Άμα σου πω ότι μόλις το άκουσα στην TV, εσένα σκέφτηκα αμέσως !!! ... αλλά δεν έγραψα τίποτα για να μην παρεξηγήσεις ... .sarcastic.
Δεν είχα και σήμα στο χωριό ... ;)

.well done. .crying smile..vert funny..vert funny.

Να σε παρεξηγήσω ;.sarcastic. Ωραίο ανέκδοτο.....

Oχι ρε φιλαράκι μη σε βάζω σε κόπο.Τον Ιούλιο που θα ειμαι πάνω θα πεταχτώ εγω στην Κερκυρα μια βόλτα και φυσικά θα έρθω και στο μαγαζί σου..buy buy.

Να σε παρεξηγήσω ;.sarcastic. Ωραίο ανέκδοτο.....
Γιώργο τον Ιούλιο δεν είναι που κλείνεις το μαγαζί κάνα μήνα για ανακαίνιση; .pop.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα Παλικάρια ;)
Μεγάλο παλτό φάγαμε και σήμερα το μεσημέρι στον Κηφισό 1.5 ώρα μέχρι τις τρεις γέφυρες drive car:mad:
Και όλο αυτό το πακέτο για ένα φορτηγάκι που είχε μείνει στην αριστερή λωρίδα .buy buy.
Η τροχαία δεν βλέπει από τις κάμερες πάντα είχα αυτήν την απορία .ghe.

Χαιρετώ σας. Να αποτιμήσω τα σέβη μου στον Έλληνα Λογιστή, τον μεγαλύτερο επαγγελματία ήρωα στη χώρα μας με διαφορά! Ετοιμάζεται το κριθαράκι και σε λίγο θα γίνει πανικός. Ενημερωτικά έχω στο σπίτι 3 γυναίκες, τι τραβάω!

Status
Not open for further replies.
Back