Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα από τα καλοκαιρινά Χανιά τσι Κρήτης.
Χτες μετά τη δουλειά επειδή όλα μου πάνε μαμησετα, μου την κάρφωσε και πήρα αμάξι και πήγα πλακιά Ρέθυμνο. Παράδεισος......

20170612_145016.jpg

Καλημέρα στην παρέα.
Περαστικά Στέφανε, με πλήρη και γρήγορη ανάρρωση ...
Τέλεια μέρα χθες για σκοπευτήριο, παρά τις προβλέψεις για βροχές κ καταιγίδες, και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία !!! Έριξα δυο πούλες, τις ευχαριστήθηκα, είχε αρκετό κόσμο, πολύ ωραία ήταν, πήραμε για τα καλά τη "δόση" μας ...
Στην κυριολεξία όμως ... αφού είχε σχεδόν άπνοια, μόνο ένα πολύ ελαφρύ αεράκι μια "αύρα", αλλά με κατεύθυνση τέτοια (Β-ΒΔ) που έφερνε όλη τη μπαρουτίλα από τους βατήρες προς τα πίσω εκεί που καθόμαστε, αλλά όχι ικανό να τη σκορπά και να τη διαλύει, με αποτέλεσμα να την αναπνέουμε κανονικά !!! Παρόλο που ήμασταν στο νέο γήπεδο πάνω σε ύψωμα !!! Αφού μετά από κάποια ώρα ένιωσα ψιλομαστουρωμένος ... .badboys. .sarcastic.

Καλησπέρα σας κύριοι! Μετά από 21(τυχαιο; ) μέρες στο ΚΑΤ εδώ και λίγες μέρες επέστρεψα σπίτι όπου θα συνεχίσω τη μακρά ανάρρωση και αποκατάσταση.
Τέτοιες εμπειρίες και καταστάσεις σε κάνουν να βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα και να βάζεις άλλες προτεραιοτητες στη ζωη. Εκτιμάς την κάθε βοήθεια και βλέπεις την πραγματική αγάπη των δικών σου ανθρώπων και των φιλων.
Καταλαβαινεις ότι τα πράγματα που σε ενοχλούσαν στην καθημερινοτητα είναι πολύ ασήμαντα.
Δύναμη κυριοι! Και ελπίζω να είμαι συνεπής στο ραντεβού τέλη Οκτώβρη!
το δυσκολο κομματι το περασες,να σκεφτεσαι περδικες και τον οκτωβριο θα εισαι ετοιμος.hunter.σιδερενιος!

.buy buy. Ρε για πρωταπριλιά το πέρασες ;
Εμεις τρώγαμε και συ επινες καφέ.
Μην τον ακουτε παιδια χτες το βραδυ γινανε απιστευτα πραγματα,κατι μαγικα κολπα με τα πιρουνια,την μια γυαλιζανε, την αλλη χανοντουσαν,πηρα και εγω τον καφε μου,και παρατηρουσα αυτο το φαινομενο[ειχα να δω τετοια μαγικα απο οταν ημουν μικρος και με πηγαινε ο πατερας μου να δουμε τον Μαγο]
Μιλαμε για κορυφες,μιλαμε για ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ δεν προλαβαινα το ρυθμο ρε παιδια,παντος εφαγα.
Μετα ηρθαν τα γλυκα!!! αρχισανε "δεν τρωω γλυκα" "δεν τρωω ζαχαρη" ωρε τι εγινε τους μαμησα την θεια.
Ααααααα!!! Μητσο δεν πιανετε αυτη η φορα ειναι σαν να μην πηγαμε, θελω να κανω κανω μερικες επωμισεις με το πιρουνι και μετα να ξαναπαμε.crying smile..crying smile..vert funny.

Μην τον ακουτε παιδια χτες το βραδυ γινανε απιστευτα πραγματα,κατι μαγικα κολπα με τα πιρουνια,την μια γυαλιζανε, την αλλη χανοντουσαν,πηρα και εγω τον καφε μου,και παρατηρουσα αυτο το φαινομενο[ειχα να δω τετοια μαγικα απο οταν ημουν μικρος και με πηγαινε ο πατερας μου να δουμε τον Μαγο]
Μιλαμε για κορυφες,μιλαμε για ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ δεν προλαβαινα το ρυθμο ρε παιδια,παντος εφαγα.
Μετα ηρθαν τα γλυκα!!! αρχισανε "δεν τρωω γλυκα" "δεν τρωω ζαχαρη" ωρε τι εγινε τους μαμησα την θεια.
Ααααααα!!! Μητσο δεν πιανετε αυτη η φορα ειναι σαν να μην πηγαμε, θελω να κανω κανω μερικες επωμισεις με το πιρουνι και μετα να ξαναπαμε.crying smile..crying smile..vert funny.
Ραντεβού την Παρασκευή που το μαγαζί θα εχει και .."πίνακα" για να κάνεις τις δοκιμές σου με τα πηρούνια.
.yelling.

Καλησπέρα σας κύριοι! Μετά από 21(τυχαιο; ) μέρες στο ΚΑΤ εδώ και λίγες μέρες επέστρεψα σπίτι όπου θα συνεχίσω τη μακρά ανάρρωση και αποκατάσταση.
Τέτοιες εμπειρίες και καταστάσεις σε κάνουν να βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα και να βάζεις άλλες προτεραιοτητες στη ζωη. Εκτιμάς την κάθε βοήθεια και βλέπεις την πραγματική αγάπη των δικών σου ανθρώπων και των φιλων.
Καταλαβαινεις ότι τα πράγματα που σε ενοχλούσαν στην καθημερινοτητα είναι πολύ ασήμαντα.
Δύναμη κυριοι! Και ελπίζω να είμαι συνεπής στο ραντεβού τέλη Οκτώβρη!
Καλό μεσημέρι σε ολους! Στέφανε γρήγορα περαστικά! Πολύ σημαντικά αυτά που γράφεις!

Καλημερα σε ολους, παντοτε με υγεια και δυναμη.
Ομορφο βραδακι χθες με αγαπητους φιλους, ολα τελεια.
Στεφανε σιδερενιος σου ευχομαι.
Η ματια μας και στην Λεσβο, ευχομαι και εκει γρηγορη αποκατασταση και επαναφορα στην κανονικοτητα της ζωης τοσων ανθρωπων.
Καλη συνεχεια σε ολους.
Νασε καλα Στευρο με υγεια να περνας παντα καλα με καλους φιλους !!!

Ρε τρεεενοοοο...το παν ειναι να σου καθετε καλα το πιρουνι στα τρια δαχτυλα.....crying smile..vert funny.

Καλησπερα σε ολη την παρεα... Πηξιμο... .hair.

Στεφανε σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ταχεια αναρωση φιλε κ να εισαι σιδερενιος... Τετοιες καταστασεις παντα μας στιγματιζουν κ μας κανουν να αναθεωρουμε πολλα καθημερινα πραγματα που μας φαινονται ασημανατα κ ειναι σημαντικα, αλλα δεν ειναι τροπος αυτος απο την αλλη και να το συνειδητοποιουμε αυτο... Η ζωη ειναι μικρη κ γεματη προβληματα για να φορτωνομαστε κ αλλα κ να μην κανουμε πραγματα που αγαπαμε... Οποια κ αν ειναι αυτα, αλλος εχει το κυνηγι, αλλος το ψαρεμα, αλλος τις γυναικες, τα ταξιδια, την οικογενεια, τον αθλητισμο... Ο καθενας οτι αγαπαει οσο περισσοτερο μπορει...
Τα καλυτερα ευχομαι κ γρηγορα στα κυνηγοτοπια... .shake hands.

Καλησπερα σε ολη την παρεα... Πηξιμο... .hair.

Στεφανε σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ταχεια αναρωση φιλε κ να εισαι σιδερενιος... Τετοιες καταστασεις παντα μας στιγματιζουν κ μας κανουν να αναθεωρουμε πολλα καθημερινα πραγματα που μας φαινονται ασημανατα κ ειναι σημαντικα, αλλα δεν ειναι τροπος αυτος απο την αλλη και να το συνειδητοποιουμε αυτο... Η ζωη ειναι μικρη κ γεματη προβληματα για να φορτωνομαστε κ αλλα κ να μην κανουμε πραγματα που αγαπαμε... Οποια κ αν ειναι αυτα, αλλος εχει το κυνηγι, αλλος το ψαρεμα, αλλος τις γυναικες, τα ταξιδια, την οικογενεια, τον αθλητισμο... Ο καθενας οτι αγαπαει οσο περισσοτερο μπορει...
Τα καλυτερα ευχομαι κ γρηγορα στα κυνηγοτοπια... .shake hands.
Ξέχασες το .bbq.

Status
Not open for further replies.
Back