Mafia Calabria
Moderator
Καληνύχτα πατρίδα.Καληνύχτα σας και καλό ξημέρωμα!
Καληνύχτα πατρίδα.Καληνύχτα σας και καλό ξημέρωμα!
Να είναι περαστικά!Καλησπέρα σας κύριοι! Μετά από 21(τυχαιο; ) μέρες στο ΚΑΤ εδώ και λίγες μέρες επέστρεψα σπίτι όπου θα συνεχίσω τη μακρά ανάρρωση και αποκατάσταση.
Τέτοιες εμπειρίες και καταστάσεις σε κάνουν να βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα και να βάζεις άλλες προτεραιοτητες στη ζωη. Εκτιμάς την κάθε βοήθεια και βλέπεις την πραγματική αγάπη των δικών σου ανθρώπων και των φιλων.
Καταλαβαινεις ότι τα πράγματα που σε ενοχλούσαν στην καθημερινοτητα είναι πολύ ασήμαντα.
Δύναμη κυριοι! Και ελπίζω να είμαι συνεπής στο ραντεβού τέλη Οκτώβρη!
Στέφανε σιδερένιος καλή δύναμη και τον Οκτώβρη 1ος και πλήρως μάχιμοςΚαλησπέρα σας κύριοι! Μετά από 21(τυχαιο; ) μέρες στο ΚΑΤ εδώ και λίγες μέρες επέστρεψα σπίτι όπου θα συνεχίσω τη μακρά ανάρρωση και αποκατάσταση.
Τέτοιες εμπειρίες και καταστάσεις σε κάνουν να βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα και να βάζεις άλλες προτεραιοτητες στη ζωη. Εκτιμάς την κάθε βοήθεια και βλέπεις την πραγματική αγάπη των δικών σου ανθρώπων και των φιλων.
Καταλαβαινεις ότι τα πράγματα που σε ενοχλούσαν στην καθημερινοτητα είναι πολύ ασήμαντα.
ωραία ήταν όπως είναι με καλή παρέαΦαγώθηκε να ζητάει Γμοχ και προβατίνα .Ρε τι ειναι τούτος ; δεν εφαγε τίποτα.
Οπως παντα περάσαμε όμορφα και η ώρα κύλησε γρήγορα.
Ευχαρισυούμε τον Σταύρακα για το κέρασμα, αφού πλήρωσε όλο το ποσό και φυσικα για τα γλυκά του
Στέφανε καλή και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι!Καλησπέρα σας κύριοι! Μετά από 21(τυχαιο; ) μέρες στο ΚΑΤ εδώ και λίγες μέρες επέστρεψα σπίτι όπου θα συνεχίσω τη μακρά ανάρρωση και αποκατάσταση.
Καλησπέρα σας κύριοι! Μετά από 21(τυχαιο; ) μέρες στο ΚΑΤ εδώ και λίγες μέρες επέστρεψα σπίτι όπου θα συνεχίσω τη μακρά ανάρρωση και αποκατάσταση.