καληνυχτω κυριοι
Νέο έκτατο μετεωρολογικό δελτίο ενημερώνει τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας για έντονα καιρικά φαινόμενα από τα μέσα της επόμενης εβοδομάδας. Αυτή τη στιγμή η γραμματεία πολιτικής προστασίας βρίσκεται σε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Πηγή: καζουραnet ha haaa
με προλαβες στο νημα
Γιωρργη!!!Κοπανατη ερχετε.pop..pop.
Μητσο!!! τσιμπα ρε ακομα?
Γιατί στην επιστροφή Γιώργο?
Τον φοβάσαι περισσότερο όταν έρχεται?
Μπα θα κάνει τζοκινγκ με αντιανεμικο αδιάβροχο, παπουτσάκι trekking και θα ρουφάει τις μυρωδιές της φύσης. Για κάτι τέτοια παπατζιλικια είναι πρώτος.....
Θα χει βάλει και το gps να γράφει τα χλμ.
.pop..pop..buy buy.Πω πω παπαριές........buy buy.
...όποιος κυνηγάει μαζί μου γεμίζει σακούλια .Είμαι γουρλής γουτσου γούτσου ...buy.
Αγριολαχανα..όποιος κυνηγάει μαζί μου γεμίζει σακούλια
Πέστα μοντελάκι μου ...
Αν δε δεις ,μην πιστεύεις τίποτα Γιώργη.buy.Ότι και να λέτε εγώ δεν σας πιστεύω....
Με καυτά σορτσάκια ;.asking.Γυρωωστις 5 30 θα εχω τελειωσει τη δουλεια. Αν βολεψει να κανουμε μαζωξη!
Εχει στην αριστοτελους κατι περιστερια
@dim63
Ενα θα σου πω..... Κοντευει να αναγεννηθει ο αφιβληστροειδης χιτωνας μου..Πέστα μοντελάκι μου ...
Αν δε δεις ,μην πιστεύεις τίποτα Γιώργη.buy.
Με καυτά σορτσάκια ;.asking.
Την περβυωπία την διορθώνει ;Ενα θα σου πω..... Κοντευει να αναγεννηθει ο αφιβληστροειδης χιτωνας μου..
Πρεσβυοπια, αναπτερωνει ηθικο και απομακρυνει αρθρητικα...Την περβυωπία την διορθώνει ;
Σε γλεντάνε-με αντιπαθέστατε μελαχρινέ τύπε....badboys.Πω πω παπαριές........buy buy.
...όποιος κυνηγάει μαζί μου γεμίζει σακούλια .Είμαι γουρλής γουτσου γούτσου ...buy.