Δημητρη,αν βρεθεις κατα εδω Κομοτηνη η Αλεξ/πολη και εχεις ορεξη για καφεδακι ενημερωσε!Καλησπέρα Γιώργη.
Τετάρτη πρωί ειμαι Σαλόνικα.Θα παραμείνω για καποιες ώρες και προς το απόγευμα θα τραβήξω ανατολικά .Προς Καβάλα μέχρι Κομοτηνή.Σαββατο επιστροφή απο Αλεξ/πολη.
Ηθελα να σας πετύχω κάποια στιγμή αλλά και πάλι ετσι οπως ετχομαι δεν ξερω.
Στην Σπιναλογκα ..?Είσαι πρώτος .Η φωτογραφία ειχε σκοπό να προκαλέσει την συγκεκριμένη ερώτηση για να πάρει και την κατάλληλα απάντηση.Βέβαια απ αλλού την περίμενα .
Φυσικά η απάντηση είναι ότι όλα αυτά δεν είναι χτυπημένο στο Νομό των χτικιάρικων (Βοιωτία),αλλά .....αλλού.
Δημητρη,αν βρεθεις κατα εδω Κομοτηνη η Αλεξ/πολη και εχεις ορεξη για καφεδακι ενημερωσε!
Παρασκευη καλυτερα που θα χω γυρισει και απο τον Εβρο λογω εξεταστικης
Λυπήσου την περιοχή ...δήλωσε κόλημα κ ασε τα εκτος εδρας...Το σίγουρο είναι οτι θα μένουμε στην Κομοτηνή.Η δουλειά θα ειναι Ν.Σάντα ,Ίασμο και Φιλίππους Το θέμα είναι να μην μας παίρνει πάλι το βράδυ γιατί θα έχουμε και δρομολόγια .
Στείλε μου το τηλεφωνό ου με μνμ να το έχω και πιστεύω να τα καταφέρω να βρεθούμε.
Μωρή τρελή γιατί δεν λες που πήγα στον Εβρο και έσωσα το Δ απο την ερημοποίηση ;Λυπήσου την περιοχή ...δήλωσε κόλημα κ ασε τα εκτος εδρας...
Δεν θα αφήσεις τπτ όρθιον;;; ιολη κα;;;
Ωραιος Δημήτρη!!Έτοιμα για πάστωμα 30 κοτσύφια και 30 τσίχλες. Σε πόσα τσίπουρα να αντιστοιχούν άραγε ;
Οχι Χρήστο δεν εχω ξαναπαστώσει κοτσύφια .Νομίζω οτι με το λιπακι που έχουν θα ειναι πιο νόστιμα .Πέρυσι φίλε δοκίμασα φάσσα.Επαθα την πλάκα μου ! Γαμω τους μεζέδες .Ωραιος Δημήτρη!!
Κοτσύφια έχεις ξαναπαστώσει;Επηρεάζει σε τίποτα το πολύ λίπος τους;
Είμαι κ εγώ στην ίδια διαδικασία αυτές τις μέρες αλλά έβαλα μόνο τσίχλες κ η αληθεια είναι πως έχω πολύ περισσότερα μαύρα στο φυγείο.
Καλησπέρα στην παρέα,καλή ξεκούραση,καλό Σ/Κ!
Κ το νερό δικό σου και με δικό σου ποτήριον...Μωρή τρελή γιατί δεν λες που πήγα στον Εβρο και έσωσα το Δ απο την ερημοποίηση ;
Σε αυτο εχει δικιο οποτε ειμαι μαζι του γεμιζω προβατιναha haaaΠω πω παπαριές........buy buy.
...όποιος κυνηγάει μαζί μου γεμίζει σακούλια .Είμαι γουρλής γουτσου γούτσου ...buy.
Καλησπέρα φίλε.καλησπερα στους εγχωριους και τον ξενιτεμενο μας
Γεια σου Αρι.Καλησπέρα στη παρέα!