θα ρθεις αυριο το πρωι σκοπευτηριο για καφεδακι??καλησπέρα στην παρέα από παραλία Σταυρού Ακρωτήρι Χανίων.
Προς τους συντοπίτες ο καλαθάς είναι πίτα δεν έχει parking πουθενα..........Θερμοκρασία 28c
Βαλε διαδικασια..Οχι Χρήστο δεν εχω ξαναπαστώσει κοτσύφια .Νομίζω οτι με το λιπακι που έχουν θα ειναι πιο νόστιμα .Πέρυσι φίλε δοκίμασα φάσσα.Επαθα την πλάκα μου ! Γαμω τους μεζέδες .
Πάνο σκοπευτά τι κάνεις?καλησπέρα στην παρέα από παραλία Σταυρού Ακρωτήρι Χανίων.
Προς τους συντοπίτες ο καλαθάς είναι πίτα δεν έχει parking πουθενα..........Θερμοκρασία 28c
Κουπί καθημερινά φίλε.Γεια σου γίγαντα Κωστή,πως πάει?
Τι να πω αδερφέ, υπομονή και καλή δύναμη!Κουπί καθημερινά φίλε.
Ευρίπο αύριο πάω Ρέθυμνο σε βάπτιση (και θα μου ζαλίσουν τα μέζεα γιατί δεν παντρεύομαι.....buy buy.)θα ρθεις αυριο το πρωι σκοπευτηριο για καφεδακι??
Καλησπέρα Αρίστο!!Πάνο σκοπευτά τι κάνεις?
Η υπογραφή σου με αναστατώνει....
Για σου Φωτάρα, καλώς τα ξαναλέμε!Καλησπέρα παλιοί μου φίλοι μια επαγγελλματική αλλαγή μου περιόρισε πολυ τον ελευθερο χρόνο μου και δεν είχα χρονο να γράψω τώρα σιγά σιγά μπαινω σε πιο χαλαρούς ρυθμούς εν' όψειν καλοκαιριού και θα τα λέμε και πάλι , μετά χαράς διαπίστωσα πως έχουν μπεί και γράφουν φίλοι που είχαν χαθεί και αυτοί για τους δικούς τους λόγους .,
.asking. Θα υποστηρίζεις ότι είσαι μικρός και ανώριμος για τέτοιες σοβαρές καταστάσεις ........Ευρίπο αύριο πάω Ρέθυμνο σε βάπτιση (και θα μου ζαλίσουν τα μέζεα γιατί δεν παντρεύομαι.....buy buy.)
.asking. Θα υποστηρίζεις ότι είσαι μικρός και ανώριμος για τέτοιες σοβαρές καταστάσεις ........
Που εισαι ρε Φωτη ...σε εφαγε το δημοσιο...Καλησπέρα παλιοί μου φίλοι μια επαγγελλματική αλλαγή μου περιόρισε πολυ τον ελευθερο χρόνο μου και δεν είχα χρονο να γράψω τώρα σιγά σιγά μπαινω σε πιο χαλαρούς ρυθμούς εν' όψειν καλοκαιριού και θα τα λέμε και πάλι , μετά χαράς διαπίστωσα πως έχουν μπεί και γράφουν φίλοι που είχαν χαθεί και αυτοί για τους δικούς τους λόγους .,
Εκτός και είσαι με το αμόρε και σε στριμωξει το σοιμάλλον θα τους πω ότι ο νέος κατάλογος με τα ράφια dexion είναι πολύ καλός και οτι σκέφτομαι να επενδύσω....
ραφάτος .buy.
το αμόρε εκτελωνίστηκε...πήγε με ελαφριά πηδηματάκια πίσω στην πατρική στέγη γιατί ήταν αντίθετη με το κυνήγι.....και με πολλά άλλα...........smashfrak.Εκτός και είσαι με το αμόρε και σε στριμωξει το σοι
Τότε είσαι αεροπορία........ μαχητικό.shoot.το αμόρε εκτελωνίστηκε...πήγε με ελαφριά πηδηματάκια πίσω στην πατρική στέγη γιατί ήταν αντίθετη με το κυνήγι.....και με πολλά άλλα...........smashfrak.
γειά σου ρε Φωτάκο,χαίρομαι που είσαι καλάΚαλησπέρα παλιοί μου φίλοι μια επαγγελλματική αλλαγή μου περιόρισε πολυ τον ελευθερο χρόνο μου και δεν είχα χρονο να γράψω τώρα σιγά σιγά μπαινω σε πιο χαλαρούς ρυθμούς εν' όψειν καλοκαιριού και θα τα λέμε και πάλι , μετά χαράς διαπίστωσα πως έχουν μπεί και γράφουν φίλοι που είχαν χαθεί και αυτοί για τους δικούς τους λόγους .,
Mακη αν δεν κανω λαθοςκαλησπέρα σε όλους
το άλλο Σάββατο παντρεύεται ο πιο αγαπημένος ανηψιός ο Αντώνης άρρωστος κυνηγός και Αεκτζής(εγώ τον έκανα βέβαια)
σήμερα έχουν το κρεβάτι τα προικιά το γιούκο πως το χετε ακούσει και θα παίξουν κάτι αρνάκια στη σούβλα παραγωγής του ξάδερφου Γιάννη και του συμπέθερου Παναγιώτη
συμπλήρωμα κάτι κοντοσούβλια κ.λ.π. κ.λ.π. συνοδεία κλαρίνου και βιολιού
αν το πρώτο(με το καλό)παιδί είναι αγόρι πρέπει να γίνει κυνηγός οπότε παίρνω μαζί την καραμπίνα 2 κουτιά φυσίγγια τα κυνηγετικά ρούχα και μόλις στρώσουν το κρεβάτι θα πηδήξω επάνω ha haaa