Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mακη αν δεν κανω λαθος
ειναι το Παλικαρι με το Navara ο λαγοκυνηγος ? :)
Η ωρα η καλη και παντα με χαρες ;)
Η βροχη δυναμωσε αρκετα
οποτε η βραδια τραβαει μεζε και κοκκινελη :D:D:p

Καλησπερα Αρχοντες ;);)
να σαι καλά Κωστή και στα δικά σου :)

καλησπέρα σε όλους :)
το άλλο Σάββατο παντρεύεται ο πιο αγαπημένος ανηψιός ο Αντώνης άρρωστος κυνηγός και Αεκτζής(εγώ τον έκανα βέβαια) .terror.
σήμερα έχουν το κρεβάτι τα προικιά το γιούκο πως το χετε ακούσει και θα παίξουν κάτι αρνάκια στη σούβλα παραγωγής του ξάδερφου Γιάννη και του συμπέθερου Παναγιώτη
συμπλήρωμα κάτι κοντοσούβλια κ.λ.π. κ.λ.π. συνοδεία κλαρίνου και βιολιού
αν το πρώτο(με το καλό)παιδί είναι αγόρι πρέπει να γίνει κυνηγός οπότε παίρνω μαζί την καραμπίνα 2 κουτιά φυσίγγια τα κυνηγετικά ρούχα και μόλις στρώσουν το κρεβάτι θα πηδήξω επάνω ha haaa
Να σου ζησουν νεαρε. Παρε και την πιπιλα μαζι..yelling.

Καλησπέρα παλιοί μου φίλοι μια επαγγελλματική αλλαγή μου περιόρισε πολυ τον ελευθερο χρόνο μου και δεν είχα χρονο να γράψω τώρα σιγά σιγά μπαινω σε πιο χαλαρούς ρυθμούς εν' όψειν καλοκαιριού και θα τα λέμε και πάλι , μετά χαράς διαπίστωσα πως έχουν μπεί και γράφουν φίλοι που είχαν χαθεί και αυτοί για τους δικούς τους λόγους .,
Γεια σου ρε Φώτο

Καλησπέρα παλιοί μου φίλοι μια επαγγελλματική αλλαγή μου περιόρισε πολυ τον ελευθερο χρόνο μου και δεν είχα χρονο να γράψω τώρα σιγά σιγά μπαινω σε πιο χαλαρούς ρυθμούς εν' όψειν καλοκαιριού και θα τα λέμε και πάλι , μετά χαράς διαπίστωσα πως έχουν μπεί και γράφουν φίλοι που είχαν χαθεί και αυτοί για τους δικούς τους λόγους .,
Καλώς τον Φώτη, σιγά σιγά ομορφαίνει ξανά η παρέα.

Καλησπέρα στη παρέα. Κατά τις 17:00 μπήκα σπίτι εκαμα το μπανάκι μου και είπα να τη πέσω μία ωρίτσα, το λοιπόν ξεράθηκα στον ύπνο μιας και βγήκε η κούραση της εβδομάδας. Σε λίγο θα πάμε μια βολτούλα μέχρι το κουμπάρο μου μιας και η βραδιά είναι υπέροχη. Καλά να περάσετε το Σαββατόβραδο.

Status
Not open for further replies.
Back