Ε θείε Μήτσο είσαι σα παν' και δε μιλάς;Εν μέσω κατακλυσμού ,σας χαιρετώ απο Ν.Σάντα Κομοτηνής.
Γιωργακη την γλυτωσες!!δεν σταματησε Θεσσαλονικη.ha ha ha.Εν μέσω κατακλυσμού ,σας χαιρετώ απο Ν.Σάντα Κομοτηνής.
Ελα!!!!!!! εδωσες παυση πως το επαθες,για να πεις καφεδακι ε? κανεις διαλειμα δηλαδη ας πουμε ε? Νικολακη πιστευω να πηγες προετοιμασμενος αλλιως.pop..pop.Καλησπερίζω την παρέα.
Μόλις τελεωσε η δουλειά σταμάτησε και ο κατακλυσμός ,οπότε και ετοιμάζομαι για καφεδάκι με τον Νίκο.(GoldPhoenix21)
Καλα που εκανεςΚαλησπερα στα παλικαρια μια μερα με πολυ τρεξιμο μολις μπηκα στο σπιτη,και ειπα να μπω να σας πω μια καλησπερα
Κλαψ κλαψκαλησπέρα σας
αρχίσαν οι ζέστες γμτ μου
σε κόντρα λοιπόν φιάχνω ένα κοντοσούβλι με καπνιστό πιπέρι Φλώρινας και φρυγανιά περιμένοντας τον Τζίμη με τα κορίτσια του
φεύγει ο φίλος μου σε μια εβδομάδα στο νησί του για δουλειά και θα τον δώ καλό Σεπτέμβρη το μανάρι μου
Μην βαζουμε ιδες τωρα ε!! Γιαννακη προσεχεΜην ξεχάσεις να φιληθήτε σταυρωτά....
Ειδες Γιαννη απαντηση,τωρα ποιος φταιει?
Άργησες......
Καλά μαντεψες.......Ολα αυτα baikalισια ειναι?.
Καλησπερα σε ολους
Την αλλη φορα και με ενα καρπουζι ντοπιο παγωμενοΆργησες......
Έχω μπύρα Άλφα όμως!
Τα βλέπω Γιάννη, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τελικά.......για όλα υπάρχει η ........πρώτη φορά....Ειδες Γιαννη απαντηση,τωρα ποιος φταιει?
Συμφωνω για την αβυσσο για το αλλο εχω επιφυλαξεις, κατι επισκεψεις στο γιατρο για κατι "πολυποδακια,να"δουμε τι εχει" με κανει λιγο επιφυλακτικοΤα βλέπω Γιάννη, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τελικά.......για όλα υπάρχει η ........πρώτη φορά....
ha haaaha haaaΑγοράκια γεια σας.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για υπνο γιατι η μέρα ήταν ζόρικη.
Αυτό πάντως που συμβαίνει στην Κομοτηνή είναι το κατι άλλο.Ολοι οι φητητές ειναι ακόμη εδώ και απο τις 10.000 οι περισσότερες ειναι φοιτήτριες και όλες με καυτά σορτσάκια..asking.
Αυριο το μεσημέρι θα παω Αλεξανδρούπολη να δω τι παίζει εκεί..buy buy.
Οπως και να το κάνεις ,οτι εποχή και νάρθεις εδω πάνω ,τα εχει τα ενδιαφέροντά του..banana..victory.