D
DrV
Μετά τις 17:00 είμαι ελεύθερος Η Κομοτηνή έχει το ψωμί. Δεν έχω παράπονο και εδώ καλά είναι, αλλά σαφώς λιγότερα σε ποσότητα και ύστερα ποιότητα.Αυριο το μεσημέρι θα παω Αλεξανδρούπολη να δω τι παίζει εκεί..buy buy.
Μετά τις 17:00 είμαι ελεύθερος Η Κομοτηνή έχει το ψωμί. Δεν έχω παράπονο και εδώ καλά είναι, αλλά σαφώς λιγότερα σε ποσότητα και ύστερα ποιότητα.Αυριο το μεσημέρι θα παω Αλεξανδρούπολη να δω τι παίζει εκεί..buy buy.
Εδώ είμαι λεβεντιά μου και αύριο θα έρθω στην Αλέκα.Αν όλα πανε καλά θα σε παρω τηλέφωνο να σε κεράσω καφέ μαζί με τον φαντάρο.Καλησπέρα σε όλους!
Ε θείε Μήτσο είσαι σα παν' και δε μιλάς;
φαγωθηκες ρε ασπρομαλη .ολο τ απογευμα πιυ ησουνα πουλακι μου?? κοιμοσουνα???? εεεε? μου εγινες batman??? καλο βραδυ κυριοι και καλο ξημερωμαΑυτη η ουφαλα ο κρητηκος που ειναι σημερα? θα μιλαει στο αλλο το π@π@ρι εκεινο με τα κινητα.kkk.
.hit..hit.φαγωθηκες ρε ασπρομαλη .ολο τ απογευμα πιυ ησουνα πουλακι μου?? κοιμοσουνα???? εεεε? μου εγινες batman??? καλο βραδυ κυριοι και καλο ξημερωμα
δεν θελει λογιαΣ αυτό το ταξίδι εδω πάνω εστω και με τον λίγο χρόνο που είχα ,χαρηκα που γνώρισα απο κοντά και τα είπαμε εστω και για λιγο, δυο εξαιρετικά παιδιά..Τόσο τον Δημήτρη(black eagle) χθες ,όσο και τον Νίκο (GoldPhoenix) σήμερα.Οσο για τον Χρήστο,δεν λεω τίποτα γιατί ειναι παλιά ιστορία πια.
Αυτά ειναι τα θετικά αυτής της μεγάλης παρέας του H.L.
Σας καληνυχτίζω τωρα και αυριο παλι.
Δικη μας η χαρα Δημητρη αντε τωρα να ανταμωσουμε σε ταβερνες και κυνηγοτοπουςΣ αυτό το ταξίδι εδω πάνω εστω και με τον λίγο χρόνο που είχα ,χαρηκα που γνώρισα απο κοντά και τα είπαμε εστω και για λιγο, δυο εξαιρετικά παιδιά..Τόσο τον Δημήτρη(black eagle) χθες ,όσο και τον Νίκο (GoldPhoenix) σήμερα.Οσο για τον Χρήστο,δεν λεω τίποτα γιατί ειναι παλιά ιστορία πια.
Αυτά ειναι τα θετικά αυτής της μεγάλης παρέας του H.L.
Σας καληνυχτίζω τωρα και αυριο παλι.
Βάστα γερά να το πω αν μου το επιτρέπεται η λέξει που του αρμόζει!Αγοράκια γεια σας.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για υπνο γιατι η μέρα ήταν ζόρικη.
Αυτό πάντως που συμβαίνει στην Κομοτηνή είναι το κατι άλλο.Ολοι οι φητητές ειναι ακόμη εδώ και απο τις 10.000 οι περισσότερες ειναι φοιτήτριες και όλες με καυτά σορτσάκια..asking.
Αυριο το μεσημέρι θα παω Αλεξανδρούπολη να δω τι παίζει εκεί..buy buy.
Οπως και να το κάνεις ,οτι εποχή και νάρθεις εδω πάνω ,τα εχει τα ενδιαφέροντά του..banana..victory.
Καλημέρα ρε φίλε .Τι επαιες ;Μήπως έγαλες όλα τα μπροστινά δόντια ;καλημερα κυριοι