tasos hunter 27 Ιουνίου 2017 #56.023 Χαιρετω τους καλους μας ανθρωπους.. Κωστα τα συλλυπητήρια μου,Να ζησετε να τον θυμαστε..
DIMITRIS_ SYROS 27 Ιουνίου 2017 #56.024 Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλα τα μέλη του HL συμπαρίστανται στην θλίψη του Κώστα για το χαμό του πατέρα του.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε..........
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλα τα μέλη του HL συμπαρίστανται στην θλίψη του Κώστα για το χαμό του πατέρα του.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε..........
Argyhunt 27 Ιουνίου 2017 #56.028 Καλησπερα η ζεστη γινεται ανηποφορη για δουλεια... Κωστα συλλυπητηρια ο θεος να τον αναπαυσει !!!!
giannis corfu 27 Ιουνίου 2017 #56.032 Καλησπέρα στη παρέα. Κώστα καλό του ταξείδι, να'στε γεροί να τον θυμάστε.
Νικολας(ο mikros) 27 Ιουνίου 2017 #56.033 Καλησπέρα σας κύριοι έχουμε τι ζεστά έχουμε κ τα θηλυκά που φοράνε τα στοιχειώδη (ούτε κ αυτά) εεε ?καήκαμε ΦΩΤΙΆ
Καλησπέρα σας κύριοι έχουμε τι ζεστά έχουμε κ τα θηλυκά που φοράνε τα στοιχειώδη (ούτε κ αυτά) εεε ?καήκαμε ΦΩΤΙΆ
GoldPhoenix21 27 Ιουνίου 2017 #56.035 Χαμος απο φασσες και τρυγονια στην ορεστιαδα εχω παθει αμοκ και οπου κοιταξεις λιοσπορα..ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Κωστα συλληπητηρια,ζωη σε σας!
Χαμος απο φασσες και τρυγονια στην ορεστιαδα εχω παθει αμοκ και οπου κοιταξεις λιοσπορα..ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Κωστα συλληπητηρια,ζωη σε σας!
elias930i 27 Ιουνίου 2017 #56.036 Καλησπέρα κύριοι!οι βόρειοι μην αφήσετε να φύγει τίποτα για Σκόπια και Βουλγαρία...μακάρι να μείνουν τα πουλάκια να κάνετε ωραία έναρξη!
Καλησπέρα κύριοι!οι βόρειοι μην αφήσετε να φύγει τίποτα για Σκόπια και Βουλγαρία...μακάρι να μείνουν τα πουλάκια να κάνετε ωραία έναρξη!
dim63 27 Ιουνίου 2017 #56.038 GoldPhoenix21 said: Χαμος απο φασσες και τρυγονια στην ορεστιαδα εχω παθει αμοκ και οπου κοιταξεις λιοσπορα..ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Κωστα συλληπητηρια,ζωη σε σας! Click to expand... Βαλτός είσαι βραδιάτικα ;
GoldPhoenix21 said: Χαμος απο φασσες και τρυγονια στην ορεστιαδα εχω παθει αμοκ και οπου κοιταξεις λιοσπορα..ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Κωστα συλληπητηρια,ζωη σε σας! Click to expand... Βαλτός είσαι βραδιάτικα ;
Evri15metri 27 Ιουνίου 2017 #56.039 dim63 said: Βαλτός είσαι βραδιάτικα ; Click to expand... ωχαχωχ. μη πας ρε. θες κι εκει να τις αφανισεις??? ha haaa
dim63 said: Βαλτός είσαι βραδιάτικα ; Click to expand... ωχαχωχ. μη πας ρε. θες κι εκει να τις αφανισεις??? ha haaa