Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kαλημερα.
...
Στελιο, ενταξει το αμαξι;
Τώωωωωρα ;;; Από τη Δευτέρα το μεσημέρι! :) Πήγε και σκοπευτήριο,;) δεν με είδες ;;; Όταν έφευγα μου φάνηκε ότι πήρε το μάτι μου το αμάξι σου, σκέφτηκα ότι ήσουν με την παρέα που καθόταν στο καφενείο, αλλά ήταν αργά (8.30'+) και δεν μπορούσα να σταματήσω ...
Αλλά ρε γμτ, πολύ "φαρμακείο" η αντιπροσωπεία ... 2 πολλαπλασιαστές DENSO: 90 € έκαστος χωρίς ΦΠΑ !!! Σύνολο με εργασία και ΦΠΑ 240 € ... .what.
Και από μια ματιά που έριξα τώρα στο ιντερνετ η τιμή του είναι μεταξύ 45-50 € μαζί με ΦΠΑ !!! Όσο μου είπε κι ο Φίλιππας που ρώτησε !!!
Τι να κάνουμε που δεν τα ήξερα αυτά και βρέθηκα προ απροόπτου, το βιαζόμουν κιόλας γιατί έχω μάθει στο αιρ-κοντίσιον και το αγροτικό δεν έχει ... :(
Άσε που για τους "γνήσιους" ήθελαν 120 € παραπάνω ....asking.
Άμα κάτι δεν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου ή δεν έχεις μάστορα γνωστό που να του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη ... γ@μησε τα, αναγκαστικά πέφτεις στα νύχια της αντιπροσωπείας ... .pop.

Καλημέρα στην παρεά απο τα καλοκαιρινά Χανιά τσι Κρήτης. Τώρα είμαστε στους 31 βαθμούς και στάνταρ θα ανέβουμε κι άλλο.
Πήγα λογιστή έφαγα την λυπητερή όπως όλοι και περαστικά μου......buy buy..buy buy.
Που να δεις αυτές που έρχονται εδώ μετά την θάλασσα .terror.

κε Μάκη αν σας ενοχλεί καμμία αγριόγατα να ρθω να την μαλώτσω.....sarcastic..love..love1.

Δεν τσι μαλώνω εγώ,τσι παρηγορώ μόνο ha haaa
Μερικές φωτογραφίες από τη δουλειά του Μάκη: .sarcastic. .sarcastic.

depositphotos_39763299-stock-photo-beautiful-woman-with-flowers-of.jpg

depositphotos_21974943-stock-photo-beautiful-girl-with-orchid-flowers.jpg

depositphotos_142159086-stock-photo-beautiful-woman-enjoying-the-smell.jpg

140-371x194.jpg

.my man.

Τώωωωωρα ;;; Από τη Δευτέρα το μεσημέρι! :) Πήγε και σκοπευτήριο,;) δεν με είδες ;;; Όταν έφευγα μου φάνηκε ότι πήρε το μάτι μου το αμάξι σου, σκέφτηκα ότι ήσουν με την παρέα που καθόταν στο καφενείο, αλλά ήταν αργά (8.30'+) και δεν μπορούσα να σταματήσω ...
Αλλά ρε γμτ, πολύ "φαρμακείο" η αντιπροσωπεία ... 2 πολλαπλασιαστές DENSO: 90 € έκαστος χωρίς ΦΠΑ !!! Σύνολο με εργασία και ΦΠΑ 240 € ... .what.
Και από μια ματιά που έριξα τώρα στο ιντερνετ η τιμή του είναι μεταξύ 45-50 € μαζί με ΦΠΑ !!! Όσο μου είπε κι ο Φίλιππας που ρώτησε !!!
Τι να κάνουμε που δεν τα ήξερα αυτά και βρέθηκα προ απροόπτου, το βιαζόμουν κιόλας γιατί έχω μάθει στο αιρ-κοντίσιον και το αγροτικό δεν έχει ... :(
Άσε που για τους "γνήσιους" ήθελαν 120 € παραπάνω ....asking.
Άμα κάτι δεν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου ή δεν έχεις μάστορα γνωστό που να του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη ... γ@μησε τα, αναγκαστικά πέφτεις στα νύχια της αντιπροσωπείας ... .pop.
Στελιο εγω κανω αγορες αποκλειστικα απο εδω onparts.gr..Τουλαχιστον 30% κατω οι τιμες σε ολα και σε μερικα και περισσοτερο,παω με το ανταλλακτικο στο συνεργειο και του λεω βαλτο και πληρωνω τα εργατικα μονο!

μαγκες η ζωη ειναι μικρη γι αυτο να τη γευεστε με καθε τροπο την καθε μερα την καθε ωρα την καθε στιγμη και το καθε λεπτο πιυ περναει. μολις πληροφορηθηκα τον αιφνιδιο θανατο του πατερα της αραβωνιαστικιας του μεγαλου γιου ο οποιος ειναι περιπου στην ηλικια μου. τωρα κοιταω να δω πως θα φυγω απ τη δουλεια. ζωη σε εσας και τις οικογενειες σας και τα λεμε μολις μπορεσω

και στοργικός...αυτά είναι έχεις βρει τα κουμπιά τους.RESPECT.. Εσύ πρέπει να μιλάς για αγριόγατες .my man. (Για κάνε μας μία ανάλυση για δεκαετία 80 στην Σαντορίνη....sarcastic.)
Σαντορίνη δεν έχω πάει φίλε μου
83-86 Ίος το νησί που τα είχε όλα
Κόλαση .banana.

μαγκες η ζωη ειναι μικρη γι αυτο να τη γευεστε με καθε τροπο την καθε μερα την καθε ωρα την καθε στιγμη και το καθε λεπτο πιυ περναει. μολις πληροφορηθηκα τον αιφνιδιο θανατο του πατερα της αραβωνιαστικιας του μεγαλου γιου ο οποιος ειναι περιπου στην ηλικια μου. τωρα κοιταω να δω πως θα φυγω απ τη δουλεια. ζωη σε εσας και τις οικογενειες σας και τα λεμε μολις μπορεσω

Ευριπίδη συλλυπητήρια... Να είστε όλοι γεροί να τον θυμόσαστε...

Status
Not open for further replies.
Back