Νίκο, καλά τα λες ... αλλά υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις ...Στελιο εγω κανω αγορες αποκλειστικα απο εδω onparts.gr..Τουλαχιστον 30% κατω οι τιμες σε ολα και σε μερικα και περισσοτερο,παω με το ανταλλακτικο στο συνεργειο και του λεω βαλτο και πληρωνω τα εργατικα μονο!
Πρώτον, να ξέρεις που ακριβώς είναι το πρόβλημα και τι χρειάζεσαι. Είδες προχθές ο φίλος Κώστας (KYNIGOSDK) τι μου έγραψε, ότι το πήγε σε μάστορα που δεν μπορούσε να βρει ότι το πρόβλημα ήταν στον πολλαπλασιαστή, μέχρι που κάλεσε άλλο μάστορα και το βρήκε !!!
Και δεύτερον, όπως έγραψα παραπάνω, να μπορείς να το κάνεις μόνος ή να έχεις μάστορα απολύτου εμπιστοσύνης, γιατί άμα του πας το ανταλλακτικό μπορεί ... είτε επίτηδες, είτε ..."εξ αμελείας" ... να κάμει τσαπατσούλικη δουλειά και να έχεις πάλι πρόβλημα !!!
Πάντως τώρα φίλε, με το site που έγραψες πιο πάνω ... "παρηγορήθηκα" λιγάκι γιατί από ότι είδα το συγκεκριμένο πολλαπλασιαστή τον έχει 80,62 €, οπότε με τα μεταφορικά σχεδόν το ίδιο θα μου ερχόταν, άσε που δεν θα το είχα έτοιμο αυθημερόν !!!
https://www.onparts.gr/suzuki-jimny...asiastis/pollaplasiastis-denso-nddic0106.html