Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στελιο εγω κανω αγορες αποκλειστικα απο εδω onparts.gr..Τουλαχιστον 30% κατω οι τιμες σε ολα και σε μερικα και περισσοτερο,παω με το ανταλλακτικο στο συνεργειο και του λεω βαλτο και πληρωνω τα εργατικα μονο!
Νίκο, καλά τα λες ... αλλά υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις ...
Πρώτον, να ξέρεις που ακριβώς είναι το πρόβλημα και τι χρειάζεσαι. ;) Είδες προχθές ο φίλος Κώστας (KYNIGOSDK) τι μου έγραψε, ότι το πήγε σε μάστορα που δεν μπορούσε να βρει ότι το πρόβλημα ήταν στον πολλαπλασιαστή, μέχρι που κάλεσε άλλο μάστορα και το βρήκε !!! .yel.
Και δεύτερον, όπως έγραψα παραπάνω, να μπορείς να το κάνεις μόνος ή να έχεις μάστορα απολύτου εμπιστοσύνης, γιατί άμα του πας το ανταλλακτικό μπορεί ... είτε επίτηδες, είτε ..."εξ αμελείας" ;) ... να κάμει τσαπατσούλικη δουλειά και να έχεις πάλι πρόβλημα !!! :(
Πάντως τώρα φίλε, με το site που έγραψες πιο πάνω ... "παρηγορήθηκα" λιγάκι γιατί από ότι είδα το συγκεκριμένο πολλαπλασιαστή τον έχει 80,62 €, οπότε με τα μεταφορικά σχεδόν το ίδιο θα μου ερχόταν, άσε που δεν θα το είχα έτοιμο αυθημερόν !!!
https://www.onparts.gr/suzuki-jimny...asiastis/pollaplasiastis-denso-nddic0106.html
.sarcastic. .sarcastic. .my man.

μαγκες η ζωη ειναι μικρη γι αυτο να τη γευεστε με καθε τροπο την καθε μερα την καθε ωρα την καθε στιγμη και το καθε λεπτο πιυ περναει. μολις πληροφορηθηκα τον αιφνιδιο θανατο του πατερα της αραβωνιαστικιας του μεγαλου γιου ο οποιος ειναι περιπου στην ηλικια μου. τωρα κοιταω να δω πως θα φυγω απ τη δουλεια. ζωη σε εσας και τις οικογενειες σας και τα λεμε μολις μπορεσω
Ζωή σε σας Ευριπίδη χαμπάρι δεν πήρα ότι είναι κοντινό σου πρόσωπο.

Καλησπέρα στη παρέα.

μαγκες η ζωη ειναι μικρη γι αυτο να τη γευεστε με καθε τροπο την καθε μερα την καθε ωρα την καθε στιγμη και το καθε λεπτο πιυ περναει. μολις πληροφορηθηκα τον αιφνιδιο θανατο του πατερα της αραβωνιαστικιας του μεγαλου γιου ο οποιος ειναι περιπου στην ηλικια μου. τωρα κοιταω να δω πως θα φυγω απ τη δουλεια. ζωη σε εσας και τις οικογενειες σας και τα λεμε μολις μπορεσω
Ευριπίδη να'χεται υγεία να τον θυμάστε.

Φίλε τα συλλυπητήρια μου.....

Νίκο, καλά τα λες ... αλλά υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις ...
Πρώτον, να ξέρεις που ακριβώς είναι το πρόβλημα και τι χρειάζεσαι. ;) Είδες προχθές ο φίλος Κώστας (KYNIGOSDK) τι μου έγραψε, ότι το πήγε σε μάστορα που δεν μπορούσε να βρει ότι το πρόβλημα ήταν στον πολλαπλασιαστή, μέχρι που κάλεσε άλλο μάστορα και το βρήκε !!! .yel.
Και δεύτερον, όπως έγραψα παραπάνω, να μπορείς να το κάνεις μόνος ή να έχεις μάστορα απολύτου εμπιστοσύνης, γιατί άμα του πας το ανταλλακτικό μπορεί ... είτε επίτηδες, είτε ..."εξ αμελείας" ;) ... να κάμει τσαπατσούλικη δουλειά και να έχεις πάλι πρόβλημα !!! :(
Πάντως τώρα φίλε, με το site που έγραψες πιο πάνω ... "παρηγορήθηκα" λιγάκι γιατί από ότι είδα το συγκεκριμένο πολλαπλασιαστή τον έχει 80,62 €, οπότε με τα μεταφορικά σχεδόν το ίδιο θα μου ερχόταν, άσε που δεν θα το είχα έτοιμο αυθημερόν !!!
https://www.onparts.gr/suzuki-jimny...asiastis/pollaplasiastis-denso-nddic0106.html
.sarcastic. .sarcastic. .my man.
Απο αποψη διαγνωστικου δεν θα εχεις θεμα,το πας στο βαζει σου λεει θελει πολλαπλαστιαστη,του λες οκ θα τον παραγγειλω εγω τον βαζουμε και τελος

Μερικές φωτογραφίες από τη δουλειά του Μάκη: .sarcastic. .sarcastic.

depositphotos_39763299-stock-photo-beautiful-woman-with-flowers-of.jpg

depositphotos_21974943-stock-photo-beautiful-girl-with-orchid-flowers.jpg

depositphotos_142159086-stock-photo-beautiful-woman-enjoying-the-smell.jpg

140-371x194.jpg

.my man.
Κανεις πάσα;
Ξερω γω τι θέλει αυτός ,αλλά δεν εχω χρόνο.

Ευριπίδη συλλυπητήρια, ζωή σε εσάς, να στε καλά να τον θυμάστε!

κυριοι ελικρινα σας ευχαριστω ολους θερμα κι ευχομαι μονο υγεια σ εσας και τις οικογενειες σας. και κατι τελευταιο. μην σκατε για τα κωλολεφτα. οι υποχρεωσεις δεν τελειωνουν ποτε. η υγεια ομως καποια στιγμη απ την στεναχωρεια μας αφηνει. κουρεψτε τα απ το γουλι σε οτι σας ευχαριστει εσας και τα παιδια σας οσοι εχετε. και παλι τις θερμες μου ευχαριστιες. ειστε μεγαλη παρηγορια

Ευριπίδη συλλυπητήρια σε εσάς και στους συγγενείς του εκλιπόντος.
Και όπως λες και στην υπογραφή σου...''ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΔΕ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ''
Πρέπει να ζούμε με ένταση το σήμερα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο...
Καλησπέρα στην παρέα.

Status
Not open for further replies.
Back