Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στη παρέα. Πριν λίγο μαζεύτηκα, μετά τη δουλειά που λιώσαμε και σήμερα, με τη μια στο σκοπευτήριο και για κλείσιμο λίγο σούπερ μάρκετ........sarcastic.
Θα κάνω το μπανάκι μου και θα την αράξω στο κλιματιστικό γιατί έξω από την υγρασία είναι αποπνικτικα.

μαγκες η ζωη ειναι μικρη γι αυτο να τη γευεστε με καθε τροπο την καθε μερα την καθε ωρα την καθε στιγμη και το καθε λεπτο πιυ περναει. μολις πληροφορηθηκα τον αιφνιδιο θανατο του πατερα της αραβωνιαστικιας του μεγαλου γιου ο οποιος ειναι περιπου στην ηλικια μου. τωρα κοιταω να δω πως θα φυγω απ τη δουλεια. ζωη σε εσας και τις οικογενειες σας και τα λεμε μολις μπορεσω
Ευριπιδη ζωη σε σας τα συλλυπητηρια μου

Αν και δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα διασπορας φυσίγγια, θα τα δοκιμάσω!!!
Μύρο,
Δοκίμασε κλασσικές συνταγές με μαλλινόταπα ή φούστα, μαλακά σκάγια και ρελιαστό γύρισμα.
Θα έχεις τουφεκιές τόσο για τα ορτύκια όσο και για περπατητό τσίχλας.
Αν βάλεις και χοντρά σκάγια σε πιο βαριές γομώσεις, θα έχεις και άριστα φυσίγγια για πέρδικα.

Ο πατέρας μου Εμμανουήλ, συγχωρέθηκε μετα απο 3μηνη μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.
Σας ευχαριστώ όλους απο καρδιάς ....
Κώστα τα θερμά συλλυπητήρια μου.Δύσκολες ώρες για όλους σας .
Να τον θυμάστε πάντα

Μόλις μαζεύτηκα μετά από άλλη μια δύσκολη μέρα ,τόσο στη δουλειά αλλά και απο τα άλλα προβλήματα με την μάνα μου.
Με τη δουλειά πέραν των όσων έπεσαν μαζεμένα έχουμε και τους Κινέζους οι οποίοι πήραν το 24% της εταιρείας - προς το παρόν - αλλά η σύμβαση τους δίνει πολλά δικαιώματα δικαιώματα σαν να κατέχουν διπλάσιο ποσοστό.Βλέπετε επι φιλελεύθερης αριστεράς ,όχι μόνο πωλούνται τα δίκτυα ,σε αντίθεση με όσα έλεγαν πριν ,αλλά πωλούνται με πολύ έξυπνο τρόπο.
Σε λίγες μέρες ξεφορτώνουν, με γραμματείς και μεταφραστές και καταλαμβάνουν αρκετά διευθυντικά πόστα.
Έμαθα πως ο δικός μας θα έχει και μια ωραία κινέζα γραμματέα που όχι μόνο ξέρει 7 γλώσσες,αλλά ξέρει και να τις ....δουλεύει καλά ..buy.

Πολύ ζέστη και σήμερα ,αλλά δεν είναι αυτό που φανταζόμουνα από άλλες φορές με 37 βαθμούς.Ευτυχώς κατά διαστήματα φυσάει και δεν έχει υγρασία σε υψηλά επίπεδα να κάνει την κατάσταση αφόρητη.Τώρα ας περιμένουμε το 44άρι της Παρασκευής να δούμε τι θα γίνει.Κανονικά την Παρασκευή θα έφευγα για τα πλατάνια ,αλλά προς το παρόν δεν το βλέπω.

Last edited:
tzim.jpg
Παναγιώτη τι να τον δροσίσει, θα τον καψαλισει θες να πεις!!!.sarcastic.
Θα έχει σε ετοιμότητα μήνυμα ""παιδιά νερό πεθαίνω από αφυδάτωση λόγω απώλειας υγρωωών"", και Υποβολή Απάντησης!

Μόλις μαζεύτηκα μετά από άλλη μια δύσκολη μέρα ,τόσο στη δουλειά αλλά και απο τα άλλα προβλήματα με την μάνα μου.
Με τη δουλειά πέραν των όσων έπεσαν μαζεμένα έχουμε και τους Κινέζου οι οποίοι πήραν το 24% της εταιρείας - προς το παρόν - αλλά η σύμβαση τους δίνει πολλά δικαιώματα δικαιώματα σαν να κατέχουν διπλάσιο ποσοστό.Βλέπετε επι φιλελεύθερης αριστεράς ,όχι μόνο πωλούνται τα δίκτυα ,σε αντίθεση με όσα έλεγαν πριν ,αλλά πωλούνται με πολύ έξυπνο τρόπο.
Σε λίγες μέρες ξεφορτώνουν, με γραμματείς και μεταφραστές και καταλαμβάνουν αρκετά διευθυντικά πόστα.
Έμαθα πως ο δικός μας θα έχει και μια ωραία κινέζα γραμματέα που ξέρει όχι μόνο 7 γλώσσες,αλλά ξέρει και να τις ....δουλεύει καλά ..buy.

Πολύ ζέστη και σήμερα ,αλλά δεν είναι αυτό που φανταζόμουνα από άλλες φορές με 37 βαθμούς.Ευτυχώς κατά διαστήματα φυσάει και δεν έχει υγρασία σε υψηλά επίπεδα να κάνει την κατάσταση αφόρητη.Τώρα ας περιμένουμε το 44άρι της Παρασκευής να δούμε τι θα γίνει.Κανονικά την Παρασκευή θα έφευγα για τα πλατάνια ,αλλά προς το παρόν δεν το βλέπω.

Εσύ όλο μαζεύεσαι και όλο για κάπου φεύγεις! Τι θα γίνει με σένα, βάλε τον κώλο σου κάτω...

Καλησπέρα στην παρέα.
Κώστα και Ευριπίδη τα συλλυπητήριά μου για τους ανθρώπους σας που έφυγαν, ζωή σε σας να τους θυμάστε ...
Ευριπίδη ο Γιάννης ο μπαρής σου "εζωγράφιζε" πάλι σήμερα στο σκοπευτήριο ... και με δανεικό τουφέκι, ένα παλιό Browning GT που του δάνεισε ο Τόλης, και με τα σπόρτινγκ του Κένταυρου ... ;)
Καλά περάσαμε πάλι, είχε ζέστη αλλά όχι τίποτα τρομερό ... .cool.
Εγώ πλέον κόλλησα με τα τραποφύσεκα, θα τα καθιερώσω μόνιμα για το σκοπευτήριο, πάει και τελείωσε ... Μάλιστα σήμερα μου τελείωσαν τα Lambro Trap και πήρα από εκεί για τη δεύτερη πούλα ένα κουτί RC2 Trap, το ίδιο "φωτιά και αστροπελέκι" και αυτά, δεν εκατάλαβα διαφορά ... ;)
Το κακό είναι πως ήταν τα τελευταία με 6,50 €, στο εξής όλα τα φυσίγγια - σκητ - τραπ - σπόρτινγκ - θα τα χρεώνουν 7 € !!! γιατί λέει στην καινούργια παραλαβή τους ανέβασε την τιμή ο αντιπρόσωπος... .buy buy.

Επιτέλους έχει έρθει ένα απορριματοφόρο και μαζεύει τα σκουπίδια! Δήμος Δραπετσώνας...η βρώμα δεν περιγράφεται μάγκες! Και είμαι και στον τρίτο όροφο! Κατέβηκε και ένα παλικάρι που μένει στη γειτονιά και βοηθάει τους εργάτες.

Status
Not open for further replies.
Back