Καλησπέρα στην παρέα.......
Ευριπιδη ζωη σε σας τα συλλυπητηρια μουμαγκες η ζωη ειναι μικρη γι αυτο να τη γευεστε με καθε τροπο την καθε μερα την καθε ωρα την καθε στιγμη και το καθε λεπτο πιυ περναει. μολις πληροφορηθηκα τον αιφνιδιο θανατο του πατερα της αραβωνιαστικιας του μεγαλου γιου ο οποιος ειναι περιπου στην ηλικια μου. τωρα κοιταω να δω πως θα φυγω απ τη δουλεια. ζωη σε εσας και τις οικογενειες σας και τα λεμε μολις μπορεσω
Μύρο,Αν και δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα διασπορας φυσίγγια, θα τα δοκιμάσω!!!
Κώστα τα θερμά συλλυπητήρια μου.Δύσκολες ώρες για όλους σας .Ο πατέρας μου Εμμανουήλ, συγχωρέθηκε μετα απο 3μηνη μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.
Σας ευχαριστώ όλους απο καρδιάς ....
Παναγιώτη τι να τον δροσίσει, θα τον καψαλισει θες να πεις!!!
Μόλις μαζεύτηκα μετά από άλλη μια δύσκολη μέρα ,τόσο στη δουλειά αλλά και απο τα άλλα προβλήματα με την μάνα μου.
Με τη δουλειά πέραν των όσων έπεσαν μαζεμένα έχουμε και τους Κινέζου οι οποίοι πήραν το 24% της εταιρείας - προς το παρόν - αλλά η σύμβαση τους δίνει πολλά δικαιώματα δικαιώματα σαν να κατέχουν διπλάσιο ποσοστό.Βλέπετε επι φιλελεύθερης αριστεράς ,όχι μόνο πωλούνται τα δίκτυα ,σε αντίθεση με όσα έλεγαν πριν ,αλλά πωλούνται με πολύ έξυπνο τρόπο.
Σε λίγες μέρες ξεφορτώνουν, με γραμματείς και μεταφραστές και καταλαμβάνουν αρκετά διευθυντικά πόστα.
Έμαθα πως ο δικός μας θα έχει και μια ωραία κινέζα γραμματέα που ξέρει όχι μόνο 7 γλώσσες,αλλά ξέρει και να τις ....δουλεύει καλά ..buy.
Πολύ ζέστη και σήμερα ,αλλά δεν είναι αυτό που φανταζόμουνα από άλλες φορές με 37 βαθμούς.Ευτυχώς κατά διαστήματα φυσάει και δεν έχει υγρασία σε υψηλά επίπεδα να κάνει την κατάσταση αφόρητη.Τώρα ας περιμένουμε το 44άρι της Παρασκευής να δούμε τι θα γίνει.Κανονικά την Παρασκευή θα έφευγα για τα πλατάνια ,αλλά προς το παρόν δεν το βλέπω.
Εσύ όλο μαζεύεσαι και όλο για κάπου φεύγεις! Τι θα γίνει με σένα, βάλε τον κώλο σου κάτω...