.....και πάνω που έλεγα να σε πάρω τηλέφωνο σήμερα .......buy.Να τον βαλης να τρεχει και μολης περαση τα 60μ να του ριξεις με ενα 3,5. ΒΒ.εκει να δεις δωκημη.
.....και πάνω που έλεγα να σε πάρω τηλέφωνο σήμερα .......buy.Να τον βαλης να τρεχει και μολης περαση τα 60μ να του ριξεις με ενα 3,5. ΒΒ.εκει να δεις δωκημη.
Άλλο πάλι και αυτό, αλλά τι να περιμένουμε που γεμίσαμε με το κάθε κατακάθι πειναλα των Βαλκανίων...........τι να πω βρε φίλε.ΜΟΛΙΣ μου κλεψανε το κιν.τηλ. απο διπλα μου..pop..pop.
Γιαννη θημασαι που εισουν μπροστα με τον αλλο που εφαγε.Υπιε και το μπουκαλι του με το κρασι και μετα δεν ειχε λευτα ουτε στην καρτα ναπληροση??Άλλο πάλι και αυτό, αλλά τι να περιμένουμε που γεμίσαμε με το κάθε κατακάθι πειναλα των Βαλκανίων...........τι να πω βρε φίλε.
Γιώργο λυπάμαι για το κινητό φίλε αλλά δεν εσύ να σαι καλά, εγώ θα τον έβαζα στην λάντζα .wash. να του βγει το φαΐ ξινό.Γιαννη θημασαι που εισουν μπροστα με τον αλλο που εφαγε.Υπιε και το μπουκαλι του με το κρασι και μετα δεν ειχε λευτα ουτε στην καρτα ναπληροση??
Ζώντας στη Ρόδο για πέντε χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου από ξεπεσμενους τουρίστες, τελικά σαν τον Έλληνα δεν υπάρχει θα πάει στο ταβερνάκι και θα αφήσει τα φράγκα του μπορεί να είναι πιο απαιτητικός αλλά αξίζει τον κόπο.Άλλο πάλι και αυτό, αλλά τι να περιμένουμε που γεμίσαμε με το κάθε κατακάθι πειναλα των Βαλκανίων...........τι να πω βρε φίλε.
Ναι ρε φιλε.ΑΥΤΟΙ που εχουν ερθει φετος ειναι για τον Κεαδα ολλος ο οιποκοσμος της Βουλγαρορουμανιοσερβιας .Απο διπλα μου το πιραν.
κάποτε ήταν απίστευτο τώρα πια καθημερινότητααπιστευτο
ευτυχως που δεν περασε κανενα μπουλουκι παπιά να σου παρει την καραμπινα......περα απο την πλακα με τοσους τουριστες σε αυτες τις περιοχες θα υπαρχει και ενα ποσοστο σαβουρας ,λιγο προσοχη χρειαζεται.... και ειναι ευκαιρια να παρεις καινουργιο τηλεφωνο?Γιαννη θημασαι που εισουν μπροστα με τον αλλο που εφαγε.Υπιε και το μπουκαλι του με το κρασι και μετα δεν ειχε λευτα ουτε στην καρτα ναπληροση??