Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γυρίσαμε και εμείς από τη βραδυνή βόλτα μας, μόλις μπήκα στο πάρκινγκ έκανα το σταυρό μου που φτάσαμε σπίτι μας με αυτούς που κυκλοφορούν στους δρόμους. Τι να πω βρε παιδιά , τα βλέπω κάθε μέρα με τη δουλειά μου, κάποιοι κυριολεκτικά είναι κινούμενες καρμανιολες, το δρεπάνι μόνο τους λείπει.
Καλό σας βράδυ και ο Θεός μαζί μας.

Άλλο πάλι και αυτό, αλλά τι να περιμένουμε που γεμίσαμε με το κάθε κατακάθι πειναλα των Βαλκανίων...........τι να πω βρε φίλε.
Γιαννη θημασαι που εισουν μπροστα με τον αλλο που εφαγε.Υπιε και το μπουκαλι του με το κρασι και μετα δεν ειχε λευτα ουτε στην καρτα ναπληροση??

Γιαννη θημασαι που εισουν μπροστα με τον αλλο που εφαγε.Υπιε και το μπουκαλι του με το κρασι και μετα δεν ειχε λευτα ουτε στην καρτα ναπληροση??
Γιώργο λυπάμαι για το κινητό φίλε αλλά δεν .sex hard.εσύ να σαι καλά, εγώ θα τον έβαζα στην λάντζα .wash. να του βγει το φαΐ ξινό.
Άλλο πάλι και αυτό, αλλά τι να περιμένουμε που γεμίσαμε με το κάθε κατακάθι πειναλα των Βαλκανίων...........τι να πω βρε φίλε.
Ζώντας στη Ρόδο για πέντε χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου από ξεπεσμενους τουρίστες, τελικά σαν τον Έλληνα δεν υπάρχει θα πάει στο ταβερνάκι και θα αφήσει τα φράγκα του μπορεί να είναι πιο απαιτητικός αλλά αξίζει τον κόπο.

Ναι ρε φιλε.ΑΥΤΟΙ που εχουν ερθει φετος ειναι για τον Κεαδα ολλος ο οιποκοσμος της Βουλγαρορουμανιοσερβιας .Απο διπλα μου το πιραν.

απιστευτο
κάποτε ήταν απίστευτο τώρα πια καθημερινότητα :(

ευτυχως που δεν περασε κανενα μπουλουκι παπιά να σου παρει την καραμπινα.......hair.περα απο την πλακα με τοσους τουριστες σε αυτες τις περιοχες θα υπαρχει και ενα ποσοστο σαβουρας ,λιγο προσοχη χρειαζεται.... και ειναι ευκαιρια να παρεις καινουργιο τηλεφωνο?

Status
Not open for further replies.
Back