Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα ... Από τις 6.00 το πρωί, τώρα μόνο κάθομαι ... Δουλειά στον κήπο και μετά κάτι ψιλοδουλειές στο σπίτι.
Πήρα χθες κι ένα κατσίκι 9 κιλά από ένα χωριανό μου, και το βράδυ το έκοψα και το έβαλα στον καταψύκτη. Κρατήσαμε και βάλαμε ένα ταψί στο φούρνο με πατάτες σήμερα ... καλά θα φάμε !!! .eat.
.sarcastic. .my man.

Καλημέρα ... Από τις 6.00 το πρωί, τώρα μόνο κάθομαι ... Δουλειά στον κήπο και μετά κάτι ψιλοδουλειές στο σπίτι.
Πήρα χθες κι ένα κατσίκι 9 κιλά από ένα χωριανό μου, και το βράδυ το έκοψα και το έβαλα στον καταψύκτη. Κρατήσαμε και βάλαμε ένα ταψί στο φούρνο με πατάτες σήμερα ... καλά θα φάμε !!! .eat.
.sarcastic. .my man.
Σιγουρα Στελαρα..eat.

.sarcastic. .my man.
Βάλε μπύρα και ποτήρια στη κατάψυξη, ίσα που να μη κρυσταλλώνει.......my man.

Καλημέρα σας;)
F2T6Qk1.jpg

Καλημέρα σας. Ίσα που φεύγαμε για παραλία με πήρε τηλ ο ξάδερφος μου γιατί έπεσε με το φορτηγάκι σε ένα αυλάκι στη προσπάθεια του να αποφύγει ένα μηχανάκι που έκανε προσπέραση. Άφησα την οικογένεια σε μια παραλία εδώ κοντά και πήγα με το τζιπάκι να τον τραβήξω, ευτυχώς δεν έπαθε καμία ζημιά το αμάξι από κάτω. Όπως μου έλεγε αν δεν έκανε τελείως δεξιά θα τους έστελνε στον Άγιο Πέτρο πρωινιατικα και εκείνα τα κολοπαιδα εξαφανίστηκαν.

Γιαννη θημασαι που εισουν μπροστα με τον αλλο που εφαγε.Υπιε και το μπουκαλι του με το κρασι και μετα δεν ειχε λευτα ουτε στην καρτα ναπληροση??
Όντως, Εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό, πας σε ένα μαγαζί για φαγητό χωρίς λεφτά; άστε που φεύγοντας πήρε μαζί του και το μπουκάλι......big smile.
Γιώργο τελικά ήρθε να πληρώσει;
* Γιώργο θα έρθω για φαγητό με καμιά δεκαριά γνωστούς και θα σε πληρώσω μετά τον 15αυγουστο εντάξει; Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.......sarcastic.

Όντως, Εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό, πας σε ένα μαγαζί για φαγητό χωρίς λεφτά; άστε που φεύγοντας πήρε μαζί του και το μπουκάλι......big smile.
Γιώργο τελικά ήρθε να πληρώσει;
* Γιώργο θα έρθω για φαγητό με καμιά δεκαριά γνωστούς και θα σε πληρώσω μετά τον 15αυγουστο εντάξει; Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.......sarcastic.
Ηρθαε μετα δυο μερες.Του εβαλα και τον τοκο..sarcastic..sex hard.

Γιώργο θα έρθω για φαγητό με καμιά δεκαριά γνωστούς και θα σε πληρώσω μετά τον 15αυγουστο εντάξει; Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.......sarcastic.
Δέχεται κ όπλα δανεικά το κατάστημα για δοκιμές,σαν το 725 πχ...big smile.

Status
Not open for further replies.
Back