Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παιδιά
Για γιλέκο ψάχνω και σκέφτομαι το Columbia Grouse X Comford το γνωρίζετε ;

IMG_0576.jpg

Νικολη παρε γιλεκο με τιραντες και θα με θυμηθεις... ΠΟλυ πιο ξεκουραστο στον ωμο, πολυ πιο βολικο για μενα τουλαχιστον... Τα κλασσικα οταν ηταν φορτωμενα φυσιγγια μου αφηναν μια δυσφορια στο σβερκο, αυτα με τις τιραντες καμια...
Δεν ξερω ποιες εταιριες εχουν αυτη τη στιγμη γιλεκα με τιραντες στην Ελλαδα, σιγουρα συναδελφοι που εχουν ψαξει προσφατα θα γνωριζουν... Το μονο που θα προσεξεις ειναι να ειναι "φλατ", λεπτες δηλαδη οι τιραντες για να μην σε ενοχλουν στην επωμιση... ;)

Νικολή, συμφωνώ με τον Άρη. Από πέρσι χρησιμοποιώ γιλέκο με τιράντες και σώθηκε ο αυχένας μου!
Μόνο για τη μπεκάτσα (είναι για χειμώνα και πορτοκαλί) χρησιμοποιώ γιλέκο κανονικό και το συγκεκριμένο δεν με ενοχλεί στον αυχένα.

Καλησπέρα σας

.

Καλησπερα στην παρεα!!!
Συγχαρητηρια στα παιδια που οργανωσαν την συναντηση καθως και στους συμμετεχοντες και ευχομαι στο μελλον να πραγματοποιηθουν αναλογες δρασεις!!!!
Τωρα ειμαι παραλια ανευ αγριογατας.buy buy..buy buy. και ανευ αποφασης για επιλογη αυτογεμους.....xm..xm.
20170709_212307.jpg

Ναι αλλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου και δεν μπορω να παρω αποφαση.
Εχω καταληξει σε sx4,montefeltro, bellmonte, m2 και πηγα και επωμισα στην Αθηνα a400 lite.......xm.
Να σε φωτισει ο Θεος να διαλεξεις αυτη που ειναι για σενα. Επωμισε κοιτατη και θα καταλαβεις ποια...

Γεια σου Χρηστο τι λεει?
Καλαρισες κανα παραγαδι?
Εδω οι επαγγελματιες λίγα πραγματα..
Γεια σου ρε Τάσο.φιλε παραγάδι δεν έχω ρίξει ακόμα μέχρι στιγμής μόνο συρτη κάνω, τώρα από ψάρια είναι μέτρια η χρονιά δεν πάει τόσο καλά όσο ήθελα αλλά το παλεύουμε......

Καλησπέρα στη παρέα. Θα την πέσω μία ωρίτσα γιατί το βράδυ έχουμε εξόδου.

Δεν τα ξέρει γιατί δε μπαίνει στο hunterslife ( τουλάχιστον έτσι ξέρω .xm.)
Και να φανταστητε ότι αυτή ήταν από τις πιο ντυμένες, τι είδα παρακάτω άστε καλύτερα. Η φώτο θα έβγαζα ή θα τελείωνα το δρομολόγιο. .sarcastic. για σήμερα επέλεξα το δεύτερο, την επόμενη ποιός ξέρει.. .....
Να παρεις εμενα κοντα που ξερω.my man..big smile..big smile.

Ναι αλλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου και δεν μπορω να παρω αποφαση.
Εχω καταληξει σε sx4,montefeltro, bellmonte, m2 και πηγα και επωμισα στην Αθηνα a400 lite.......xm.
η επιλογη της καραμπινας ειναι σαν αυτη της γυναικας περνουμε αυτη που μας καθεται.kiss me.

καλησπέρα σας
όμορφο απόγευμα και μας πήρε το βραδάκι με καφέ και συζήτηση παρέα με τον Νικολή :)

Καλησπέρα! Ο Μάκης παιδιά ειναι πιο όμορφος απο της φωτογραφίες, αν έρθει Κρήτη θα έχουμε θέμα με τις γεροντοκόρες.

Status
Not open for further replies.
Back