Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι αλλα εχω μπλεξει τα μπουτια μου και δεν μπορω να παρω αποφαση.
Εχω καταληξει σε sx4,montefeltro, bellmonte, m2 και πηγα και επωμισα στην Αθηνα a400 lite.......xm.
αν η 400 lite ειναι η μαυρη παρτη με κλειστα ματια. αν εισαι αποφασισμενος γι αυτογεμες και μπορεις παρτη. απιστευτο πιστολε τρομερο swing και πολυ ωραιες τουφεκιες. εχει επωμισθει και δοκιμαστει στο σκοπ. ισως η μονη 400 που θα επαιρνα. εξσιρειται η xtrema αλλα αυτη ειναι γι αλλα κολπα

Last edited:
αν η 400 lite ειναι η μαυρη παρτη με κλειστα ματια. αν εισαι αποφασισμενος γι αυτογεμες και μπορεις παρτη. απιστευτο πιστολε τρομερο swing και πολυ ωραιες τουφεκιες. εχει επωμισθει και δολιμαστει στο σκοπ. ισως η μονη 400 που θα επαιρνα. εξσιρειται η xtrema αλλα αυτη ειναι γι αλλα κολπα
Ευριπιδη για την μαυρη συνθετικη μιλαω με το gunpod. Tην ιδια λεμε.Τo πιασιμο ειναι φοβερο. Δεν ειχα θεμα με το μηκος του κοντακιου (ειμαι στα 35.5) κλειδωνε ζυγωματικο και εβλεπα καρφι σκοπευτικο. Δεν το περιμενα με τιποτα.
Μου λεει ο πωλητης απλα δες το αλλο κρατημα....και οντως ετσι ηταν.
Λογικα λογω συστηματος αεριων και kick off δεν θα καταλαβαινεις τιποτα στα τσιχλονια..
1520 ευρωπαικα παει με ολα τα κομφορ και με λιγο παζαρι ισως το ριξει....

Καλησπέρα! Ο Μάκης παιδιά ειναι πιο όμορφος απο της φωτογραφίες, αν έρθει Κρήτη θα έχουμε θέμα με τις γεροντοκόρες.
Σωπα μωρε !! πφ εμενα με ειδες? αμα ερθω θα γινει χαμος, αλλα θα ριξω και κανενα κοκαλακι σαν την Βασιλειαδου, στον φιλο μου τον Μακη .terror.ha haaa.big smile..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back