...Ζέστανε πανάθεμα το καλοκαίρι του.....
33 !!!!Δηλαδή πόσο ρε μουρλέ;
Εκεί πάνω; .asking.33 !!!!
Και να γεμίσουν οι δικοί μας ;;; .asking..buy buy. ...Καλημέρα και καλή εβδομάδα, άντε πότε ξεκινάνε οι άδειες να αδειάσουν λίγο οι δρόμοι.
Παλιότερα που κατέβαινα κάθε Αύγουστο, την έβγαζα όλες τις διακοπές χωρίο, ολόκληρο το 20ημερο ζήτημα να κατέβαινα Χανιά 1-2 φόρες.Και να γεμίσουν οι δικοί μας ;;; .asking..buy buy. ...
Άσε που έχουν ήδη γεμίσει ... που να μπει κι ο Αύγουστος !!! Και το βλέπεις στους δρόμους άστο δε σου λέω τίποτα ... ο καθένας της ψ...λής του το χαβά ... σαν να είναι όλος δρόμος δικός του ... Χθες το βράδυ 8.00 η ώρα, Καστέλλι - Χανιά, 40 χλμ. έκανα 1 ώρα !!!
Δεν είναι να κυκλοφορείς αυτούς τους 2 μήνες ... Ή πριν βγεις στο δρόμο πρέπει να κάνεις παράκληση και να ανάβεις κερί στον Άγιο Χριστόφορο !!!!!!
.pop. ...........drive car
Ευριπιδη για την μαυρη συνθετικη μιλαω με το gunpod. Tην ιδια λεμε.Τo πιασιμο ειναι φοβερο. Δεν ειχα θεμα με το μηκος του κοντακιου (ειμαι στα 35.5) κλειδωνε ζυγωματικο και εβλεπα καρφι σκοπευτικο. Δεν το περιμενα με τιποτα.
Μου λεει ο πωλητης απλα δες το αλλο κρατημα....και οντως ετσι ηταν.
Λογικα λογω συστηματος αεριων και kick off δεν θα καταλαβαινεις τιποτα στα τσιχλονια..
1520 ευρωπαικα παει με ολα τα κομφορ και με λιγο παζαρι ισως το ριξει....
... Χθες το βράδυ 8.00 η ώρα, Καστέλλι - Χανιά, 40 χλμ. έκανα 1 ώρα !!!
Δεν είναι να κυκλοφορείς αυτούς τους 2 μήνες ....drive car
Λονδίνο γίνατε φίλε μου drive carΚαι να γεμίσουν οι δικοί μας ;;; .asking..buy buy. ...
Άσε που έχουν ήδη γεμίσει ... που να μπει κι ο Αύγουστος !!! Και το τι βλέπεις στους δρόμους άστο δε σου λέω τίποτα ... ο καθένας της ψ...λής του το χαβά ... σαν να είναι όλος ο δρόμος δικός του ... Χθες το βράδυ 8.00 η ώρα, Καστέλλι - Χανιά, 40 χλμ. έκανα 1 ώρα !!!
Δεν είναι να κυκλοφορείς αυτούς τους 2 μήνες ... Ή πριν βγεις στο δρόμο πρέπει να κάνεις παράκληση και να ανάβεις κερί στον Άγιο Χριστόφορο !!!!!!
.pop. ...........drive car
Ααααααααααααααχχχχχχχ σου αρεσε!!!33 !!!!
Ειμαστε σαν τις κατσαριδες ανθεκτικοιΚαλησπέρα απο το μεγαλύτερη χαβούζα της Ελλάδας την Αθηνα ρε παιδια πως τα καταφέρνετε και ζητε σε αυτο το χαμο
Τι ζητάς στη χωματερή με τέτοια ζέστη ;Καλησπέρα απο το μεγαλύτερη χαβούζα της Ελλάδας την Αθηνα ρε παιδια πως τα καταφέρνετε και ζητε σε αυτο το χαμο
Ειμαστε ειμαι μαλλον για μα μην παρεξηγηθω ΜΑΛΑΚΑΣ.Καλησπέρα απο το μεγαλύτερη χαβούζα της Ελλάδας την Αθηνα ρε παιδια πως τα καταφέρνετε και ζητε σε αυτο το χαμο
Δικός μου είσαι εσύ.....Καλησπερα παίδεςΕχουμε /ΑΘΗΝΑ /τα στουντιο...σπα...σαουνα για μασαζ , διμετρες ,και αλλα..pop. εσεις τι? εσεις πρεπει να γραψετε χιλ/τρα....