καλησπερα κυριοι
Καλησπέρα απο το μεγαλύτερη χαβούζα της Ελλάδας την Αθηνα ρε παιδια πως τα καταφέρνετε και ζητε σε αυτο το χαμο
Μ'αρέσει όπως το θέτεις και μς πονάει....Μην το βλεπεις ετσι. Προφανως ανθρωποι γεννηθηκαν στην Αθηνα, και για χιλιους δυο λογους δεν μπορουν ή δεν θελουν να φυγουν απο κει. Αυτο δε σημαινει φυσικα πως δεν υπαρχει η επιγνωση της υποβαθμισμης του βιωτικου επιπεδου, αλλα δυστυχως η καθημερινοτητα ειναι καμμια φορα αδυσωπητη
άρη ευχαριστώ για την απάντηση. Μην μου λέτε ότι ψηλοτουφεκάει γιατί θα μπλεχτώ κι άλλο και δεν θα πάρω ποτέ απόφαση....Για το θέμα ποιότητας με αυτά που βλέπω το έχω πάρει απόφαση.Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους...
Πολυ ωραια κανη, συμπαθητικη ποιοτητα... Να εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει να ψιλοτουφεκας με το οπλο κ να χρειαστεις κ επεμβαση οπλουργου περα απο τις φλατζες... Εχει συμβει σε 2-3 γνωστους μου...
Απο εκει κ περα οτι σε κ@...νει να παρεις...
κανετε και κολπα περιεργα που κανουν στις ινδιες ετσι??καλησπέρα ζέστη σήμερα αλλά η καλή παρέα την νίκησε
10.30 το πρωί ραντεβού στον Καλκαντζάκο με Νικολή και Αρίστο όπου πάνω από μισή ώρα κοιτάξαμε και επωμίσαμε κάποια όπλα
μετά καφέ κάπου στο τέρμα Πανεπιστημίου 2ωρο καφεδάκι και μπυρίτσα με φούλ κυνηγητική συζήτηση
να είστε καλά παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα και τα είπαμε απο κοντά
δεν ξέρω τι λές φίλε αλλά είχε πολύ πέρασμα από αγριόγατεςκανετε και κολπα περιεργα που κανουν στις ινδιες ετσι??
Δεν ειπα οτι ψιλοτουφεκαει, ειπα οτι εχω ακουσει καποιους να παραπονεθηκαν οτι ηθελαν χαμηλωμα περαν των φλατζων και με τη Lite και με την Xtrema, απλα για να το εχεις σαν πληροφορια... Μπορει εσυ να μην χρειαστεις κατι... Ολα ερχονται, το θεμα ειναι να γουσταρεις το οπλο που θα παρεις...άρη ευχαριστώ για την απάντηση. Μην μου λέτε ότι ψηλοτουφεκάει γιατί θα μπλεχτώ κι άλλο και δεν θα πάρω ποτέ απόφαση....
έχω μπλεχτεί αλλά άδεια αγοράς απο το μπατσικό έβγαλα ha haaa
Πας καλοπουλα;Πάλι καλά που υπάρχει ο Υμηττός και ξελασκάρουμε, αλλιώς το τσιμεντομπουρδέλο δεν θα παλευόταν.
για να ξεμπερδευτεις επωμισε αυτες που σ αρεσουν και οποια σου κατσει καλυτερα παρτη. πες οτι ειναι αγριογατα και κερδιζει η καλυτερη. αλλιως παλι για πιτογυρα σε κοβωέχω μπλεχτεί αλλά άδεια αγοράς απο το μπατσικό έβγαλα ha haaa
Αν σκεφτεσαι για bellmonte περιμενε να κανω και αλλες δοκιμες. Τα 24γρ δεν τα ριχνει παντωςέχω μπλεχτεί αλλά άδεια αγοράς απο το μπατσικό έβγαλα ha haaa
για να ξεμπερδευτεις επωμισε αυτες που σ αρεσουν και οποια σου κατσει καλυτερα παρτη. πες οτι ειναι αγριογατα και κερδιζει η καλυτερη. αλλιως παλι για πιτογυρα σε κοβω
Αν σκεφτεσαι για bellmonte περιμενε να κανω και αλλες δοκιμες. Τα 24γρ δεν τα ριχνει παντως