Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μέσα θα μας πάνε .sarcastic.
Δίκιο έχεις Βασίλη, Όλοι για μέσα είμαστε. Ευτυχώς η 20η Αυγούστου είναι κοντά και θα τη σώσουμε και φέτος .sarcastic.

Πες τους να περιμένουν γιαννηηηηη.... έρχομαι αρχές του μήνα!
Εκεί θα είναι Ηλία μου , μη σου πω θα είναι και περισσότερες......sarcastic.

της αγριόγατας το κυκλιδωμα γίνεται....:) :)
Ποιες αγριογατες Παναγιώτη μου, αυτές είναι ψιψινες και θέλουν "χαδάκια "για να γουργουρίζουν.......banana.

Καλησπέρα στη παρέα. Μετά τη 2ωρη ξάπλα θα αναχωρησουμε για μια τσάρκα οικογενειακώς. Πάντως κάθε Σάββατο που πάω το δρομολόγιο στα νότια ( στον Κάβο) ένα παράξενο πράγμα βρε παιδί μου, μπορεί να έχει πολλή δουλειά αλλά με τις κορασίδες που κυκλοφορούν ψιλοτσίτσιδες περνάει αέρας το δρομολόγιο.........πήραμε και σήμερα το οφθαλμολουτρο μας για όλη την εβδομάδα μεχριβτο επόμενο Σάββατο.....sarcastic.

καλό βράδυ
λουκούμι η προβατίνα,φούλ λίπος,αλλά Ελληνική ρε παιδί μου όχι Ισπανίας
ήπιαμε κι ένα μοσχοφίλερο παγωμένο με την κυρά και είμαι έτοιμος για τούμπα .sleepy.
Μπραβο Μακη. Αυτες ειναι οι απολαυσεις τις ζωης. Να ειστε παντα ετσι.

Καλησπέρα στην παρεα! Μολις καθίσαμε για φαγητο μετα απο τη θάλασσα!! Σημερα στην παραλια όλες είχαν ερθει απο πρακτορείο μοντέλο, τι κωλαρες ηταν αυτές, να τις χαίρονται όσοι τις ευχαριστιούνται!! Ασε που τα μισά μαγιώ ηταν στρινγκ...

Και τα άλλα μισά τι ήταν ; γιατί δεν μας το λες ;.asking.
.my man.Να υποθέσω οτι ήταν brazιliιan ;

Σας καλησπερίζω πίνοντας την φραπεδιά και αναχωρώ προς υλοτόμηση μετα του αλυσοπρίονου.
Παω να φτιάξω εξέδρα ψηλά στις βελανιδιές για τον Οκτώβρη .buy buy.
Υλοτόμευσες ή λαθρουλοτόμευσες ; mornin cof

Status
Not open for further replies.
Back