Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ υην παρέα.
Αφου ξενάγησα τον μικρό και την γυναίκα στα υψώματα της αντίστασης του 40 κατα των κατακτητών ,μετα τους εξήγησα πως στα αγια αυτα χώματα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα καθε χρόνο στα τελη Οκτωβρη ,η αντίσταση κατά των μπλέ ιπτάμενων εισβολέων..buy buy.
Τώρα πίνω καφεδάκι στην Κλειδωνιά δίπλα στο γεφύρι και στα κρυσταλλινα νερά του μοναδικού Βοιδομάτη και συνεχίζουμε προς Πάπιγκο.
Γιατι ρε φιλε; Καθε φορα τα ιδια!!!!! Πεζοπορειες στα ποτσμια διπλα τσαγια κ θυμσρια στα υψωματα........... τι σου εκανα επιτελους πες μου

Καφφ.
Ωπ έχω.
@dim63 μπορει να μην εχω βουνοκορφες, εχω ομως κοφτες...
Ο Καλαματιανός μου γράφει για φραπεδιά με φόντο τα οπίαθια της γειτόνισας,εσύ μου λες για φραπεδιά με φόντο ......"...κόφτες".
Στις φωτογραφίες όμως μόνο κάγκελα βλέπω.
.my man.Εκτός κιαν μιλάς για κόφτες bosch..buy buy.

καλησπερα κυριοι.επιστροφη πριν λιγο απο σκοπευτηριο οπου περασαμε ωραια ηπιαμε τα καφεδακια μας ριξαμε τις τουφεκιες μας και καναμε και τις δοκιμες μας.περισσοτερα σε λιγο που αλλου??baikal team

Καλώς τον Ρώσο σκηνοθέτη......yelling.

Εγω ετοιμάζομαι να φάω ενα αγριογούρουνο κοκκινιστό.Ο προβληματισμός είναι οτι το πρωί είδα στο υπόγειο ενα απο τα μπουκάλια που έχω με κρασί του πατέρα μου απο το 1993 , να εχει αρχίσει να ξερνάει λίγο.Το πήρα το άνοιξα ,το μετάγγισα και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω .xm...., να το πιω η θα με κουβαλάνε σέρνοντας ;.hit.

Ο Καλαματιανός μου γράφει για φραπεδιά με φόντο τα οπίαθια της γειτόνισας,εσύ μου λες για φραπεδιά με φόντο ......"...κόφτες".
Στις φωτογραφίες όμως μόνο κάγκελα βλέπω.
.my man.Εκτός κιαν μιλάς για κόφτες bosch..buy buy.
Ρε μαστορα την κουρνια σου δειχνω. Τα θηραματα θα παιξουν το σούρουπο..
* Α και που σαι.. Αυτο που δεν βλεπετε καλα οι γεροντες δεν ισχυει και με τους νεανιες. Τους κατα καλαματα ορμωμενους και λοιπων ημεδαπων πολεων. .yel..buy.

Γειά σας κύριοι.
Καλημερα στην παρεα απο Ελ. Βενιζελος. Δυστυχως Αθηνα για προβλημα οικογενειακο που προεκυψε :(
Ευριπο αναμενουμε φωτο απο κατανομες και απο την baikala με τα νεα της ρουχα
Πάνο εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε.

Status
Not open for further replies.
Back