Wildcats.Καλημέρα σας, Παρασκευή σήμερα.
Εν αναμονή ρυθμιστικης, αντε γιατί θα τα φάμε τα λεφτά.....
Χαλάλι τους. Ισόβια θα μπούμεΜέσα θα μας πάνε
Wildcats.Καλημέρα σας, Παρασκευή σήμερα.
Εν αναμονή ρυθμιστικης, αντε γιατί θα τα φάμε τα λεφτά.....
Χαλάλι τους. Ισόβια θα μπούμεΜέσα θα μας πάνε
Μπανιστηρι σε καμία γειτόνισσα έχεις στήσει;
Βγαινουν αφου πεσει ο ηλιος και δροσίσει, σαν τις νυχτεριδες ένα πραμα!Μπανιστηρι σε καμία γειτόνισσα έχεις στήσει;
Υπομονή και επιμονή θέλει.....σαν την Φάσσα ένα πραμα!Βγαινουν αφου πεσει ο ηλιος και δροσίσει, σαν τις νυχτεριδες ένα πραμα!
Γιατι ρε φιλε; Καθε φορα τα ιδια!!!!! Πεζοπορειες στα ποτσμια διπλα τσαγια κ θυμσρια στα υψωματα........... τι σου εκανα επιτελους πες μουΧαιρετώ υην παρέα.
Αφου ξενάγησα τον μικρό και την γυναίκα στα υψώματα της αντίστασης του 40 κατα των κατακτητών ,μετα τους εξήγησα πως στα αγια αυτα χώματα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα καθε χρόνο στα τελη Οκτωβρη ,η αντίσταση κατά των μπλέ ιπτάμενων εισβολέων..buy buy.
Τώρα πίνω καφεδάκι στην Κλειδωνιά δίπλα στο γεφύρι και στα κρυσταλλινα νερά του μοναδικού Βοιδομάτη και συνεχίζουμε προς Πάπιγκο.
Ο Καλαματιανός μου γράφει για φραπεδιά με φόντο τα οπίαθια της γειτόνισας,εσύ μου λες για φραπεδιά με φόντο ......"...κόφτες".
καλησπερα κυριοι.επιστροφη πριν λιγο απο σκοπευτηριο οπου περασαμε ωραια ηπιαμε τα καφεδακια μας ριξαμε τις τουφεκιες μας και καναμε και τις δοκιμες μας.περισσοτερα σε λιγο που αλλου??baikal team
Ρε μαστορα την κουρνια σου δειχνω. Τα θηραματα θα παιξουν το σούρουπο..Ο Καλαματιανός μου γράφει για φραπεδιά με φόντο τα οπίαθια της γειτόνισας,εσύ μου λες για φραπεδιά με φόντο ......"...κόφτες".
Στις φωτογραφίες όμως μόνο κάγκελα βλέπω.
Εκτός κιαν μιλάς για κόφτες bosch..buy buy.
Πάνο εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε.Καλημερα στην παρεα απο Ελ. Βενιζελος. Δυστυχως Αθηνα για προβλημα οικογενειακο που προεκυψε
Ευριπο αναμενουμε φωτο απο κατανομες και απο την baikala με τα νεα της ρουχα
σιγά τον κόπο ρεκαλησπερα κυριοι.κι εγω την επεσα ενα 2ωρακι αλλα τωρα κοιμουνται και τα τεκνα και μαλλον θα φτιαξω την φραπεδαρα μονος μου