Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα! Όσο σκέφτομαι ότι το Σάββατο φεύγω για διακοπές και με την επιστροφή μου θα πάω να βγάλω την άδεια κυνηγίου, τόσο τρελαίνομαι!! Ελπίζω φέτος να βγει κανονικά η ρυθμιστική για μια φορά επιτέλους..

Καλησπέρα στην παρέα! Όσο σκέφτομαι ότι το Σάββατο φεύγω για διακοπές και με την επιστροφή μου θα πάω να βγάλω την άδεια κυνηγίου, τόσο τρελαίνομαι!! Ελπίζω φέτος να βγει κανονικά η ρυθμιστική για μια φορά επιτέλους..
Για που το εβαλες?:)

καλησπερα κυριοι.κι εγω την επεσα ενα 2ωρακι αλλα τωρα κοιμουνται και τα τεκνα και μαλλον θα φτιαξω την φραπεδαρα μονος μου
.hair.
Τι λε ρε κρητηκιε ολο αυτο θα το κανεις μονος σου χωρις βοηθεια? και θα τον κουβαλησεις,και θα τον ρουφηξεις, προσεχε μην μου κουραστεις.yelling..big smile..big smile. το καλαμακι να προσεξεις.crying smile..vert funny..vert funny.

Καλησπέρα, πάει κι αυτό το ΣΚ, καλά ήταν, επιτέλους ένα νορμάλ ΣΚ χωρίς ... απρόοπτα !!!
Πήγα χθες βράδυ και στο γάμο ενός συναδέλφου, όπως είχα πει από την προηγούμενη εβδομάδα ...
IMG_20170722_210508.jpg

IMG_20170722_221313_2.jpg

Από τους λίγους γάμους που έχω περάσει πραγματικά καλά !!! Αρκετός κόσμος, αλλά όχι τόσος που να είμαστε στριμωχτά και στενάχωρα όπως άλλες φορές, πολλοί οι γνωστοί (συνάδελφοι, αλλά και πρώην συνάδελφοι - τώρα συνταξιούχοι), το ζευγάρι δεν άργησε να έρθει στο μαγαζί, οπότε το σερβίρισμα άρχισε από νωρίς, και το γλέντι επίσης. Το σέρβις του μαγαζιού "επαγγελματικό" και άψογο, τα φαγητά και πάλι εξαιρετικά, και πολλά και καλά ... όλα τέλεια !!! Είχα και καλή παρέα ... ;) πραγματικά το ευχαριστήθηκα.
Παρόλο που και πάλι έφυγα σχετικά νωρίς, λίγο πριν τις 1.00', γιατί έπρεπε να γυρίσω στο χωριό και να ξυπνήσω νωρίς σήμερα, αυτή τη φορά πρόλαβα και το γλυκό ... και τι γλυκό !!! Σε πιατέλες ... μια λεμονόπιττα, μια ζουμερό κέικ σοκολάτας, και μια με λουκουμάδες και μπάλες παγωτό, να πάρεις στο πιάτο σου ότι και όσο ήθελες !!! .eat. Πήρα λίγο από όλα, αλλά πόσο να φας ρε φούστη μου εκείνη την ώρα ... τα περισσότερα μείνανε στα τραπέζια !!! :D
Νά΄ναι καλά τα παιδιά, να ζήσουνε αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι !!!
Σήμερα έφτιαξε η μάνα μου ένα ταψί μουσακά, και φάγαμε το μεσημέρι, και πήρα και μπόλικο να τρώω τη μισή εβδομάδα !!! .sarcastic.

Ρε μαστορα την κουρνια σου δειχνω. Τα θηραματα θα παιξουν το σούρουπο..
* Α και που σαι.. Αυτο που δεν βλεπετε καλα οι γεροντες δεν ισχυει και με τους νεανιες. Τους κατα καλαματα ορμωμενους και λοιπων ημεδαπων πολεων. .yel..buy.
Καλά.......
Κοιτάτε εσείς μια αδεια κούρνια και θα εισπράξετε τον κουρνιαχτό απο αυτο που θα συμβεί με μας και τα ..."θηράματα."..yelling..

Status
Not open for further replies.
Back