Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Morninggggg

Που ειναι αυτο? και δεν βλεπω καφεδια:):)

Εχετε λαλήσει τελείως .
Ο ένας βάζει τις ξαπλώστρες άδειες και ο Κούλης εκ του Βαμβακούλης ,ψάχνει τον καφέ..buy buy..buy buy.
.my man.Ερωτώ εγω τώρα τα πλήθη του HL τι θα θελατε να δειτε στις ξαπλώστρες ; καφέ ,τον πισινό του κάστορα , ηηηη κάτι παραδεισένια οπίσθια ;

Με τέτοιες μλκ που κάνετε θα σας τρελάνω στις φωτό απο τα Τζουμέρκα μέχρι να στρώσετε .banana.

Last edited:
Εχετε λαλήσει τελείως .
Ο ένας βάζει τις ξαπλώστρες άδειες και ο Κούλης εκ του Βαμβακούλης ,ψάχνει τον καφέ..buy buy..buy buy.
.my man.Ερωτώ εγω τώρα τα πλήθη του HL τι θα θελατε να δειτε στις ξαπλώστρες ; καφέ ,τον πισινό του κάστορα , ηηηη κάτι παρδεισένια οπίσθια ;

Με τέτοιες μλκ που κάνετε θα σας τρελάνω στις φωτό απο τα Τζουμέρκα μέχρι να στρώσετε .banana.

Νάτα μας ..buy buy.Σιγά μην πάθεις τίποτα απο τα κοκτέιλ.Ακου κοκτέιλ .......buy.
.sarcastic.

Καημερα Γιάννη.
Κατερινη είμαι, οσο για τον καφε δεν ανεβαζω φωτο με κατι αλλος εκτός απο κοκτέιλ ;)

Ρε λαμόγιο ,εσύ δεν ήσουνα που φώναζες κάθε απόγευμα ,καφεεεεε....
Αφιερωμένος και παγωμένος .buy.

IMG_7564.jpg

Ρε λαμόγιο ,εσύ δεν ήσουνα που φώναζες κάθε απόγευμα ,καφεεεεε....
Αφιερωμένος και παγωμένος .buy.

IMG_7564.jpg
Τη δροσια του να εχεις...
Πρόλαβα και πηρα καφε, πινοντας τον μετα θεας ανατολικού μπλοκ...

λυπάμαι που δεν το σκέφτηκε κανείς
η δεξιά ξαπλώστρα είναι για υποδεχθεί δυνατή κορμάρα.............belmonte...............μέχρι διακοπές την πάει ha haaa
.sarcastic..sarcastic.

η δεξιά ξαπλώστρα είναι για υποδεχθεί δυνατή κορμάρα.............belmonte...............μέχρι διακοπές την πάει ha haaa
Ρε άσε και συ τις παπαριές πρωινιάτικα . Αντί να βάλει την κορμάρα του ανατολικού μλόκ ,τον σιγοντάρεις στις αμπελοφιλοσοφίες .
Αλλά τι να λέμε τωρα με τέτοια ζέστη τα εχεις παίξει και συ .

Εχετε λαλήσει τελείως .
.my man.Ερωτώ εγω τώρα τα πλήθη του HL τι θα θελατε να δειτε στις ξαπλώστρες ; καφέ ,τον πισινό του κάστορα , ηηηη κάτι παραδεισένια οπίσθια ;

Καφε,τον πισινο του καστορα,και παραδεισενια οπισθιαha haaa.sarcastic..big smile..big smile.

Κανει ζεστη Μακη ε? βαλτε τιποτα ρε να αναψουν τα αιματαha haaa.terror.

Πιες εσυ το φασκομηλο που μαζεψες και αυτα αστα ειναι για αλλη κατηγορια πιο αρενωπη.my man..big smile..big smile..big smile.

Τα φασκόμηλα είναι για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν Nr Cotton.Αυτά που μάζεψα εγω φίλε είναι είναι άλλη κατηγορία ,με άλλες ιδιότητες .buy.

Ρε άσε και συ τις παπαριές πρωινιάτικα . Αντί να βάλει την κορμάρα του ανατολικού μλόκ ,τον σιγοντάρεις στις αμπελοφιλοσοφίες .
Αλλά τι να λέμε τωρα με τέτοια ζέστη τα εχεις παίξει και συ .

Τα φασκόμηλα είναι για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν Nr Cotton.Αυτά που μάζεψα εγω φίλε είναι είναι άλλη κατηγορία ,με άλλες ιδιότητες .buy.
ααααααχ αντί να καλυτερεύεις στο χειρότερο πάς
ώρα είναι να μας πείς ότι το φασκόμηλο το έχεις για να μαγειρεύεις gourmet τις φάσσες ha haaa
.yelling.

ααααααχ αντί να καλυτερεύεις στο χειρότερο πάς
ώρα είναι να μας πείς ότι το φασκόμηλο το έχεις για να μαγειρεύεις gourmet τις φάσσες ha haaa
.yelling.

Ρε δεν μάζεψα φασκόμηλο δεν είπαμε ; αιντεεεεεε .......buy buy.

Καλημέρα στη παρέα. Επιστροφή πριν λίγο από σκοπευτήριο με μια ενδιάμεση στάση για μπουγάτσα. Είχα παραγγελία από τη σύζυγο και τον μικρό. Μ'αρέσει που έλεγα χτες ότι δε θα πάω σκοπευτήριο λόγω ζέστης και να καθήσω να ξεκουραστώ.......ναι καλά. Από τις 08:00 στρυφογυραγα σαν κοκορέτσι στο κρεβάτι.....κάποια στιγμή η συζηγος απηυδησε και μου λέει...δε πας σκοπευτήριο να ησυχάσω; .sarcastic.
Καλά να περνάτε.. ...

Status
Not open for further replies.
Back