Δηλαδη σαν τι.xm.θα μου δειξεις απο κοντα?Τα φασκόμηλα είναι για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν Nr Cotton.Αυτά που μάζεψα εγω φίλε είναι είναι άλλη κατηγορία ,με άλλες ιδιότητες .buy.
.xm..xm..xm..asking..pop.Δηλαδη σαν τι.xm.θα μου δειξεις απο κοντα?
.xm..xm..xm..asking..pop.
Ναι ρε φιλε και εδω πολυ ζεστηκαλημερα εστω και καθυστερημενα.το προγραμμα ειε σκοπ.σημερα μιας και ηταν η τελευταια κυριακη σημερα που πηγα για φετος.τουχρονου παλι πρωτα ο θεος.εριξα μια πουλα σετικα ασχημα αλλα τα σπασιματα οσα εκανα τα ευαριστηθηκα παρα πολυ.αυτο το lm το kicks δινει πολλααααα μετρα.υπαρουν και οι σετικες ληψεις που οταν ετοιμαστουν θα τις δειτε.αλλα αυτη η ζεστη δεν παλευεται ρε γαμωτο.που ειναι ο αγιος χειμωνας οεο
Καλώς τον συνταξιούχο σκηνοθέτη.καλημερα εστω και καθυστερημενα.το προγραμμα ειε σκοπ.σημερα μιας και ηταν η τελευταια κυριακη σημερα που πηγα για φετος.τουχρονου παλι πρωτα ο θεος.εριξα μια πουλα σετικα ασχημα αλλα τα σπασιματα οσα εκανα τα ευαριστηθηκα παρα πολυ.αυτο το lm το kicks δινει πολλααααα μετρα.υπαρουν και οι σετικες ληψεις που οταν ετοιμαστουν θα τις δειτε.αλλα αυτη η ζεστη δεν παλευεται ρε γαμωτο.που ειναι ο αγιος χειμωνας οεο
Καλώς τον συνταξιούχο σκηνοθέτη.
Πολλή ζέστη και σήμερα εδώ που σε συνδυασμό με την υψηλή υγρασία κάνει την κατάσταση ανυπόφορη. Είπα στην οικογένεια αν θέλουν να πάμε για καμιά βουτιά άλλα μαμα και γιος έκαναν πως δεν ακουσαν και εγω αλλο που δεν ηθελα, δεν ξαναρωτησα φυσικά......
Η αλεπού παρακολυθεί τα πάντα.....Εσύ δεν πήγαινες για ύπνο;;;
Να ρωτησω με ποια καραμπινα???Καλημέρα στην παρέα. Επιστροφή από μια γρήγορη βόλτα από το σκοπευτήριο να ρίξω μια πούλα για να πάρω το κολάι λίγο με την καραμπίνα. Εντάξει σκατά τα πήγα σε πιατάκια αλλά τουλάχιστον πήρα τα μισά. Με τα τρυγονάκια θα τα πάω καλύτερα...