Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας!
Γιαννη να σου ζησει το μωρακι!
Οσο για σενα ρωσσοφιλε κανονισε μη τυχόν και παρεις ιμιτασιονε του παιδιου να το ξεγελασεις για να κρατήσεις τη 302..
Δεν σκοτωνουν και καθολου αυτα ειναι οτι πρεπει για παιδακιαha haaa

να προσθεσω και μπερετακιας.δεν θελει ν ακουσει γι αλλα τουφεκια

καλημέρα! καλη βδομαδα! ελπιζω να ειστε ολοι καλα! δυστηχως οι υποχρεώσεις επεσαν μαζεμένες ένα μηνα τωρα και απουσιασα από τα δρωμενα του site,από σκοπευτηριο και γενικα με ότι εχει να κανει με κυνηγι-σκοποβολή..μπηκαν καποια πραγματα στο δρομο τους και τωρα είμαι πιο ησυχος..επισης 23/7 είχαμε γεννητουρια και ο δευτευρος γιος είναι γεγονος..όλα πηγαν τελεια γεννησαμε φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο,όπως και την πρωτη φορα..καλη συνεχεια σε ολους!

Καλησπερα σε ολους!
Γιαννη να σας ζήσει να ειναι παντα γερο κ καλοτυχο!!.shake hands.
Απολαμβανω κ εγω τον φραπέ μου στο δικο μου καγκελο...my man.
Εκανε ο θεος κ βρεθηκαν τα παλια pigeon σκονισμενα κ ξεχασμένα σε καποιο ραφι...pray to God..pop.
Σε 7 1/2αρι κ οχι σε 6 που ηθελα αλλα δεν το φοβαμαι αυτο το νουμερο σε αυτο το φυσιγγι..

Last edited:
Καλησπέρα σας!
Γιαννη να σου ζησει το μωρακι!
Οσο για σενα ρωσσοφιλε κανονισε μη τυχόν και παρεις ιμιτασιονε του παιδιου να το ξεγελασεις για να κρατήσεις τη 302..
Δεν σκοτωνουν και καθολου αυτα ειναι οτι πρεπει για παιδακιαha haaa
φιλαρακι εγω οταν παιρνω παιρνω μονο γνησια και η επομενη αγορα ψηνεται. δεν ξερω ποτε θα καρποφορησει αλλα ψηνεται.ηδη εχω αρχισει το τροπαρι στη γυναικα. να ξερεις ομως οτι θα ειναι βελακια original

φιλαρακι εγω οταν παιρνω παιρνω μονο γνησια και η επομενη αγορα ψηνεται. δεν ξερω ποτε θα καρποφορησει αλλα ψηνεται.ηδη εχω αρχισει το τροπαρι στη γυναικα. να ξερεις ομως οτι θα ειναι βελακια original
Ευριπίδη κάτι μου λέει ότι μια τέτοια beretta είδες και χθες στο σκοπευτήριο και την καψουρευτηκες .well done.

Καλησπερα στην παρεα απο νοτια κρητη.Αυτη τη στιγμη στην παραλια εχει 38
20170807_174950.jpg

Ευριπιδη σε κοβω για a400 lite.sex hard..my man.

Καλησπέρα στη παρέα. Μας έκαψε και σήμερα ο κωλοκαιρος αλλά που θα πάει θα φύγει, θα φύγει.......
καλημέρα! καλη βδομαδα! ελπιζω να ειστε ολοι καλα! δυστηχως οι υποχρεώσεις επεσαν μαζεμένες ένα μηνα τωρα και απουσιασα από τα δρωμενα του site,από σκοπευτηριο και γενικα με ότι εχει να κανει με κυνηγι-σκοποβολή..μπηκαν καποια πραγματα στο δρομο τους και τωρα είμαι πιο ησυχος..επισης 23/7 είχαμε γεννητουρια και ο δευτευρος γιος είναι γεγονος..όλα πηγαν τελεια γεννησαμε φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο,όπως και την πρωτη φορα..καλη συνεχεια σε ολους!
Γιανναρε δυνατός και γερός ο γιόκας, να'χεται υγεία και δύναμη να τους χερεσται και να τους δείτε όπως επιθυμηται.

Βρε παιδιά χάσαμε το Χρύσανθο. Ξέρεις κάποιος κάτι, είναι όλα καλά ή έχω χάσει εγώ κάποιο επεισόδιο. Για πείτε βρε παιδιά.
μια χαρά είναι
φορτωμένος με υποχρεώσεις οικογενειακές επαγγελματικές δεν γράφει
πιστεύει-ω στην έναρξη να είναι πάλι μαζί μας :)

μια χαρά είναι
φορτωμένος με υποχρεώσεις οικογενειακές επαγγελματικές δεν γράφει
πιστεύει-ω στην έναρξη να είναι πάλι μαζί μας :)

Ευχαριστώ Μάκη μου. Αφού είναι όλα καλά, εντάξει τότε. Τον περιμένουμε.

Καλο απογευμα! Απογευματινο μπανιο διπλα στο χωριο μου! Κολπος Κισσαμου,δεξια ακρωτηριο Σπαθα,αριστερα Ακρωτηριο Γραμβουσα..σε ευθεια απο την Γραμβουσα και λιγο αριστερα Αντικυθηρα-Κυθηρα-Πελοποννησος..
Χθες οι καπνοι ηταν εμφανης απο τα Κυθηρα που καταστραφηκε το μισο σχεδον νησι..κριμα.

bfXjV1r.jpg

Status
Not open for further replies.
Back