Altair Lusso
Banned
Καλησπέρα παίχτες
Γιάνναρε, να σου ζήσει! !!
Γιάνναρε, να σου ζήσει! !!
Γιαννη να σας ζησει παντα καλοτυχο και με υγειακαλημέρα! καλη βδομαδα! ελπιζω να ειστε ολοι καλα! δυστηχως οι υποχρεώσεις επεσαν μαζεμένες ένα μηνα τωρα και απουσιασα από τα δρωμενα του site,από σκοπευτηριο και γενικα με ότι εχει να κανει με κυνηγι-σκοποβολή..μπηκαν καποια πραγματα στο δρομο τους και τωρα είμαι πιο ησυχος..επισης 23/7 είχαμε γεννητουρια και ο δευτευρος γιος είναι γεγονος..όλα πηγαν τελεια γεννησαμε φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο,όπως και την πρωτη φορα..καλη συνεχεια σε ολους!
Μανολιο αυτη η μεριδα με αυτες τις πατατες στο πιατο πληρωθηκε 18 ευρω18 η μπριζόλα μόνη της αποκλείεται;;; Αλλιώς να αρχίσουμε να φοράμε και περούκες να το παίζουμε του Αρείου Πάγου. Φαίνεται λίγο παραψημένη εξού και η ανοστία ίσως... Αφού ρε Κωστή μου είσαι ψήστης, τράβα μέσα να την κάνεις μόνος σου.
Μανολιο αυτη η μεριδα με αυτες τις πατατες στο πιατο πληρωθηκε 18 ευρω
Οπου σε πιασουν φιλε απλα μετα μην παραπονιουνται οτι ο κοσμος τους γυρισε την πλατη
Με ποιους θα δουλεψουν με τους ξεπλενιδες τους Ευρωπαιους που μοιραζονται μια γεμιστα τα 4 ατομα ?
Δεν πειραζει ισως και ολο αυτο να ειναι ενα συν ωστε να καθαρισει η αγορα απο την σαπιλα των τελευταιων ετων
για να επιβιωσουν οι αξιολογοι Επιχηρηματιες
γειά σου φίλεΧαιρετω..!!
Γιαννη να σας ζησει !!!!
Καλησπερα κι απο εμενα παλικαρια. Πολυ δουλεια σημερα και σε συνδιασμο με κατι ψιλοτρεχαματα μολις τωρα μπορεσα να κατσω. Κωστη καλες διακοπες, να ξεφυγει λιγο το μυαλο απο την καθημερινοτητα και να φορτισεις μπαταριες. Γιανναρε να σου ζησει, υγεια και οτι καλυτερο ευχομαι. Να τους κοιτας και να τους καμαρωνεις και τους δυο. Οσοι εισαστε διακοπες καλες βουτιες. Για εμας που μειναμε πισω, υπομονη. Η ζεστη ειναι μεγαλη αλλα με μερικα παγωμενα φρουτακια και κανα ντουζακι θα βγει η νυχτα. Παντως την επομενη εβδομαδα και 45 βαθμους να εχει, το μυαλο θα ειναι αλλου. Πλησιαζουμε κυριοι. Υ.Γ. Μηπως ξερει κανεις εαν δημοσιευτηκε η ρυθμιστικη στο ΦΕΚ.
οι σύλλογοι θεωρούν άδειες κανονικά τουλάχιστον το Μαρούσι που βγάζω εγώ μίλησα και από Παρασκευή θα θεωρούν......Υ.Γ. Μηπως ξερει κανεις εαν δημοσιευτηκε η ρυθμιστικη στο ΦΕΚ.
Mονο? ποσα παγωτα? λεγε!!.xm.ha haaaγειά σου φίλε
χθες ήμουν στη γειτονιά σου στο Κυανή Ακτή καφέ και παγωτό
Εσυ κουμπαρε πως βρεθηκες εκει? διακοπαςΚαλησπερα στην παρεα απο το ομορφο Ναυπλιο
ένα ρε κερασμένο ήταν,ντράπηκα να παραγγείλω μια λεκάνηMονο? ποσα παγωτα? λεγε!!.xm.ha haaa
πάει κάθε χρόνο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμουΕσυ κουμπαρε πως βρεθηκες εκει? διακοπας
ένα ρε κερασμένο ήταν,ντράπηκα να παραγγείλω μια λεκάνη
Εχει την ιδια κορμοστασιαπάει κάθε χρόνο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου
κάνει τον Καποδίστρια