Έλεος...Θρησκευτικός Οδηγός Savoir Faire
Φωτη εαν υπαρχει και δευτερο οπλο εκδιδεις κανονικα αδεια με το δελτιο κατοχης του δευτερου οπλου με καινουργιο βιβλιαρακι στην υπευθυνη δηλωση που φτιαχμουμε γραφει οτι διωκεσαι ποινικα,αυτο αναγραφεται και στην αδεια και κυνηγανε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ μεχρι και εαν γινει το δικαστηριοΧρήστο δεν έίδα να έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα για να τις στέλνουν για θεώρηση προφανώς τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και εως να γίνει η δίκη αυτοι κυνηγουν κανονικά , και έτσι όπως λειτουργεί η δικαιοσύνη με την πληθώρα των υποθέσεων , τις συνεχείς αναβολές κερδίζουν χρόνο και θα έρθει μετα κάποιος μάγκας πολιτικός που θα αποφασίσει να παραγραφούν τέτοιου είδους υποθέσεις για να ελαφρυνθούν τα δικαστήρια όπως έγινε κάποια στιγμή πρόσφατα και γι αυτούς ούτε γάτα ούτε ζημιά θα συνεχίζουν να παρανομούν ανενόχλητοι στην ουσία.
Υπομονή από αύριο φτιάχνει ο καιρός...καλό βράδυ σε όλους!Δεν θέλω άλλο καλοκαίρι,δεν θέλω ζέστη,υγρασία ,ταλαιπωρία.Θέλω να χειμωνιάσει εδώ και τώρα !
Καλό βράδυ ...
Αυτα δεν μπορουμε να στα δωσουμε , τιποτα αλλο θελεις?Δεν θέλω άλλο καλοκαίρι,δεν θέλω ζέστη,υγρασία ,ταλαιπωρία.Θέλω να χειμωνιάσει εδώ και τώρα !
Καλό βράδυ ...