Καλη θητεια να εχει πατριδα και να γυρισει με το καλο.....το ριξαμε στο υδροβιο μαγειρεμα τωρα????που ακουστηκε και αυτο ο ζολω να μαγειρεύει πρασινα....Την καλημέρα μου σε όλα τα καλόπαιδα.
Σήμερα είχα πρωινή μαγειρική πριν μας πιάσει η ζέστη.Ειχα βάλει απο χθες δυο πράσινα στη μαρινάδα και τωρα έβρασαν με τη σαλτσούλα και τα σχετικά.Θα τα απολαύσω με τον φαντάρο ο οποίος απο αύριο φεύγει κι αυτός και ετσι θα είμαι εργένης κανονικός πια.
Τα έχω βάψει πρώτα με ....μπλέ σπρέυ .buy buy.Καλη θητεια να εχει πατριδα και να γυρισει με το καλο.....το ριξαμε στο υδροβιο μαγειρεμα τωρα????που ακουστηκε και αυτο ο ζολω να μαγειρεύει πρασινα....![]()
με οτι και να τα βαψεις απο χειμωνα εδω θα σε εχω παλι να ψαχνεις τα βαρεμενα....και αμα τα βρεις τηλεφωνησε μου.....χαχααχαχαχαχαΤα έχω βάψει πρώτα με ....μπλέ σπρέυ .buy buy.
Εδώ άρχισε να συννεφιάζει και δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει...καλημέρα σας κοι καλή Κυριακή
2 μποφώρ έδιναν σήμερα κι ο αέρας σηκώνει πέτρες![]()
Εχεις καταλάβει και συ τώρα πόσο "αλλού για αλλού " είμαι στο ψάξιμo.......ακόμη και στα ψαλίδια .buy buy.με οτι και να τα βαψεις απο χειμωνα εδω θα σε εχω παλι να ψαχνεις τα βαρεμενα....και αμα τα βρεις τηλεφωνησε μου.....χαχααχαχαχαχα
Αριστερα και ηρεμη ΓιαννακηΚαλημερα πουτσουληδες!!!! πως την εχετε σημερα? σε αναμονη ε!! ετοιμαζεστε να την πατε για κατουρημα πρωϊνο στο βουνο ε!!!! αρε λαμογια!!!!!!!![]()
Ειδικα για την δικια σου, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ σε αναμενα καρβουνα ειναιΑριστερα και ηρεμη Γιαννακη![]()
Καινουργια ειναι να μην εχεις χαρα πουτσουλα μου ha haaaΕιδικα για την δικια σου, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ σε αναμενα καρβουνα ειναι![]()