Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλημέρα μου σε όλα τα καλόπαιδα.
Σήμερα είχα πρωινή μαγειρική πριν μας πιάσει η ζέστη.Ειχα βάλει απο χθες δυο πράσινα στη μαρινάδα και τωρα έβρασαν με τη σαλτσούλα και τα σχετικά.Θα τα απολαύσω με τον φαντάρο ο οποίος απο αύριο φεύγει κι αυτός και ετσι θα είμαι εργένης κανονικός πια.

Την καλημέρα μου σε όλα τα καλόπαιδα.
Σήμερα είχα πρωινή μαγειρική πριν μας πιάσει η ζέστη.Ειχα βάλει απο χθες δυο πράσινα στη μαρινάδα και τωρα έβρασαν με τη σαλτσούλα και τα σχετικά.Θα τα απολαύσω με τον φαντάρο ο οποίος απο αύριο φεύγει κι αυτός και ετσι θα είμαι εργένης κανονικός πια.
Καλη θητεια να εχει πατριδα και να γυρισει με το καλο.....το ριξαμε στο υδροβιο μαγειρεμα τωρα????που ακουστηκε και αυτο ο ζολω να μαγειρεύει πρασινα.....my man..yelling..sarcastic..sarcastic.

Η Κιβωττός του κόσμου στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων ,για την οποία συγκεντρώσαμε κάποιο ποσό στην περίοδο των Χριστουγέννων ,διοργανώνει μια γιορτή την 17 Αυγούστου και φυσικά καλεσμένοι είναι όσοι θέλουν- μπορούν να πάνε και να χειροκροτήσουν απο κοντά την προσπάθεια αυτών των παιδιών, που το έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.
Κρίμα που δεν θα είμαι επάνω.

Αγαπητοί φίλοι και συμπαραστάτες,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην καλοκαιρινή γιορτή
που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά μας για εσάς και θα πραγματοποιηθεί
στις 7 Αυγούστου 2017 & ώρα 19:00, στο Σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου,
στην ορεινή και ακριτική Πωγωνιανή Ιωαννίνων.

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να παρευρεθείτε!!!

Με τιμή,

Κιβωτός του Κόσμου

2017.jpg

με οτι και να τα βαψεις απο χειμωνα εδω θα σε εχω παλι να ψαχνεις τα βαρεμενα....και αμα τα βρεις τηλεφωνησε μου.....χαχααχαχαχαχα
Εχεις καταλάβει και συ τώρα πόσο "αλλού για αλλού " είμαι στο ψάξιμo.......ακόμη και στα ψαλίδια .buy buy.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back