Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα και καλη εβδομαδα ,αναχωρισει σημερα απο το βραδυ για β.ελλαδα,ανιχνευσει και κατασκηνωση του μερους ,τα απαρετητητα ειναι ετοιμα ,τραπεζια καρεκλες και σχαρα και πανω απ ολα καλη διαθεση.καλη εναρξη να εχουμε παιδια.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ...
IMG_20170814_064927.jpg

καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους :)

καλημερα και καλη εβδομαδα ,αναχωρισει σημερα απο το βραδυ για β.ελλαδα,ανιχνευσει και κατασκηνωση του μερους ,τα απαρετητητα ειναι ετοιμα ,τραπεζια καρεκλες και σχαρα και πανω απ ολα καλη διαθεση.καλη εναρξη να εχουμε παιδια.
καλό δρόμο καλά να περάσετε :)

Την καλημέρα .μου τέκνα μου.
Ηταν τρομερό το θέαμα που αντίκρισα απο το βουνό που ειχα παει για τρέξιμο ,οταν αρχισε να ροδίζει η ανατολή.Τα σύννεφα καπνού απο την φωτιά του Καλάμου υψώνονταν ίσα με την Πάρνηθα.Τρομερό θέαμα.

Καλημερα σε ολους, καλη εβδομαδα, υγεια και δυναμη παντα. Μπαινουμε τελικη ευθεια, λιγες μεινανε....
Καφεδακι πρωινο στο μπαλκονι μετα συζυγου, οργιο ολοημερου πιωματος σε χθεσινη γιορτη αγαπημενου φιλου, κουρουμπελα οι περισσοτεροι.
Να εισαστε καλα και να περνατε ακομα καλυτερα!!!

Καλά να περάσετε και θα αναμένουμε νεα και φωτογραφίες..
.sarcastic.Μην ξεχάσετε το αντηλιακό

Καλημερα κ καλη κυνηγετικη εβδομαδα σε ολους...
Μακαρι να σβησουν οι φωτιες κ να ειναι κ οι τελευταιες... Καμια φορα τα βλεπουμε ολα μακρια μας κ δεν συνειδητοποιουμε τη σοβαροτητα της καταστασης, αλλα εχοντας ζησει δυο φωτιες στον Ταυγετο, με τη δευτερη το 2007 να μας κανει να παλευουμε να σωσουμε το σπιτι μας, εστω κ εξοχικο, εχω να πω οτι ειναι απο τα πιο ασχημα συναισθηματα κ καταστασεις που εχω ζησει... Κ ολη αυτη η προσπαθεια να σωσεις οτι μπορεις κ αυτο που αντικρυζεις οταν ολα τελειωσουν...
Μακαρι να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου...

Status
Not open for further replies.
Back