Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα Αριστο,Καλησπερα σε ολους..:)
Τι γίνεται με την φωτια στα μερη σου?
Η Ανάληψη είναι το χωριό μας. Τη γλίτωσε αλλά κάηκαν περιουσίες. Βέβαια ο αέρας είναι ο βασικός παράγοντας. Το 2014- 2015 είχε πάθει καθίζηση είχαν χαθεί 2 σπίτια και χωράφια αλλαξαν μορφή. Δε το παει καλά τελευταία!

Η Ανάληψη είναι το χωριό μας. Τη γλίτωσε αλλά κάηκαν περιουσίες. Βέβαια ο αέρας είναι ο βασικός παράγοντας. Το 2014- 2015 είχε πάθει καθίζηση είχαν χαθεί 2 σπίτια και χωράφια αλλαξαν μορφή. Δε το παει καλά τελευταία!
Καλη δυναμη ρε φιλε,εκτος απο τις περιουσιες ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις τον τοπο σου μεσα στην μαυριλα..Ευτηχως τουλαχιστον που δεν κινδυνεψαν ζωες..
Ευχομαι απο εδω κ περα μονο τα καλύτερα!

Καλη δυναμη ρε φιλε,εκτος απο τις περιουσιες ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις τον τοπο σου μεσα στην μαυριλα..Ευτηχως τουλαχιστον που δεν κινδυνεψαν ζωες..
Ευχομαι απο εδω κ περα μονο τα καλύτερα!
Να σαι καλά φιλαράκι!

ωραια η αθηνα αδεια...ιδικα σημερα ηταν ονειρο να οδηγας σε σχεδον αδειους δρομους...να μην ειχαμε και την καπνα απο την φωτια..καλα θα ταν
Περικλή ωραία ειναι αλλά πιο επικίνδυνη.
Οδηγοί που ξεσαλώνουν και τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες ακόμη και μεσα στα στενά ,πάνε ανάποδα σε μονόδρομους και πολλά άλλα
Εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω οτι αν τον υπόλοιπο καιρό πρέπει να έχουμε μάτια 14 τον Αύγουστο θέλει 104. Παρ όλα αυτά ομω πριν 3 χρόνια στα τέλη Αυγούστου ,είχα ένα σημαντικό τρακάρισμα Κυριακή πρωί και έφταιγα.

Καλησπερίζω την παερέα,
Εργένης καθ ολοκληρίαν από σήμερα.Σήμερα ξεράθηκα στον ύπνο.Κοιμήθηκα απο τις 5 μέχρι τις 7,30 και τωρα νοιώθω χάλια.Η αϋπνία συσσωρεύεται =ώσπου κάποια στιγμή σου βγαίνει.
Δεν φτάνει που κοιμάμαι λίγο με την κωλοζέστη ,σηκώνομαι και απο τις 5 και πάω για τρέξιμο .οπότε τι να κανει το σώμα με μένα τον μάλαξ που έμπλεξε. .buy buy.

Καλησπερίζω την παερέα,
Εργένης καθ ολοκληρίαν από σήμερα.Σήμερα ξεράθηκα στον ύπνο.Κοιμήθηκα απο τις 5 μέχρι τις 7,30 και τωρα νοιώθω χάλια.Η αϋπνία συσσωρεύεται =ώσπου κάποια στιγμή σου βγαίνει.
Δεν φτάνει που κοιμάμαι λίγο με την κωλοζέστη ,σηκώνομαι και απο τις 5 και πάω για τρέξιμο .οπότε τι να κανει το σώμα με μένα τον μάλαξ που έμπλεξε. .buy buy.
Μητσαρα να σου βαλουμε ενα a/c απο τα τζουμερια ha haaa

Μητσαρα να σου βαλουμε ενα a/c απο τα τζουμερια ha haaa

Ασε Μητσάρα μου ,αυτό το βάζω μόνος μου και μου περνάνε όλα .....

IMG_5151.jpg

Καλησπερα σε ολη την παρεα..
Ζολο εισαι ανησυχο πνευμα, καλα θα κανεις να ηρεμησεις και να ξεκουρασθεις. Οσο για τις "υποψιες" σου, ο ποιητης εννοει οτι μπορει να
βασισθει, αν σου ελεγα χθες "ελα να με φορτωσεις για το σπιτι ξερω οτι θα ερχοσουν".
Οσον αφορα τα τροχαια, πραγματι, πολυ μεγαλη προσοχη οταν οδηγειτε. Χθες το πρωι πηγαμε στην μονη Σαγματα, κοντα στην Θηβα. Στην
επιστροφη, στα διοδια Αφιδνων, ενα μαυρο καγιεν, λιγο, ελαχιστα, μισο μετρο, περασε διπλα μου στην προσπαθεια του να δει σε ποιο ταμειο
θα κατευθυνθει, η ανευθυνοτητα ορισμενων ειναι απαραδεκτη, μεγαλη προσοχη λοιπον, χρησιμοποιειτε τους καθρεπτες ωστε να γνωριζετε
τι ακριβως συμβαινει διπλα σας.
Ευχομαι ολοι να περασετε πολυ ομορφα αυριο, μεγαλη γιορτη, να μας βρει ολους με τις οικογενειες μας, με τους καλους μας φιλους.
Καλο βραδυ λεβεντιες!!!

Καλησπερα σε ολη την παρεα..
Ζολο εισαι ανησυχο πνευμα, καλα θα κανεις να ηρεμησεις και να ξεκουρασθεις. Οσο για τις "υποψιες" σου, ο ποιητης εννοει οτι μπορει να
βασισθει, αν σου ελεγα χθες "ελα να με φορτωσεις για το σπιτι ξερω οτι θα ερχοσουν".
!
Και μεχρι χθες είχα τα καθίσματα ριγμένα .Θα σε πήγαινα και ξαπλωμένο . .yelling.

καλο βραδυ και καλο ξημερωμα. τι αλλο να πεις με την ανυπαρξια του κεατους.αντι να παρουνε πυροσβεστικα canadair παιρνουνε μιζες οι μεν για υποβρυχια και οι δε για f16.κατακαυμενη ελλαδα σε σβηνουνε σαν το κερσκι που λιωνει σιγα σιγα και μαζι και το μελλον των παιδιων μας

Status
Not open for further replies.
Back