Είναι ο αδερφός μου ακόμα κάτω με κάποιους φίλους μας και μου λέει γίνεται χαμός.Καλημερα στην παρεα απο τα Χανια. Η εθνικη οδος αυτες τις μερες θυμιζει λεοφωρο κηφισιας....
Στο ελαφονησι ακουστηκε οτι χθες πηγαν 7500 επισκεπτες...
Βασίλη, είδα προχθές 2-3 φορές τη διαφήμιση στην τηλεόραση. Μήπως πρόσεξες αν έχει σχέση με το πρώην Εθνος-Κυνήγι ... ή είναι κάτι καινούργιο;;;; Λέω μήπως πήγε εκεί η συντακτική ομάδα Κυπρίδημος, Μπληζιώτης κλπ. αφού έκλεισε το Εθνος ... ;;;;;;; .xm.Πήραμε και το κυνήγι με τη δημοκρατία και το μεσημέρι έχει μελέτη
Ναι η ίδια ομάδα με το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ είναιΒασίλη, είδα προχθές 2-3 φορές τη διαφήμιση στην τηλεόραση. Μήπως πρόσεξες αν έχει σχέση με το πρώην Εθνος-Κυνήγι ... ή είναι κάτι καινούργιο;;;; Λέω μήπως πήγε εκεί η συντακτική ομάδα Κυπρίδημος, Μπληζιώτης κλπ. αφού έκλεισε το Εθνος ... ;;;;;;; .xm.
Ευρω δεν πρόκειται να παρουν απο μενα.Ναι η ίδια ομάδα με το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ είναι
Με το καλο να ξεκινησει και η φετινη περιπετεια .Καλησπέρα σας κύριοι.
Την άδεια κυνηγίου την πείρα κάποια τελευταία ψώνια και όλα είναι έτοιμα.
Το μεσημέρι έχει αναχώρηση.
Θα μπαίνω όσο μπορώ και από εβδομάδα θα έχει φωτορεπορτάζ....
Γιατί ρε, έχει και διαφήμιση της bellmonte μέσα .buy.Ευρω δεν πρόκειται να παρουν απο μενα.
Αυτο ειναι καλο..Ναι η ίδια ομάδα με το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ είναι
Γιατι δημοσιευουν κατα το δωκουν οτι δε θα ξεβολεψει ορισμενους δικους τους.Γιατί ρε, έχει και διαφήμιση της bellmonte μέσα .buy.
Περπατω στο δασος και ακουω τον kastora λες να παρουμε τα @#$ ρχιδια μας παλι μαστορα.buy buy.Ευρω δεν πρόκειται να παρουν απο μενα.
Έτοιμη και αγριεμενη παναγοΠερπατω στο δασος και ακουω τον kastora λες να παρουμε τα @#$ ρχιδια μας παλι μαστορα.buy buy.
Τολαρα ετοιμη η παρτουζιαρα ???
ΝαιΤολη από Καστοριά εισαι ;
Φίλε έχω χρόνια να αγοράσω το Έθνος-Κυνήγι, το χειμώνα που μας πέρασε πήρα μερικά τεύχη μαζεμένα που τα δίνουν σε προσφορά, εντάξει δεν συγκρίνονται εννοείται με τα τεύχη της πρώτης εξαετίας περίπουΓιατι δημοσιευουν κατα το δωκουν οτι δε θα ξεβολεψει ορισμενους δικους τους.