Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτοιμη και αγριεμενη παναγο :p
Την είδαμε στα πιατακια, τωρα μενει το τερραιν.
Θα ξεκινησω με 3 αστρα και αργοτερα για την αλητεία στα περιστερια θα βαλω και το 2αρι.
Υποψιν την συγκρινα βλητικα στα 45 μετρα με 2 αστρα lambro bitutbo no 4 32 βαθμους με αλλο οπλο και το πατησε σε συγκεντρωση.
Δεν λεω παραπανω γιατι θα εχουμε γκρινιες
Για πες για πες...
Οχι για μενα,
για τον ευριπιδη που θα τον φαει η περιεργεια!!!!

Δεν εχει σημασια παιδια, απο ενα φυσιγγι ριξαμε και σε μικρα χαρτονια. Μπορει να του εφυγε του αλλου, μπορει να μην του πηγαινε τα φυσιγγια οπως η δικια μου, παντως και τα δραμιαρικα ενω η δικια μου τα πηγε γαζι του αλλου τα δεκαβολα τα σκορπισε περισσοτερο. Το ιδιο και στα 4αρια.

Αγγελε δεν ηταν μπαικαλ. Με παιδακια δεν κοντραρω :p.yel..yel.

Δεν εχει σημασια παιδια, απο ενα φυσιγγι ριξαμε και σε μικρα χαρτονια. Μπορει να του εφυγε του αλλου, μπορει να μην του πηγαινε τα φυσιγγια οπως η δικια μου, παντως και τα δραμιαρικα ενω η δικια μου τα πηγε γαζι του αλλου τα δεκαβολα τα σκορπισε περισσοτερο. Το ιδιο και στα 4αρια.

Αγγελε δεν ηταν μπαικαλ. Με παιδακια δεν κοντραρω :p.yel..yel.
καλα κανεις και δεν κιντραρεις μπαικαλ γιατι θα κλαψεις πικρά
ha haaa

Eπειδή έμπλεξα αυτές τις μέρες με την δουλειά μου , πρέπει αν και με μια μικρή καθυστέρηση να ευχαριστήσω τον Δημήτρη τον Ζολώτα ο οποίος πραγματικά με εντυπωσίασε με το ενδιαφέρον που έδειξε ωστε να υιοθετήσω ένα υπέροχο Λαμπραντόρ το οποίο είχε αναρτήσει στο hunters life πριν λίγο καιρό και πλέον έγινε μέλος της οικογενειάσ μας , αφού είχαμε την ατυχία πέρσι να χάσουμε ένα Λαμπραντόρ μόνο 7 μηνών το οποίο μεγάλωσε μαζί μας αλλά δεν στάθηκε τόσο τυχερό αν και κάναμε μεγάλες προσπάθειες να το σώσουμε. Τον ευχαριστώ απο καρδιάς ειναι σκύλος όχι για κυνήγι αλλά για συντροφιά στο σπίτι. Έχω άλλα 2 επανιέλ για το κυνήγι . Χρόνια πολλα σε όσους γιόρταζαν χθές με την ευκαιρία .

Status
Not open for further replies.
Back