Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οταν δεν έχεις άμυνα αυτά παθαίνεις .Απ όταν έφυγε ο Σουηδός ,οι δυο Παπαδόπουλοι και μετά ο Μανωλάς ,ο Ολυμπιακός έπαψε να έχει άμυνα .
ρε μητσο ενας μαμημενος γκολτζης λειπει. οταν μ αυτες τις ομαδες εχεις τοσες ευκαιριες και δεν μπορεις στο 20λεπτο να βαλεις ενα γκολ να τους τελειωσεις ποια αμυνα συζηταμε. αν τρωγανε γκολ θα ητανε 4-0.μετα απι καιρο ευχαριστιεμαι μπαλα απο τον γαυρο. αλλά ενα μαμημενο σεντερ φορ δε μπορει να βρει??????????οσο για τον μανωλα δεν μπορουσες να τον κρατησεις. το λαθος ηταν ο παπαδοπουλος αλλά κι αυτος θα φευγε

Παμε μονο για καθαρόαιμα Φιλίππα!!! Ετοίμασε το γνωστο ποτο για το κυνηγακι μας φέτος, θα ερθω πιο καλα προετοιμασμένος!!
Nαι γιαυτο σου φωναζαμε εγω και ο Φιλιππας πανω σου Μανο πανω και εσυ ελεγες δεν μαμι@στ@ ειμαι μια χαρα τι πανω μου.drunk.

Πολυ μιλας εσυ και σε βλεπω με warning points,banned και πιθανοτατα διαγραφηha haaaha haaaha haaa!!!!
Τι να πω ρε συ Θοδωρή; δεν περιμενα να ειναι τοαοι γαυροι εδώ μεσα.
Αα ολα και ολα. Εγώ με γαυρους για κυνηγι δεν παω! .sarcastic.

Τι να πω ρε συ Θοδωρή; δεν περιμενα να ειναι τοαοι γαυροι εδώ μεσα.
Αα ολα και ολα. Εγώ με γαυρους για κυνηγι δεν παω! .sarcastic.
Ωχ..ενταξει,χαρηκα για την γνωριμια..Ελπιζω να αποκομισες καποια πραγματα απο το φορουμ..Σε βλεπω για αλλο τωραha haaa

Ωχ..ενταξει,χαρηκα για την γνωριμια..Ελπιζω να αποκομισες καποια πραγματα απο το φορουμ..Σε βλεπω για αλλο τωραha haaa
Χαχα χαχ!
Με αγαπανε και ας εχω ατέλειες.
Αεκτζης και ιμιτασιονσκης γαρ..

Μονοβολο θέλουν οι αγριόγατες ρε! Και ευθύβολη κάννη ε...; ετοιμαζόμαστε για μπαλα, μπυρες στο ψυγείο και 20 ευρω στο στοίχημα!!
Aυτη που σηκωσα εγω,ηταν παλια καραβανα!!Ειχε στειλει πολλα σκυλακια αδιαβαστα!
Τι να σου κανω!Ενα απλο γαιδουρι ειμαι!

Επιστρέψαμε από το ψάρεμα, εντάξει βγήκε η τηγανιά πάντως. Αλλά μιλάμε πολλή κω@@χερο ο μικρός μου, Μόλις το είχε αυτός τσίμπημα και ψάρι, Μόλις το κράταγα εγώ.......το πουλο, λες και έβλεπαν τα κ@@@ψαρα .sarcastic. το μόνο που έπιασα ένα σπαρακι μια σταλιά που έφυγε πάλι στη θάλασσα. Ωριαία περάσαμε, καταχαρηκε ο μικρός.......
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
uxxCtmx.jpg

Status
Not open for further replies.
Back