Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους .... mornin cof
Σκοπευτήριο πάλι μου έριξε στα αυτιά ο Μάνος και στις δύο πουλες, και γω νόμιζα ότι θα είναι του χεριού μου σήμερα γιατί όλο δικαιολογίες ήταν πόνοι στην πλάτη στα δάχτυλα αλλά ήταν φορτσατος. Μετά όμως πήγαμε σπίτι του και πλακωθηκαμε στα μπριζολιδια, σουβλακια και μπυρονια και πήρα την ρεβάνς.

Τα ίδια κι εγώ χθες - χάλια μαύρα - Κωσταντή :( Μετά βίας γύρω στο 50% συνολικά στις 2 πούλες !!! Είχε αλλάξει λίγο τις τροχιές, αλλά δεν μου έφταιξε αυτό ... δεν ξέρω, δεν ήταν η μέρα μου, δεν μπορούσαν να συντονιστούν τα μάτια με τα χέρια και το σώμα!!! Πάλι καλά που μου κάτσανε καλά μερικοί ντουμπλέδες κι απέφυγα τα μονοψήφια νούμερα !!! .yel.
Δοκίμασα με τα BRAIN στην 1η πούλα, αλλά ... απογοήτευση ! :( Στη 2η έβαλα ξανά τα BRILEY, αλλά σχεδόν τα ίδια σκ@τ@ ... πήρα όμως 1-2 πιάτα παραπάνω !!! .xm.

Εσ
Τι να πω ρε συ Θοδωρή; δεν περιμενα να ειναι τοαοι γαυροι εδώ μεσα.
Αα ολα και ολα. Εγώ με γαυρους για κυνηγι δεν παω! .sarcastic.
Εσυ χανεις την ευκαιρια να εισαι κοντα με τους πρωταθλητες. Καλημερα σε ολους. Αναχωρηση αυριο απογευμα επιτελους!!!!!!! Ευριπιδη οπως τα λες. Θελουμε φορ.

Καλημέρες!
Πρέπει από σήμερα να κόψω τις βραδυνές εξόδους...
Από αύριο να μπορώ να σηκώνομαι 5 εγερτήριο και να ψάξω επακριβώς τα πιτσουνάκια μου για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων την Κυριακή ;)

Καλημέρα στη παρέα.
ωραίος ο μικρός κι εσύ Γιάννη κοίτα να μαθαίνεις .sarcastic. .sarcastic.
Ναι Μάκη μου, φυσικά έπεσε και το σχετικό δούλεμα οπως: έλα μπαμπά πιασε και εσύ κανένα και τα σχετικά, το οποίο δούλεμα συνεχίστηκε στο σπίτι από τη σύζυγο: εντάξει μου λέει βοηθησες και εσύ αφού του δολωνες .sarcastic.
Παρεπιμποντως του έφυγαν και τρία τέσσερα ακόμα, Ενώ κάποιο μεγάλο του έκοψε κιόλας, σε κάποια στιγμή μου φωνάζει και βλέπω το καλάμι να'χει γίνει σα πέταλο και τα φρένα να τσιριζουν, μόλις πάω κοντά του έκοψε, Πρέπει να ήταν μεγάλο ψάρι πάνω.

Καλημέρα στη παρέα.

Ναι Μάκη μου, φυσικά έπεσε και το σχετικό δούλεμα οπως: έλα μπαμπά πιασε και εσύ κανένα και τα σχετικά, το οποίο δούλεμα συνεχίστηκε στο σπίτι από τη σύζυγο: εντάξει μου λέει βοηθησες και εσύ αφού του δολωνες .sarcastic.
Παρεπιμποντως του έφυγαν και τρία τέσσερα ακόμα, Ενώ κάποιο μεγάλο του έκοψε κιόλας, σε κάποια στιγμή μου φωνάζει και βλέπω το καλάμι να'χει γίνει σα πέταλο και τα φρένα να τσιριζουν, μόλις πάω κοντά του έκοψε, Πρέπει να ήταν μεγάλο ψάρι πάνω.

Ωραια η φωτογραφια Γιαννη, αλλα ρε συ φαινεται η αποδειξη του ψαραδικου εκει στην ακρη .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Ευχομαι παντα επιτυχιες τετοιες, και ας βαζει ο μαθητης τα γυαλια του δασκαλου

Χθες κατά τις 7:30 με 8 μ.μ. βόλτα και είδα πολλά πιτσούνια έξω από Αλεξανδρούπολη....
Τι εννοείς ρε φίλε ; με καυτά σορτσάκια ;

Κρανιου Τοπος!
.........!:(
Δεν βλεπω και επιβλαβη γμτ!!
Να δω ποιος θα την πληρωσει....
Δυτικη Κορινθία....
.yelling.

Last edited:
Επιστρέψαμε από το ψάρεμα, εντάξει βγήκε η τηγανιά πάντως. Αλλά μιλάμε πολλή κω@@χερο ο μικρός μου, Μόλις το είχε αυτός τσίμπημα και ψάρι, Μόλις το κράταγα εγώ.......το πουλο, λες και έβλεπαν τα κ@@@ψαρα .sarcastic. το μόνο που έπιασα ένα σπαρακι μια σταλιά που έφυγε πάλι στη θάλασσα. Ωριαία περάσαμε, καταχαρηκε ο μικρός.......
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
uxxCtmx.jpg
Ωραία ψάρια Γιάννη.Με απίκο ψαρεύατε ;
Ακυρο.........Τώρα διάβασα πιο κατω που γράφεις για φρένα .

Καλημέρα σε όλους..:)
Ειναι πρέπει μετά το σκοπευτηριο η το κυνήγι ένα καλό φαγοπότι..πάντα τέτοια παιδια...well done.
Την επόμενη φορά Κώστα θα πάρεις εκδίκηση κ με το 20αρι;)

Καλημέρα σε όλους .... mornin cof

Τα ίδια κι εγώ χθες - χάλια μαύρα - Κωσταντή :( Μετά βίας γύρω στο 50% συνολικά στις 2 πούλες !!! Είχε αλλάξει λίγο τις τροχιές, αλλά δεν μου έφταιξε αυτό ... δεν ξέρω, δεν ήταν η μέρα μου, δεν μπορούσαν να συντονιστούν τα μάτια με τα χέρια και το σώμα!!! Πάλι καλά που μου κάτσανε καλά μερικοί ντουμπλέδες κι απέφυγα τα μονοψήφια νούμερα !!! .yel.
Δοκίμασα με τα BRAIN στην 1η πούλα, αλλά ... απογοήτευση ! :( Στη 2η έβαλα ξανά τα BRILEY, αλλά σχεδόν τα ίδια σκ@τ@ ... πήρα όμως 1-2 πιάτα παραπάνω !!! .xm.

Καλημέρα σας κύριοι.
@konstantinos Ρε φίλε κάρβουνο δεν δουλεύεται καθόλου στην Αμερική, μόνο γκάζι;
Πάντως είναι άρτια μελετημένη η κατασκευή, και η κατάσταση.well done.
Γεια σας κύριοι.

Τάσο ψήνετε ο Μάνος το θέμα είναι ποιο θα επιλέξει beretta θα ναι πάντως .
Έτσι Στελαρα άμα δεν είσαι στη μέρα σου είτε σκοπευτήριο είναι είτε κυνήγι άστα να πάνε, χτες ήταν και ο τύπος με το Kriegoff όπως συνήθως ,έριχνε με κάτι χειρότερους από μένα και ήρθε να μας ρωτήσει αν θα ρίξουμε αλλά εμείς είχαμε ρίξει ήδη και χαζευαμε, στο όπλο είχε βάλει tubes που πιάνουν όλη την καννη και έριχνε 36αρια έχει σε όλα τα διαμετρηματα όπως μας είπε αλλά προτιμάει το 36αρι γιατί όπως λέει πρέπει να είσαι πάνω στο στόχο. Τον έβλεπα και έσπαγε τα δισκάκια το ένα πίσω από το άλλο και με έπιανε μελαγχολία .sarcastic.

Έτσι Θεοφραστε αέριο αν και δεν τα ξέρω καλά αυτά τα κόλπα, αλλά από ότι βλέπω καθόλου καπνά, ποιο καθαρά τώρα πολλοί λένε άλλη φάση το κάρβουνο δίνει μυρωδιά.

Φυσικα κ επιτρέπεται..οπως θες κρύβεσαι κ με ότι μέσο..
Εγώ σου προτεινω να βάλεις φουμο από κάρβουνο,άσε μόνο τα μάτια ακαλυπτα...sarcastic.
Εγινε τασο! Ότι κάρβουνο μεινει απο τα προβια θα το βαλω στα μουτσουνια μου!

Καλησπερα στην παρεα απο τα Χανια.
Περπατω στο δασος και ακουω μπαλωτες 2 και σημερα ειναι πολλες;;

Εγινε τασο! Ότι κάρβουνο μεινει απο τα προβια θα το βαλω στα μουτσουνια μου!
Εγω παλι λεω τολαρα να ρωτησεις την αορατη αγριογατα της παραλιας της κατερινης να σου δωσει μεικαπ....yel.

Status
Not open for further replies.
Back