Καλησπέρα στη παρέα.
Ολα ξεκινούν σε μια ομάδα από τον ασσο...η ομαδα φετος ειναι πισω και απο τους αλλους 3....ολυμπιλαγο,παο,μπαοκ...
εχει πολλες ελλειψεις ,οχι μονο τερματοφυλακα δυστιχος
Το επωμισες κιολας ..!!!..ανυππμονο παιδι..Αυτή την στιγμή Αργύρη είναι όλοι επωμου
Κάτι έχω ακούσει για ανάκληση αδειών ανα πάσα ώρα και στιγμή!ha haaaτα ρουχα ετοιμα οπως επισης και η μπαικαλα. τα γιλεκα φορτωθηκαν με tordo 30 σε 7+8 νουμερα οπως επισης και με fluo 28 σε 7 1/2 νουμερο για καμμια φασουλα στον καμπο αμα λαχει τιποτα. για εξαιρετικες περιπτωσεις εχω και καμμια 10αρια α1 6αρια. αυριο ολοημερη εκδρομη με την οικογενεια και ισως και το σαββατο. απο εκει και περα εχω απεριοριστα εξοδοχαρτα. χεχεχε. να συμπληρωσω οτι και το βιβλιαρακι ειναι στα χερια μου
.pop.ha haaa
.kkk..kkk.Κάτι έχω ακούσει για ανάκληση αδειών ανα πάσα ώρα και στιγμή!ha haaa
Ασχημα νεα παιδια..Μολις με πηρε τηλ ενας φιλος(ασχετος με το κυνηγι) που δουλευει σαν γραμματεας σε δικαστηρια.Το μεσημερι κατεθεσαν 2-3 φιλοζωϊκες-οικολογικες οργανωσεις προσφυγη για την ρυθμιστικη λογω πυρκαγιων κλπ.Αυριο θα δουμε τι θα γινει..Απ΄οτι μου ειπε δυσκολο να αναστειλει η αποφαση αυριο αλλα απο βδομαδα το ΣτΕ........Για αρχη μας βλεπω μονο την Κυριακη και παλι καλα να λεμε......Αναμενουμε...
τι να βαλεις σε ψηφισμα? /οποιος τον δει και το βαζω ετσι για να μην φαω banΜάγκες λέω να μαζευτούμε να πάμε να δείρουμε όλοι μαζί τον Θοδωρή. Θα το βάλω να το ψηφίσουμε .kkk.