Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα. Οχι ρε Περικλη μη μου το χαλας. Σημερα παμε για νικη. Μονο θετικη σκεψη.
Πανουτσο ξυνεις πληγες. Δυστυχως τοσα χρονια μονο αυτους τους 2 θυμαμαι.
Καλη επιτυχια σε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η ομαδα φετος ειναι πισω και απο τους αλλους 3....ολυμπιλαγο,παο,μπαοκ...
εχει πολλες ελλειψεις ,οχι μονο τερματοφυλακα δυστιχος
Ολα ξεκινούν σε μια ομάδα από τον ασσο...
Και 9αρι θες και επιτελικο μεσο θες κ ενα γαμημενο αριστερο μπακ ...που μας στοιχειώνει ακόμα ισως το καλυτερο αριστερό μπακ ονόματι Μιχάλης Κασσάπης...
Εδιωξες τον αμπαλο ναι αλλα παραγωγικό Πεκχαρτ και ειμαστε με τον Hugo Almeida που ζυγιζει 100 κιλά και λογικό να χει συνεχώς θλαστικούς τραυματισμους αφού το κορμί ειναι κορμί καποιου π επαιζε καποτε ...

τα ρουχα ετοιμα οπως επισης και η μπαικαλα. τα γιλεκα φορτωθηκαν με tordo 30 σε 7+8 νουμερα οπως επισης και με fluo 28 σε 7 1/2 νουμερο για καμμια φασουλα στον καμπο αμα λαχει τιποτα. για εξαιρετικες περιπτωσεις εχω και καμμια 10αρια α1 6αρια. αυριο ολοημερη εκδρομη με την οικογενεια και ισως και το σαββατο. απο εκει και περα εχω απεριοριστα εξοδοχαρτα. χεχεχε. να συμπληρωσω οτι και το βιβλιαρακι ειναι στα χερια μου
.pop.ha haaa

τα ρουχα ετοιμα οπως επισης και η μπαικαλα. τα γιλεκα φορτωθηκαν με tordo 30 σε 7+8 νουμερα οπως επισης και με fluo 28 σε 7 1/2 νουμερο για καμμια φασουλα στον καμπο αμα λαχει τιποτα. για εξαιρετικες περιπτωσεις εχω και καμμια 10αρια α1 6αρια. αυριο ολοημερη εκδρομη με την οικογενεια και ισως και το σαββατο. απο εκει και περα εχω απεριοριστα εξοδοχαρτα. χεχεχε. να συμπληρωσω οτι και το βιβλιαρακι ειναι στα χερια μου
.pop.ha haaa
Κάτι έχω ακούσει για ανάκληση αδειών ανα πάσα ώρα και στιγμή!ha haaa

Ασχημα νεα παιδια..Μολις με πηρε τηλ ενας φιλος(ασχετος με το κυνηγι) που δουλευει σαν γραμματεας σε δικαστηρια.Το μεσημερι κατεθεσαν 2-3 φιλοζωϊκες-οικολογικες οργανωσεις προσφυγη για την ρυθμιστικη λογω πυρκαγιων κλπ.Αυριο θα δουμε τι θα γινει..Απ΄οτι μου ειπε δυσκολο να αναστειλει η αποφαση αυριο αλλα απο βδομαδα το ΣτΕ.....:(...Για αρχη μας βλεπω μονο την Κυριακη και παλι καλα να λεμε...:(:(:(...Αναμενουμε...

Ασχημα νεα παιδια..Μολις με πηρε τηλ ενας φιλος(ασχετος με το κυνηγι) που δουλευει σαν γραμματεας σε δικαστηρια.Το μεσημερι κατεθεσαν 2-3 φιλοζωϊκες-οικολογικες οργανωσεις προσφυγη για την ρυθμιστικη λογω πυρκαγιων κλπ.Αυριο θα δουμε τι θα γινει..Απ΄οτι μου ειπε δυσκολο να αναστειλει η αποφαση αυριο αλλα απο βδομαδα το ΣτΕ.....:(...Για αρχη μας βλεπω μονο την Κυριακη και παλι καλα να λεμε...:(:(:(...Αναμενουμε...

Η τραγωδία η ίδια! Να απαγορευτούν όλες οι έξοδοι πέραν των διοδίων του αγιου Στέφανου τοτε...

Ρε παιδια,ρε,ρε ρε,ρε πλακα σας κανω ρεha haaa..Ειπα να το κρατησω και αλλο,αλλα λεω ασε μην εχουμε τιποτε δραματα-λιποθυμιες βραδιατικα..

ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ;)
Μάγκες λέω να μαζευτούμε να πάμε να δείρουμε όλοι μαζί τον Θοδωρή. Θα το βάλω να το ψηφίσουμε .kkk..threat.

Status
Not open for further replies.
Back