Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μόλις έβγαλα την άδεια κομπλέ έδωσαν κ τα δωράκια καπέλο γιλέκο κ μπλουζάκι σε πορτοκάλι φωσφόριζε
Και δωράκια ε ;
Εδώ οι φτωχομπινέδες τα τρώνε αλλού.Εισπρακτικός και μόνο μηχανισμός.Ουτε χάρτες ,ούτε τίποτα.

Και δωράκια ε ;
Εδώ οι φτωχομπινέδες τα τρώνε αλλού.Εισπρακτικός και μόνο μηχανισμός.Ουτε χάρτες ,ούτε τίποτα.
Δημήτρη αν 10ετια 5ετια δίνουν κ κανένα δωράκι, δε λέω καλά τα δώρα για τα μάτια άλλα προσωπικά θα προτιμούσα να έκανε επευδετικα σεμινάρια κ άλλες ουσιώδες ενεργιες

Τολη,Ειναι ισια η καννη?
Ξεχωρα απο τη ριγα!
Ριχνει εκει που "δειχνει"?
Εχει καλη αποδοση?
Αν ναι,για μενα μην την αλλαξεις!
Αν μπορεις να ξεπεράσεις το ψυχολογικο κομμάτι....;)
Γιαννη το ψυχολογικο το ξεπερασα σημερα μετα απο ενα δυνατο καψιμο στα κορακοειδη και πολυ ξεντουμανιασμα.
Τα πουλια στραπατσαρονταν στο αερα σε σημειο που νομιζα οτι αστοχουσα εκεινη τη στιγη σαν να δυνανε φτεροo_O
Ουτε ενα πουλι ζωντανο. Ειδικα τα κοντινα πουλια ανακατευονταν τα πουπουλα τους μετα την ντουφεκιαo_O Τετοιο πραμα με τον ρωσσο ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα.
Θα την παω σε leiser να δω αν ειναι ισια. Με το τριαρι και imperial 28gr no 7,5 κατεβασα καρακαξα απο τα ποιο τρελα μου ονειρα σαν παρταλι.

Δημήτρη αν 10ετια 5ετια δίνουν κ κανένα δωράκι, δε λέω καλά τα δώρα για τα μάτια άλλα προσωπικά θα προτιμούσα να έκανε επευδετικα σεμινάρια κ άλλες ουσιώδες ενεργιες
Η ουσία μετράει και δυστυχώς δεν υπάρχει.
Ειναι αδιανόητο να θελω να παω καπου για κυνήγι και να μην μπορώ ηλεκτρονικά να δω όρια και απαγορεύσεις.Γιατι να πρεπει να απευθύνομαι σε τοπικούς κυν συλλόγους και να μου δίνουν κάτι φωτοτυπίες του κώλου για να βγάλω συμπέρασμα; Απαράδεκτο.
Οπως άλλωστε και το απαρχαιωμένο σύστημα εξετάσεων για έκδοση κυν.άδειας .Ακόμη και τα επίσημα οργανά μας ,μαζί φυσικά με τα όργανα της εξουσίας και τα όργανα μεγάλης μερίδας του λαού, το μόνο που κανουν και το κάνουν καλά,ειναι να παιανίζουν με τα μικροτερά τους όργανα.

.sarcastic.

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους. Έναρξη τέλος, τώρα θα ψάχτω στα πέριξ Αλεξανδρουπόλεως αρκεί να βρω που απαγορεύεται, μη πάθουμε καμία ζημιά
Ναι Μιχάλη πήγαινενα πάρεια το μπακαλόχαρτο του συλλόγου και αν βγάλεις άκρη .......
Θα σε παρω τηλέφωνο.......

Δεν γινονται αυτα ρε παιδια!!.buy buy.
Ερχεται ο πιτσιρικας και μου λεει!Το ευχαριστηθηκα σημερα!Εριξα 3 κουτια και πηρα 2 τρυγονια.
Πολυ δυσκολα πουλια!Εσυ δεν τα εβλεπες?Καινουργιος εισαι στο κυνηγι?
Τι να του πεις τωρα?Μικρο παιδι ειναι!Να το μαλωσεις?Θα κλαψει!Να το .......... θα θελει και αλλο!!!
Ευτυχως αυριο ειπε οτι δεν θα ερθει,αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα πεσει συρμα και θα κατεβει αυριο η παιδων.hair.
Βαζω μονοβολα και παω παραλια για αγριογατες;)

Ρε σεις, αυτα τα παιδια, απο την μια με εκνευριζουν, απο την αλλη τα χαιρομαι. Θυμαμαι το παθος που ειχα και γω στην ηλικια τους, το ποσα θηραματα χαλασα σε τριγυρω κυνηγους στην εξαψη μου πανω. Πως να τον μαλλωσεις; Απλα να τον συμβουλεψεις μπορεις, καλοπροαιτερα, μηπως γινει καλυτερος κυνηγος απο μας

Ρε σεις, αυτα τα παιδια, απο την μια με εκνευριζουν, απο την αλλη τα χαιρομαι. Θυμαμαι το παθος που ειχα και γω στην ηλικια τους, το ποσα θηραματα χαλασα σε τριγυρω κυνηγους στην εξαψη μου πανω. Πως να τον μαλλωσεις; Απλα να τον συμβουλεψεις μπορεις, καλοπροαιτερα, μηπως γινει καλυτερος κυνηγος απο μας
Κυνηγουσε με 34γρ 7αρια.Το χαρισα ενα κουτι ΑΖ-20 28γρ 7,5αρια και το εξηγησα οτι το οπλο του δεν σκοτωνει στα 150 μετρα οσο ακριβο και αν ειναι!
Τι αλλο να κανω?Αλλα μου αρεσε που ειχε φουσκωσει σαν το παγωνι και μου την ελεγε κιολας!

Status
Not open for further replies.
Back