Mafia Calabria
Moderator
Γειά σας κύριοι καλή εβδομάδα.
Δεν ειναι τυχαιο τιποτα...ετσι γινεται παντα το κρατος παντα αποτυγχανει το μερος ερημωνει για ερκετα χρονια μεχρι να εξανεμιστει η αξια του και μετα ερχεται ο ιδιωτης ελληνας ή ξενος να το αξιοποιηση αγοραζοντας γη και υδωρ τσαμπαΚαλο απογευμα σε ολους, καλη εβδομαδα να εχουμε.
Ληγει αυριο το 4ημερο ξεκουρασης στα Λουτρα Υπατης. Απο τουφεκιες απολυτως τιποτα, ουτε φανηκε. Κατα τα αλλα, ενας υπεροχος τοπος,
μεσα στα πλατανια, με εξαιρετικα ιαματικα λουτρα. Κουνας απλα το κεφαλι οταν βλεπεις μεγαλοπρεπεη ξενοδοχεια μιας αλλης εποχης παρατημενα,
ερημωμενα, σχεδον ολα αποτελουν περιουσια του δημοσιου. Με 100 εκατ. ευρω τουτος ο τοπος γινεται πολυ ευκολα η ΠΡΩΤΗ λουτροπολη της
Ευρωπης, με πολυτελη καταλυματα, πολυτελεις λουτηρες, καταστηματα κλπ, παρα πολλες θεσεις εργασιας, ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ...
Καλη συνεχεια....
Τάκη καλησπέρα. Αν θες για ψάρεμα ξέρω να σου πωΚαλησπερα...στο τολο αργολιδας ξερει κανενας εαν παιζει τιποτα εκει κοντα....θα παω ενα πενταημερο για καμμια βουτια?
.buy buy..buy buy..buy buy.Δεύτερον το ίδιο ξύρισμα είχα και εγώ στην ηλικία σου μέχρι που κατάλαβα πως είναι μ@λ@κί@ και άφησε γένια
Έμπαινε γιούτσο!!.buy buy..buy buy..buy buy.
εγώ ρε φίλε πάντως με αυτό μια χαρά
και όπως λένε στο χωριό μου, "φιλί χωρίς μουστάκι, αυγό χωρίς αλάτι" .buy.
Πολλά υγρά, ξάπλα και στην δροσιά για 2 ημέρες...περαστικά φίλε!Καλησπερα σας
Ημουν απο τις 6:15 ως 14:00 στον ηλιο. Κυνηγι για ορτυκια, κουτρεμα γκσζον και ως τις 14:00 μπανιο στη θαλασσα. Ηλιαση-θερμοπληξια με 41 πυρετο...
Ωχωχωχ... Μαστρογιάννη δρόσισε,είναι καιρός για τσιπουρακι;Λιακο και με τσιπουρακι πανε αυτες οι κουβεντες!
Περαστικά Χρησταρα .....Καλησπερα σας
Ημουν απο τις 6:15 ως 14:00 στον ηλιο. Κυνηγι για ορτυκια, κουτρεμα γκσζον και ως τις 14:00 μπανιο στη θαλασσα. Ηλιαση-θερμοπληξια με 41 πυρετο...
Περαστικά Χρηστάρα...ευτυχώς χτες την γλύτωσαν πολύ φθηνά γιατί και εγώ έκανα την μαλάκια και ήμουν από τις 13:30 έως της 19:00 στον ήλιο...για τα παλιοτρυγονα!Καλησπερα σας
Περαστικά και ό,τι είπε ο συνονόματος!Καλησπερα σας