Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλο απογευμα σε ολους, καλη εβδομαδα να εχουμε.
Ληγει αυριο το 4ημερο ξεκουρασης στα Λουτρα Υπατης. Απο τουφεκιες απολυτως τιποτα, ουτε φανηκε. Κατα τα αλλα, ενας υπεροχος τοπος,
μεσα στα πλατανια, με εξαιρετικα ιαματικα λουτρα. Κουνας απλα το κεφαλι οταν βλεπεις μεγαλοπρεπεη ξενοδοχεια μιας αλλης εποχης παρατημενα,
ερημωμενα, σχεδον ολα αποτελουν περιουσια του δημοσιου. Με 100 εκατ. ευρω τουτος ο τοπος γινεται πολυ ευκολα η ΠΡΩΤΗ λουτροπολη της
Ευρωπης, με πολυτελη καταλυματα, πολυτελεις λουτηρες, καταστηματα κλπ, παρα πολλες θεσεις εργασιας, ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ...
Καλη συνεχεια....

Καλο απογευμα σε ολους, καλη εβδομαδα να εχουμε.
Ληγει αυριο το 4ημερο ξεκουρασης στα Λουτρα Υπατης. Απο τουφεκιες απολυτως τιποτα, ουτε φανηκε. Κατα τα αλλα, ενας υπεροχος τοπος,
μεσα στα πλατανια, με εξαιρετικα ιαματικα λουτρα. Κουνας απλα το κεφαλι οταν βλεπεις μεγαλοπρεπεη ξενοδοχεια μιας αλλης εποχης παρατημενα,
ερημωμενα, σχεδον ολα αποτελουν περιουσια του δημοσιου. Με 100 εκατ. ευρω τουτος ο τοπος γινεται πολυ ευκολα η ΠΡΩΤΗ λουτροπολη της
Ευρωπης, με πολυτελη καταλυματα, πολυτελεις λουτηρες, καταστηματα κλπ, παρα πολλες θεσεις εργασιας, ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ...
Καλη συνεχεια....
Δεν ειναι τυχαιο τιποτα...ετσι γινεται παντα το κρατος παντα αποτυγχανει το μερος ερημωνει για ερκετα χρονια μεχρι να εξανεμιστει η αξια του και μετα ερχεται ο ιδιωτης ελληνας ή ξενος να το αξιοποιηση αγοραζοντας γη και υδωρ τσαμπα

Δεύτερον το ίδιο ξύρισμα είχα και εγώ στην ηλικία σου μέχρι που κατάλαβα πως είναι μ@λ@κί@ και άφησε γένια .yelling.
.very funny..very funny..very funny..buy buy..buy buy..buy buy.
εγώ ρε φίλε πάντως με αυτό μια χαρά .sex hard..sarcastic.
και όπως λένε στο χωριό μου, "φιλί χωρίς μουστάκι, αυγό χωρίς αλάτι" :rolleyes:.buy.

Που ειστε ρε λαμογια κυνηγαραδες; Επιστροφή απο παραλια! Χαλαρώνουμε λιγο και θα παμε μια βόλτα στην Ερμούπολη για κανα κοκτέιλ να την ακούσουμε μοντέρνα!! Καλη συνεχεια ευχομαι!! Ακομα δεν εχω πιστέψει οτι εχει ξεκινήσει η κυνηγετική σεζόν!!

Καλησπερα σας
Ημουν απο τις 6:15 ως 14:00 στον ηλιο. Κυνηγι για ορτυκια, κουτρεμα γκσζον και ως τις 14:00 μπανιο στη θαλασσα. Ηλιαση-θερμοπληξια με 41 πυρετο...
Πολλά υγρά, ξάπλα και στην δροσιά για 2 ημέρες...περαστικά φίλε!

Καλησπερα σας
Ημουν απο τις 6:15 ως 14:00 στον ηλιο. Κυνηγι για ορτυκια, κουτρεμα γκσζον και ως τις 14:00 μπανιο στη θαλασσα. Ηλιαση-θερμοπληξια με 41 πυρετο...
Περαστικά Χρηστάρα...ευτυχώς χτες την γλύτωσαν πολύ φθηνά γιατί και εγώ έκανα την μαλάκια και ήμουν από τις 13:30 έως της 19:00 στον ήλιο...για τα παλιοτρυγονα!

Status
Not open for further replies.
Back