Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας! Χρηστο υπομονή και θα περάσει! Εδω ο καιρος ειναι τέλειος προς το παρόν! Εχει δροσιά, καμια σχέση με τη ζέστη της Αθήνας. Καθότι ψοφιοι απο το πρωι παω για τούφες, καλη συνεχεια.

Να σας εκμυστηρευτω και ένα περιστατικό που συνέβη στην έναρξη.ειμαι στο καρτέρι γύρω στις οχτώ και κάτι...έχω πάρει ένα τρυγόνι,το οποίο κιόλας δεν μπορώ να βρω και στα 100 μέτρα να γίνεται ζημιά από τις ντουφεκες...με πλησιάζουν δύο καλοσυνάτοι μεσήλικες και πιάνουμε την κουβέντα......και όταν έφτασε η κουβέντα στο ότι τα φυσίγγια έχουν πάρει τρελή ανηφόρα και στην δικαιολογία αύξησης στο μολύβι....κάπως γίνεται αναφορά πως συμμετέχω σε ιντερνετικές κουβέντες ...τσουπ με ρωτάει ο ένας για πιο φόρουμ μιλάς....του απαντάω στο κορυφαίο και τελικά αποδείχθηκε και αυτός μέλος μας ο nikos benelli ο οποίος μας διαβάζει αλλά δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία και δεν ξέρει να το χειρίζεται καλά....τελικά είμαστε παντού!
λοιπον πανω σ αυτο. εχθες το πρωι αραζω τη μιτσουμπα κατια τις 5.30 το πρωι κοντα στο σημειο που θα κυνηγ. με τον βικ και κατεβαινιυμε απιλαμβανοντας τη στιγμη. μετα απο λιγο αρχισανε τα πρωτα αμαξια να περνανε. σε καποια στιγμη σταματαει ενα ασημι fiat με πατερα και γιο.με κοιταει ο μπαμπας και γεματος χαρα μου λεει εισαι ο ευριπιδης που γραφεις στο hl και με το σκυλι σου περυσι μου ειχες βρει κατι τσιχλες σ ενα περασμα που ειχαμε βρεθει. σου ειχα πει τοτε οτι ο γιος μου σε διαβαζει τακτικα. πλησιαζει ο βικ και λεει ο ανθρωπος κι εσυ πρεπει να εισαι ο βικτωρας. χαιρετηθηκαμε κι εφυγαν. αυτο ειναι το hl. θα χαρω πολυ αν το διαβαζουν να γινουν μελη

Σας αφήνω γιατί τρελαίνομαι απο πονοκέφαλο.Παω να ηρεμήσω και να σηκωθώ στις 5 να πάω για τρέξιμο να συνέλθω,
Καλό σας βράδυ.
Καλησπέρα σε όλους
Μάλλον συνεβαλλα κι εγώ στον πονοκέφαλο ρε φίλε. Το πρωί αν δεν βρέχει θα πάω στο γήπεδο για μπάλα..hunter.

Πρόπερσι πατριώτ που ήμουνα στον Εβρο αρχές Σεπτέμβρη ,είχα γίνει σαν αράπης που έκανε απεργία πείνας.Ήμουνα από το χάραμα εως τις 11 η και παραπάνω ,έφευγα μόνο για καφέ και να πάρω νερό και ξανά στα ηλιόσπορα απο τις 2 μέχρι που έπεφτε ο ήλιος.Χωρίς καπέλο και χωρίς αντηλιακά.Μάλιστα εκείνο το ΣΚ που ήταν και το πρώτο στου Σεπτέμβρη , ήταν το πιο ζεστό όλου του καλοκαιριού! Είχα ψηθεί στην κυριολεξία.
Χρήστο περαστικά .Βάλε κανα παγάκι στα ....αχαμνά σου .sarcastic.
Είσαι λεβέντης πατρίδα...έτσι θέλουν αυτά να μην τα αφήνουμε σε χλωρό κλαρί....που να δεις οι άλλες οι ρουφιανες οι γαλάζιες τι κυνηγημα τους χρειάζεται!!!.shoot.

Status
Not open for further replies.
Back