Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους
Μάλλον συνεβαλλα κι εγώ στον πονοκέφαλο ρε φίλε. Το πρωί αν δεν βρέχει θα πάω στο γήπεδο για μπάλα..hunter.
Φιλαράκι οτι εκανα το έκανα απο μίνος μου.Εσυ δεν με ταλαιπώρησες σε τίποτα.Κοίτα να βρεις έστω αυτα τα σκόρπια που παίζαν χθες και να κάνεις παιχνίδι.Αν δεν τα βρεις ,πήγαινε στο σπίτι να πιείς καφε στην αυλή.Εχω δώσει στιγμα.....

Καλημερα σε ολους τους λεβεντες του HL, να εχετε μια υπεροχη ημερα.
Καφεδακι τωρα, πρωινο σε λιγο, αγναντευοντας τις πλαγιες της Οιτης και τους "ιστορικους" τσιχλοκυνηγοτοπους της περιοχης (Μεξιατες και Κομποταδες).
Το προγραμμα εχει ενα ακομα εξαιρετικο μπανιο στα λουτρα και ακολουθως επιστροφη Αθηνα μεσω Θεολογου (σταση για φαγητο).
Καλη συνεχεια σε ολους, δυναμη, υγεια και καλη διαθεση.

... Ειμαστε μπροστα στα Χανια, σε πανυγηρι κληρωσαν και επαναληπτικη καραμπινα.yel..sarcastic..well done.
http://www.zarpanews.gr/χανιά-δε-φαντάζεστε-πόσα-και-τι-δώρα-κ/
Αυτό δεν είναι πράμα!!! Έτυχα σε ετήσιο χορό της Παγκρήτιας Ένωσης στην Αθήνα όταν ήμουν φοιτητής (αρχές 10ετίας του '80) και κλήρωναν κι ένα ... Luger !!! .asking.
Ναι, έτσι έγραφαν στον κατάλογο των δώρων της κλήρωσης ... και μάλιστα "προσφορά" του μπάρμπα μου, δημοσιογράφου (μακαρίτη πλέον) Νίκου Κακαουνάκη !!! .what. .big smile.
Παναγιώτη, πήγες εσύ στη γιορτή τσιγαριαστού ;;; Βλέπω ότι έπαιζε ο Αντρέας ο Μανώλαρης. Καλός λυράρης και καλό κοπέλι ... Όλο το καλοκαίρι εμπαλωτοβολούσαμε παρέα στο σκοπευτήριο. Σχεδόν κάθε Δευτέρα & Τετάρτη ήταν κι αυτός εκεί ... Μόνο τις 2 τελευταίες εβδομάδες, που επλακώσανε τα πανηγυράκια, έχει κόψει ... ;)
.hunter.1 .hunter.1 .hunter.1 .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Καλημέρα στην παρέα απο τα Χανιά όπου το καλοκαίρι και η ζέστη κρατάει καλά...

Αυτό δεν είναι πράμα!!! Έτυχα σε ετήσιο χορό της Παγκρήτιας Ένωσης στην Αθήνα όταν ήμουν φοιτητής (αρχές 10ετίας του '80) και κλήρωναν κι ένα ... Luger !!! .asking.
Ναι, έτσι έγραφαν στον κατάλογο των δώρων της κλήρωσης ... και μάλιστα "προσφορά" του μπάρμπα μου, δημοσιογράφου (μακαρίτη πλέον) Νίκου Κακαουνάκη !!! .what. .big smile.
Παναγιώτη, πήγες εσύ στη γιορτή τσιγαριαστού ;;; Βλέπω ότι έπαιζε ο Αντρέας ο Μανώλαρης. Καλός λυράρης και καλό κοπέλι ... Όλο το καλοκαίρι εμπαλωτοβολούσαμε παρέα στο σκοπευτήριο. Σχεδόν κάθε Δευτέρα & Τετάρτη ήταν κι αυτός εκεί ... Μόνο τις 2 τελευταίες εβδομάδες, που επλακώσανε τα πανηγυράκια, έχει κόψει ... ;)
.hunter.1 .hunter.1 .hunter.1 .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Στέλιο δεν πήγα αλλά νομίζω ότι είναι το μόνο πανυγήρι στο νομό Χανίων με τέτοια δώρα.sarcastic..sarcastic. και καλά κάνουν τα παιδιά. Εμάς μας αρέσουν αυτά .shoot..shoot..sarcastic..
Ο Μανωλαράκης είναι καλό κοπέλι όλοι λένε καλά λόγια.
Το μεγαλύτερο κόλλημα όμως το έχω με Κάκλαρο και Αεράκη παλιά φρουρά η οποία ίσως είναι αναντικατάστατη.

Status
Not open for further replies.
Back