Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωνσταντίνε για Las Vegas ποτε ειναι η καλυτερη περίοδος να παω;; με ενδιαφέρει και απο θεμα αγορών όλων των ειδών εννοείται και κυνηγετικων
Συνήθως πριν το Πάσχα Μάνο είναι οι κυνηγετικές εκθέσεις αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να αγοράσεις από εκεί κατευθείαν.

Τον μονο λαθος του ειναι που το γραφει ως κράχτη και οχι κάπως αλλιως!
Μάνο δεν είναι το μόνο λάθος του αυτό. Αν δεις πιο κάτω στην περιγραφή της αγγελίας, θα διαβάσεις αυτό:
"Περιγραφή
πωλειται κραχτης για ολα τα θυραματα (ορτυκι,μπεκατσα,τσιχλα,ολα τα πουλια)"
Ντροπή!!!!

Παιδια,ξερει κανενας να μου πει για τσοκακια.Εχω την franchi affinity και θελω τσοκακι 2* εσω-εξω για φασσες.
mobile τσοκακια εχεις αν δεν κανω λαθος. αν εχεις δοκιμασει τα δικα της σε πινακα με τα φυσιγγια που θα ριξεις στη φασσα και δεν σ αρεσουν θα σου προτεινα gemini ported improved mod.και καλα και φτηνα

Ενας μήνας που κανουμε ταξίδια ειναι ο Μάης αλλα θα το κοιτάξω μηπως το κανονίσω αλλιως! Εν τω μεταξύ η θεία που θα παμε να μείνουμε θα μετακομίσει νέα Υόρκη συντομα, μηπως να περιμενω λιγο...

Χρηστο δεν το διάβασα, μολις ειδα τον τίτλο τσαντιστηκα! Σε μια παρόμοια αγγελία ειχα στειλει μηνύμα στο car.gr αλλα δεν ειχε γίνει κατι...

Eυριπιδη,optima plus εχει.Τα εργοστασιακα της ειναι οκ!!Την ειχε με **** *** * και καιγομαι για **
και παλι gemini ported. ριξε μια ματια στον καρασαβιδη. νομι
ζω οτι εχει. παλι για impr. mod. θα κοιταξεις. εκτος αν θες brain η κατι αλλο. εγω σου εδωσα την φτηνη και τιμια λυση

Πιστευω οτι δεν ειναι θεμα εξυπναδας η κουτοπονηριας!Οι πωλητες οπλων και ειδων κυνηγιου,οπως και οι κατασκευαστες φυσιγγιων,ζουνε απο το κυνηγι τις οικογενιες τους.
Και δεν προστατευουν ουτε οι ιδιοι τις δουλειες τους η την φυση.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια και ποσο μαλλον κυνηγητικη παιδεια!!
Λειτουργουν ως τσιφλικαδες και πουλανε οτι γουσταρουν στους αγοραστες τσιφλικαδες!
Οταν ομως παρει φωτια το δασος δεν θα ρωτησει κανεναν ποσο ξερος η χλωρος ειναι!!

Ισως δεν το εθεσα καλα.

Ας πουμε οτι εγω πουλαω 100 κιλα δυναμιτη. Ας υποθεσουμε οτι η πωληση του ειναι νομιμη. Ερχεσαι εσυ ως πελατης και σκεφτεσαι, οτι θα θελες 100 κιλα δυναμιτη. Ομως, εαν σκεφτεις λιγο πιο πολυ θα δεις οτι απαγορευονται ολες οι χρησεις του, αρα δεν θα τον αγορασεις. Ενας πιο πονηριδης, θα σκεφτει οτι μπορει να τον χρησιμοποιησει να πιασει ψαρια. Οποτε στη πρωτη περιπτωση και εσυ δεν πληρωνεις κατι που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις, και εγω εφοσον εχω ενημερωμενους πελατες δεν αναγκαζομαι να εχω στο μαγαζι μου κατι που δεν χρησιμοποιηται πουθενα.

Ενας μήνας που κανουμε ταξίδια ειναι ο Μάης αλλα θα το κοιτάξω μηπως το κανονίσω αλλιως! Εν τω μεταξύ η θεία που θα παμε να μείνουμε θα μετακομίσει νέα Υόρκη συντομα, μηπως να περιμενω λιγο...

Χρηστο δεν το διάβασα, μολις ειδα τον τίτλο τσαντιστηκα! Σε μια παρόμοια αγγελία ειχα στειλει μηνύμα στο car.gr αλλα δεν ειχε γίνει κατι...
Έλα και θα πάμε cabelas άστο Vegas είναι για αλλά κόλπα εκεί.

Καλησπέρα σας ... με φραπεδάκι και τσιγαράκι ... ;):)
Παιδια το εμποριο χαλαει την σουπα!
Οταν πηρα την franchi γυριζει ο πωλητης και μου λεει αν θελω να αγορασω αποθηκη των 8 φυσιγγιων.
Αυτος πως μπορει να πουλαει κατι το οποιο απογορευεται?Το ιδιο και με τους κραχτες και τις διοπτρες.
Εχουμε γινει σαλατα.Βλεπεις στο ΥουΤυbe κυνηγι αγριοχοιρου στην Ελλαδα και ο μαγκας ριχνει 6 φυσιγγια.
Και δεν κουνιεται κανενας!Τι να πω δεν ξερω!!

ειναι η εξυπναδα του νομου που λεει οτι επιτρεπεται η πωληση αλλά απαγορευεται η κατοχη. παιρνουν το φπα αλλά αν σε τσιμπησουν παιρνουν και τα προστιμα. η χωρα του τιποτα και του πουθενα με τους κατοικους του ωχ μωρε δε βαριεσαι

Πιστευω οτι δεν ειναι θεμα εξυπναδας η κουτοπονηριας!Οι πωλητες οπλων και ειδων κυνηγιου,οπως και οι κατασκευαστες φυσιγγιων,ζουνε απο το κυνηγι τις οικογενιες τους.
Και δεν προστατευουν ουτε οι ιδιοι τις δουλειες τους η την φυση.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια και ποσο μαλλον κυνηγητικη παιδεια!!
Λειτουργουν ως τσιφλικαδες και πουλανε οτι γουσταρουν στους αγοραστες τσιφλικαδες
!
Τι να πεις ρε Αλέξανδρε !!! Εδώ η ίδια η ελληνική αντιπροσωπεία μεγάλης φίρμας όπλων μας είχε πρήξει τα @#$&@ πέρισυ - πρόπερσι -πότε ήτανε, δε θυμάμαι - με τις διαφημίσεις για την καραμπίνα A350 Xtrema "Wild Boar" ... .what. .yel. ... ένα τουφέκι, λέει, ειδική έκδοση αποκλειστικά για την Ελλάδα ... "για τους παθιασμένους Έλληνες κυνηγούς αγριόχοιρων" ... .buy buy.Μπορεί να είναι καλό τουφέκι, δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν είναι το ιδανικό για αγριόχοιρους. Οι προδιαγραφές του ήταν ένας συνδυασμός (ένας αχταρμάς μάλλον) χαρακτηριστικών από τουφέκι για μεγάλα υδρόβια (θαλάμη super-magnum 3,5" - συνθετικό κοντάκι - μακριά κάννη) και από τουφέκι για το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής (μακριά αποθήκη 9+1 φυσιγγίων κλπ.) Και αυτό το παρουσίαζαν σαν το "εξειδικευμένο", το ιδανικό, όπλο για το κυνήγι αγριόχοιρου !!! .big smile. Ένα κατασκεύασμα δηλαδή, που κατά τη γνώμη μου - να μην πω "ακατάλληλο", αλλά πάντως σίγουρα όχι το πλέον κατάλληλο ούτε για γουρούνια, αλλά ούτε για τις άλλες χρήσεις (υδρόβια - άλλα φτερωτά -πρακτική σκοποβολή), αφού τα χαρακτηριστικά που συγκέντρωνε είναι περιττά, ή άχρηστα, ή αποτελούν και μειονέκτημα ακόμη - κάποια για τη μια χρήση, κάποια για την άλλη ... o_O .buy.
Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη κάτι δείχνει για την επίσημη αντιπροσωπεία ... Ή ότι είναι απλά έμποροι και μάλιστα άσχετοι με το αντικείμενο που εμπορεύονται ... Ή ακόμη χειρότερα, δείχνει την ιδέα και την άποψη που έχουν για τους πελάτες τους, τους Έλληνες κυνηγούς: μάλλον τους θεωρούν άσχετους, ανίδεους και ανίκανους να επιλέξουν το κατάλληλο όπλο για τα θηράματα που τους ενδιαφέρουν. Και ότι θα αγοράσουν ότι τους πασσάρουν, αρκεί να έχει 3 βελάκια !!! Και επιπλέον τους θεωρούν και παράνομους ... ή/και τους προτρέπουν έμμεσα να παρανομούν !!! .buy buy.
.hair. .hair.

Status
Not open for further replies.
Back