Καλησπέρα σας ... με φραπεδάκι και τσιγαράκι ...
Παιδια το εμποριο χαλαει την σουπα!
Οταν πηρα την franchi γυριζει ο πωλητης και μου λεει αν θελω να αγορασω αποθηκη των 8 φυσιγγιων.
Αυτος πως μπορει να πουλαει κατι το οποιο απογορευεται?Το ιδιο και με τους κραχτες και τις διοπτρες.
Εχουμε γινει σαλατα.Βλεπεις στο ΥουΤυbe κυνηγι αγριοχοιρου στην Ελλαδα και ο μαγκας ριχνει 6 φυσιγγια.
Και δεν κουνιεται κανενας!Τι να πω δεν ξερω!!
ειναι η εξυπναδα του νομου που λεει οτι επιτρεπεται η πωληση αλλά απαγορευεται η κατοχη. παιρνουν το φπα αλλά αν σε τσιμπησουν παιρνουν και τα προστιμα. η χωρα του τιποτα και του πουθενα με τους κατοικους του ωχ μωρε δε βαριεσαι
Πιστευω οτι δεν ειναι θεμα εξυπναδας η κουτοπονηριας!Οι πωλητες οπλων και ειδων κυνηγιου,οπως και οι κατασκευαστες φυσιγγιων,ζουνε απο το κυνηγι τις οικογενιες τους.
Και δεν προστατευουν ουτε οι ιδιοι τις δουλειες τους η την φυση.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει παιδεια και ποσο μαλλον κυνηγητικη παιδεια!!
Λειτουργουν ως τσιφλικαδες και πουλανε οτι γουσταρουν στους αγοραστες τσιφλικαδες!
Τι να πεις ρε Αλέξανδρε !!! Εδώ η ίδια η ελληνική αντιπροσωπεία μεγάλης φίρμας όπλων μας είχε πρήξει τα @#$&@ πέρισυ - πρόπερσι -πότε ήτανε, δε θυμάμαι - με τις διαφημίσεις για την καραμπίνα A350 Xtrema
"Wild Boar" ... .what. ... ένα τουφέκι, λέει,
ειδική έκδοση αποκλειστικά για την Ελλάδα ... "για τους παθιασμένους Έλληνες κυνηγούς αγριόχοιρων" ... .buy buy.Μπορεί να είναι καλό τουφέκι, δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν είναι το ιδανικό για αγριόχοιρους. Οι προδιαγραφές του ήταν ένας συνδυασμός (ένας αχταρμάς μάλλον) χαρακτηριστικών από τουφέκι για μεγάλα υδρόβια (θαλάμη super-magnum 3,5" - συνθετικό κοντάκι - μακριά κάννη) και από τουφέκι για το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής (μακριά αποθήκη 9+1 φυσιγγίων κλπ.) Και αυτό το παρουσίαζαν σαν το "εξειδικευμένο", το ιδανικό, όπλο για το κυνήγι αγριόχοιρου !!!
Ένα κατασκεύασμα δηλαδή, που κατά τη γνώμη μου - να μην πω "ακατάλληλο", αλλά πάντως σίγουρα όχι το πλέον κατάλληλο ούτε για γουρούνια, αλλά ούτε για τις άλλες χρήσεις (υδρόβια - άλλα φτερωτά -πρακτική σκοποβολή), αφού τα χαρακτηριστικά που συγκέντρωνε είναι περιττά, ή άχρηστα, ή αποτελούν και μειονέκτημα ακόμη - κάποια για τη μια χρήση, κάποια για την άλλη ...
.buy.
Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη κάτι δείχνει για την επίσημη αντιπροσωπεία ... Ή ότι είναι απλά έμποροι και μάλιστα άσχετοι με το αντικείμενο που εμπορεύονται ... Ή ακόμη χειρότερα, δείχνει την ιδέα και την άποψη που έχουν για τους πελάτες τους, τους Έλληνες κυνηγούς: μάλλον τους θεωρούν άσχετους, ανίδεους και ανίκανους να επιλέξουν το κατάλληλο όπλο για τα θηράματα που τους ενδιαφέρουν. Και ότι θα αγοράσουν ότι τους πασσάρουν, αρκεί να έχει 3 βελάκια !!! Και επιπλέον τους θεωρούν και παράνομους ... ή/και τους προτρέπουν έμμεσα να παρανομούν !!! .buy buy.