Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη κάτι δείχνει για την επίσημη αντιπροσωπεία ... Ή ότι είναι απλά έμποροι και μάλιστα άσχετοι με το αντικείμενο που εμπορεύονται ... Ή ακόμη χειρότερα, δείχνει την ιδέα και την άποψη που έχουν για τους πελάτες τους, τους Έλληνες κυνηγούς: μάλλον τους θεωρούν άσχετους, ανίδεους και ανίκανους να επιλέξουν το κατάλληλο όπλο για τα θηράματα που τους ενδιαφέρουν. Και ότι θα αγοράσουν ότι τους πασσάρουν, αρκεί να έχει 3 βελάκια !!! Και επιπλέον τους θεωρούν και παράνομους ... ή/και τους προτρέπουν έμμεσα να παρανομούν !!!
Στελιο πιστευω απο το συγκεκριμενο ηταν καθαρα θεμα μαρκετηνγκ να βαλουν οτι περνει πανω για να τσιμπησουν πελατες για να ανταγωνιστουν την αλλη Ιταλικη εταιρια που εβγαζε παρευφερη οπλο

Στελιο εισαι Θεος!!!.congrats..RESPECT.
Εγω σκοτωνομαι χρονια στους κυνηγοτοπους με τον κολλητο μου τον Μητσο!Φανατικος με τα 3 βελακια.hair.
Λεει χρονια!Αμα δεν εχει βελακια πανω το οπλο,πετα το!!!!Πρωτη αυτη εβαλε στο κοντακι υπολογιστη που μετραει
ποσα φυσιγγια εριξε,την πορεια που εκανες και αλλα πολλα!!!
Του λεω πως πιο πρακτικο ειναι να ηταν το κοντακι της ολο κουφιο και να επερνε μεσα χαρτι υγειας!Γιατι ετσι και σε
πιασει κοψιμο,δεν βλεπεις ουτε βελακια,ουτε τσοκακια ουτε Α κατι.Εχεις δευτερολεπτα να ξεντυθεις γιατι η τορπιλη
εχει ξεκινησει!!!!.sarcastic.

Του λεω πως πιο πρακτικο ειναι να ηταν το κοντακι της ολο κουφιο και να επερνε μεσα χαρτι υγειας!Γιατι ετσι και σε
πιασει κοψιμο,δεν βλεπεις ουτε βελακια,ουτε τσοκακια ουτε Α κατι.Εχεις δευτερολεπτα να ξεντυθεις γιατι η τορπιλη
εχει ξεκινησει!!!!.sarcastic.
.well done. .very funny..vert funny. .vert funny. .vert funny..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back