Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα ειμαι χωριο σπο παρασκευη ενα προβλημα υγειας του πατερα ολα ομως τωρα καλα . Μου δοθηκε ομως και η ευκαιρια να παω σημερα και μια βολτα για κανενα τρυγονακι και αποδειχτηκε τυχερη..!!!
Ευχομαι τα καλυτερα για το πατερα σου Αργυρη και περαστικα

Χαιρετώ την παρέα. Χθες συναντηθηκαμε με τον Αλέξανδρο στο εστιατόριο του Μάνου (γνωστό από την σειρά Seinfeld) τα πάμε λίγο και ελπίζουμε την Τετάρτη να πάνε όλα καλά και να κάνουμε την βόλτα μας.

Να ευχαριστήσω δημόσια τους φίλους Μάνος και Κωνσταντίνος για την υπέροχη χθεσινή βραδια(είναι δυνατόν να είσαι μπερεττακιας και να μην είσαι καλός;χαχα)τρομερά παιδιά και με απίστευτο χιούμορ ,το δε μαγαζί εκπληκτικό πολύ φιλική ατμόσφαιρα και με πόλη θετική αύρα,!!!ας ελπίσουμε η Τετάρτη να μας βρει στον παραδεισο όπου για μας τους κυνηγούς λέγεται CABELAS

Εμείς σε ευχαριστούμε Αλέξανδρε εκτός απροόπτου .pray to God. θα την κάνουμε την βόλτα μας.
Ειστε ωραιοι και λεβεντες!!! .congrats..well done..shake hands.

Καλησπερα σας

.

Καλησπέρα στην παρέα,το απόγευμα γνωρισα τον Κώστα (Grieko 13)στον κυνηγοτόπο,τα είπαμε κάναμε και δοκιμές με την maxus που είχε κάποια τσοκ ο Κώστας μαζί του και περάσαμε υπέροχα.τις δοκιμές θα τις ανεβάσει ο Κώστας αργότερα...

Καλησπέρα στην παρέα,το απόγευμα γνωρισα τον Κώστα (Grieko 13)στον κυνηγοτόπο,τα είπαμε κάναμε και δοκιμές με την maxus που είχε κάποια τσοκ ο Κώστας μαζί του και περάσαμε υπέροχα.τις δοκιμές θα τις ανεβάσει ο Κώστας αργότερα...
Κι εσείς είστε ωραίοι και λεβέντες!!! .shake hands..well done.
:)

Καλησπερα ειμαι χωριο σπο παρασκευη ενα προβλημα υγειας του πατερα ολα ομως τωρα καλα . Μου δοθηκε ομως και η ευκαιρια να παω σημερα και μια βολτα για κανενα τρυγονακι και αποδειχτηκε τυχερη..!!!
Περαστικα στον μπαμπα.....
Εχεις γινει τρυγονοκιλλερρρρρρ...

Καλησπερα σας κυριοι

Σχολική εκδρομή με νόημα και σημασία .Μοναδικές εμπειρίες γι αυτά τα παιδιά .Είναι οι οι στιγμές που αποφασίζουν να ζήσουν λίγη περιπέτεια αφήνοντας τα tablet ,τα κινητά στην άκρη..

Μια εκδρομη που θα θυμουντε μια ζωη......ωραια πραγματα...μερη απιστευτου καλους.....ραφτινγκ......μπανιο στο ποταμι.....βολτα στο δασος.....
Πως αυτα τα παιδια να μην αγαπησουν την φυση....μετα την εκδρομη αυτη.
Αυτες ειναι εκδρομες και οχι οι πενταημερες που ειμασταν ολη μερα γκολ απο τα ξιδια και τα πιωματα

Status
Not open for further replies.
Back