Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε. Μετά από τις υπέροχες φωτό του dim63 ποστάρω και εγώ μια σημερινή από το καρτέρι που κάθισα. Πρώτη ημέρα στο βουνό (αν και είναι ζώνη διάβασης) με άδεια τα καρτέρια ευκαιρία για ψυχική ηρεμία, μια ηρεμία την οποία καρπωνόμαστε εμείς οι κυνηγοί εξ αιτίας αυτού που λατρεύουμε. https://postimg.org/image/h0v2v7asp/

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ... Τρυγονάκια ακόμη κυκλοφορούν στο χωριό μου, τα άκουγα το σ/κ, είδα και 2 από κοντά. Παράξενο, γιατί ποτέ άλλη χρονιά από όσο θυμάμαι δεν τα έχω συναντήσει τέτοια εποχή, πάντα από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου εξαφανίζονταν. Είδα κι ένα σμαράκι φάσσες, 7-8 πουλιά, ψηλά σε μια πλαγιά το σάββατο πρωί, την ώρα που έφευγαν από την κούρνια τους.
Βέβαια στην περιοχή μου δεν έχει ανοίξει ακόμη η σεζόν... Αλλά ούτε την άδεια δεν έχω βγάλει ακόμη, και δε νομίζω να τη βγάλω ούτε αυτή την εβδομάδα ... πολλά "αγγούρια" μου πέσανε μαζεμένα τον τελευταίο καιρό... Τώρα μου 'ρθε και SMS ότι λήγει η ασφάλεια του αγροτικού στις 2/9, μίλησα με τον ασφαλιστή και θα μου φέρει το μεσημέρι το χαρτί, να πληρώσω με e-banking ...
Και δεν μου έφταναν όλα αυτά, μου έσπασε κι ένα δόντι προχθές ... δεν βρήκα ακόμη τον οδοντίατρο μου, να κλείσω ραντεβού να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν με πονάει, αλλά κάνει κοφτερή γωνία και με πληγώνει εσωτερικά στο μάγουλο ... Ευτυχώς είναι στην αριστερή μεριά, και δεν θα με εμποδίσει να ρίξω τις τουφεκιές μου το απόγευμα στο σκοπευτήριο, να εκτονωθώ λιγάκι !!! .sarcastic.

Το τσοκ μου το εστειλε συγγενης απο Γερμανία
Απόστολε, αν το παράγγειλες από e-shop της Γερμανίας ή από κυνηγομάγαζο με site, μπορείς να βάλεις το link; Ίσως βοηθήσει πολλούς συναδέλφους που έχουν συγγενείς στη Γερμανία... ;)

Καλησπέρα σας....πάει κι αυτό το καλοκαίρι... Σκ έφυγαν απο το νησί 6000 άτομα κ 1700ιχ...τελευταία εβδομάδα δουλειάς για εμένα κ η κούραση μεγάλη σερί απο τις 30 Ιουνίου
Γεια σου Τζιμαρα! Ευχομαι καλη ξεκουραση και να απολαυσεις τον χειμωνα!

Καλησπερα σας

.

Καλησπερα του εβεριμποντη.
Απόστολε, αν το παράγγειλες από e-shop της Γερμανίας ή από κυνηγομάγαζο με site, μπορείς να βάλεις το link; Ίσως βοηθήσει πολλούς συναδέλφους που έχουν συγγενείς στη Γερμανία... ;)
Χρηστο απο αμερικα αγοραστηκε αλλα σταλθηκε απο Τζερμανη.
Μακαρι να υπηρχε καταστημα στη γερμανια να γινοταν ευκολα η δουλεια

Εχθές πήγαμε και φάγαμε οικογενειακώς στο μαγαζί του μανου στην νέα Υόρκη δυστυχώς ο φίλος Κωνσταντίνος είχε δουλειά και δεν μπόρεσε να έρθει,τρομερό φαγητό απίστευτα φιλικό περιβάλλον και ρε παιδιά με πόνεσαν οι μασέλες από τα γέλια από τα πειράγματα και τα αστεία του μανου ,απίστευτη αίσθηση του χιούμορ,τρομερός τύπος πραγματικός ελληναρας,τον ευχαριστω άλλη μια φορά για το τρομερό μεσημεροαπογευμαβραδακι!!!!(αρμενικό χαχα) που περάσαμε εχθές την καλησπέρα μου σε όλο το φορουμ

Status
Not open for further replies.
Back