Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπον πουτσουληδες εδω ειμαστε!!!οτι δωσατε το καλοκαιρι δωσατε τωρα ετοιμαστειτε να παρετε.sex hard..sarcastic..big smile..big smile.
Με μεγαλη λυπη μου διεπιστωσα την μεγαλη ριξη μεταξυ οπτικου νευρου και του κυριαρχου κεφαλιου, ρε αμαν,ρε καλε μου, ρε χρυσε μου,τιποτα ρε δες τι βλεπουν τα ματακια,ρε κανε μια κινηση τιποτα,παει ψοφησε:( οπως πηγε ηρθε,λετε να επαθε καταθλιψη? αλλα βεβαια και στην Τηνο δεν ειχαμε και τιποτα το ιδιαιτερο, βολτα στην παραλια εκανες,και απο τα πολλα ΚΑΠΗ που εβλεπες νομιζες οτι ησουν σε γηροκομειο,ολοι εκει, για να ζητησουν χαρη φτου! και ξανα φτου! του χρονου να ειμαστε καλα και Τσιπρα θελωντος δεν την ξαναπαταω,ΜΥΚΟΝΟΣ λεμεεεεεεεε ha haaa.ha ha ha..ha ha ha. εκει βλεπεις καλαααααααα.terror..big smile..big smile.
Στο ειπα ορμοφαντρα μου μη μπερδευεις τα ταματα με τα θεαματα....sarcastic.

Επιστρέψαμε και εμείς, νηστικοί θα μείνουμε αύριο.......απο σημερινό ψάρεμα.....sarcastic.
Ένα μελανουρακι και μια μικρούλα ευτυχώς δράκαινα, η οποία μάλιστα με τσίμπησε κιόλας μιας και δεν την καλοειδα στο σκοτάδι, μόλις άναψα το φακό ήταν ήδη αργά, τίποτα το σοβαρό όμως. Μου μούδιασε το δάχτυλο για 5 λεπτά και τέλος.
Καληνύχτα σας και καλο ξημερωμα.

Ολο ξαφνικά μου είσαι .........
Εγω θα ειμαι στις 5 σε κατι πλαγιές στο γαλάτσι.
Όντως Δημήτρη κανονίστηκε εντελώς ξαφνικά και μια και πιάνω δουλειά την Πέμπτη είπα να πάω.
ΕΣΥ απ ότι βλέπω "χτίζεις" φυσική κατάσταση η οποία είναι απαραίτητη στα κυνήγια σε μεγάλα υψόμετρα.
Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να βρεθείς στα αγαπημένα σου φασοτοπιια.

Όντως Δημήτρη κανονίστηκε εντελώς ξαφνικά και μια και πιάνω δουλειά την Πέμπτη είπα να πάω.
ΕΣΥ απ ότι βλέπω "χτίζεις" φυσική κατάσταση η οποία είναι απαραίτητη στα κυνήγια σε μεγάλα υψόμετρα.
Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να βρεθείς στα αγαπημένα σου φασοτοπιια.

Ψυχοθεραπεία κάνω ,μη νομίζεις .
Άντε καληνύχτα σε όλους.

Status
Not open for further replies.
Back