Ακου τι λεει!! και βεβαια αφου ειπαμε ΨΟΦΗΣΕ!!!τωρα τι απομενει? ΟΙ ΦΙΛΟΙΜε συγκηνει το ενδιαφερον σου...λες να ελπιζω ??
Ακου τι λεει!! και βεβαια αφου ειπαμε ΨΟΦΗΣΕ!!!τωρα τι απομενει? ΟΙ ΦΙΛΟΙΜε συγκηνει το ενδιαφερον σου...λες να ελπιζω ??
Στο ειπα ορμοφαντρα μου μη μπερδευεις τα ταματα με τα θεαματα...Λοιπον πουτσουληδες εδω ειμαστε!!!οτι δωσατε το καλοκαιρι δωσατε τωρα ετοιμαστειτε να παρετε
Με μεγαλη λυπη μου διεπιστωσα την μεγαλη ριξη μεταξυ οπτικου νευρου και του κυριαρχου κεφαλιου, ρε αμαν,ρε καλε μου, ρε χρυσε μου,τιποτα ρε δες τι βλεπουν τα ματακια,ρε κανε μια κινηση τιποτα,παει ψοφησε οπως πηγε ηρθε,λετε να επαθε καταθλιψη? αλλα βεβαια και στην Τηνο δεν ειχαμε και τιποτα το ιδιαιτερο, βολτα στην παραλια εκανες,και απο τα πολλα ΚΑΠΗ που εβλεπες νομιζες οτι ησουν σε γηροκομειο,ολοι εκει, για να ζητησουν χαρη φτου! και ξανα φτου! του χρονου να ειμαστε καλα και Τσιπρα θελωντος δεν την ξαναπαταω,ΜΥΚΟΝΟΣ λεμεεεεεεεε ha haaa.ha ha ha..ha ha ha. εκει βλεπεις καλαααααααα
.hit..hit.κΑκου τι λεει!! και βεβαια αφου ειπαμε ΨΟΦΗΣΕ!!!τωρα τι απομενει? ΟΙ ΦΙΛΟΙ
Στο ειπα ορμοφαντρα μου μη μπερδευεις τα ταματα με τα θεαματα...
Ολο ξαφνικά μου είσαι .........Καληνύχτα σε όλους.
Πάω για νάνι γιατί έχει ξύπνημα στις 4.00 αφού κανονίστηκε εξόρμηση την τελευταία στιγμή .
Όντως Δημήτρη κανονίστηκε εντελώς ξαφνικά και μια και πιάνω δουλειά την Πέμπτη είπα να πάω.Ολο ξαφνικά μου είσαι .........
Εγω θα ειμαι στις 5 σε κατι πλαγιές στο γαλάτσι.
Όντως Δημήτρη κανονίστηκε εντελώς ξαφνικά και μια και πιάνω δουλειά την Πέμπτη είπα να πάω.
ΕΣΥ απ ότι βλέπω "χτίζεις" φυσική κατάσταση η οποία είναι απαραίτητη στα κυνήγια σε μεγάλα υψόμετρα.
Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να βρεθείς στα αγαπημένα σου φασοτοπιια.