τα ίδια Βασίλη και στο Μαραθώνα...πανηγύρι και χαρά.....Απόψε γιορτάζει ο Αγ. Ιωάννης ο Βαπτιστής, που είναι πολιούχος μας και έχει 2ημερο πανηγύρι το χωριό...
Προβατίνες παντού, κρασιά και κλαρίνα...
κι οι φασσες θα χαίρονται που δεν θα κινδυνεύουν.γεια σου ρε αλεπουδιαρηΌντως Δημήτρη κανονίστηκε εντελώς ξαφνικά και μια και πιάνω δουλειά την Πέμπτη είπα να πάω.
ΕΣΥ απ ότι βλέπω "χτίζεις" φυσική κατάσταση η οποία είναι απαραίτητη στα κυνήγια σε μεγάλα υψόμετρα.
Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να βρεθείς στα αγαπημένα σου φασοτοπιια.
Και δεν τον πυροβολησες τον έξυπνο?? παλι καλά. για πες τι εγινεΕυχομαι καλα και ασφαλη κυνηγια σε ολους!!Δοξα τον θεο,εγω τα εφαγα τα σκαγια μου στην πλατη.Ευτυχως δεν με πηραν στο προσωπο!
Τι να πεις με τους λαλακες ρε φιλε.έλεος πια.παλι καλά που ήταν μονο αυτό και μπραβο και στον doctor για την υπομονή να τα βγάλει και την όρεξη τουEυριπιδη τα γνωστα.Τα τρυγονια εχουν χαμηλωσει στον καμπο και μερικοι δεν καταλαβαινουν τιποτα!
Εκει που ειχα το νου μου μπροστα,ακουω την ντουφεκια και το καψιμο μαζι.Εκει που δεν με καλυπτε το γιλεκο και μπρατσο
πηρα 8 σκαγια Ν 7 αρκετα μεσα.Ο τυπος αφαντος!!Πηγα στο νοσοκομειο,εκπαιδευομενος ο μικρος αλλα ειχε ορεξη και μερακι.
Τα εβγαλε και καναμε τον σταυρο μας που ηταν μονο αυτο.Το κορυφαιο ειναι οτι 1 λεπτο πριν ειχα βγαλει τα σκοπευτικα γυαλια για να τα καθαρισω.
Αυτα.........