Καλησπέρα κυριοι
Χαχαχα μια γρήγορη ματιά έριξα μόνο γιατί από τη νύστα δεν πρόλαβα έπεσα ξερός, έχουμε μπόλικη συζήτηση όμως στο δρόμο και ειδικά για σκυλιά και εκτροφες γιατί έχω χάσει επεισόδια τόσα χρόνια, θα φέρω και φραπεδακια ακούω παραγγελία πως τον θέλεις.Καλημέρες Κώστα πως πήγε η μελέτη χθες με τα περιοδικά γιατί αύριο θα σε εξετάσω να δω αν τα έμαθες καλά!!!ha haaa
Δημήτρη φρόντισε το ΣΚ να είσαι στην Γαλανή ή στον Σταυρό και θα κάνεις παιχνίδι!!! Αχ πόσο μου έχει λείψει το κυνήγι τρυγονιών στη Σύρα...για 15 μέρες κάθε μέρα βουνό, ύπνο, φαγητό, ύπνο, βουνό...δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο! Ανεβαίναμε βλέπεις και από τις 3 το πρωί για να πιάσουμε το καρτέρι. Όταν φεύγαμε όλοι ήξεραν ότι ήμασταν εμείς εκεί γιατί πάντα αφήναμε 3 πέτρες πίσω!Καλησπέρα, στο σύνολό τους όλες οι αναφορές συμφωνούν ότι γίνονται/ θα γίνουν μετακινήσεις τρυγονιών. Το θέμα είναι να μην περάσουν από τη νησιωτική Ελλάδα χωρίς να ξεκουραστούν.......................
Βασιλάκη καλησπέρα. Αυτή τη φωτο στην αφιερώνω(σημερινή από Γαλανή) https://postimg.org/image/m9qkcga5l/.Πραγματικά πιστεύω αυτά τα χρόνια θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη σας, άλλωστε ήταν τα χρόνια τα ανέμελα (τα παιδικά) που για όλα φρόντιζε ο Κάπτεν. Δεν το εχω δει ακόμη σήμερα έμαθα ότι θήρευσαν δύο. Έως την επόμενη Τετάρτη θα είμαι εκεί δυστυχώς μετά υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που τουλάχιστον έως τις 11-12 Σεπτεμβρίου θα κατοικοεδρευουμε στο νοσοκομείο.........Δημήτρη φρόντισε το ΣΚ να είσαι στην Γαλανή ή στον Σταυρό και θα κάνεις παιχνίδι!!! Αχ πόσο μου έχει λείψει το κυνήγι τρυγονιών στη Σύρα...για 15 μέρες κάθε μέρα βουνό, ύπνο, φαγητό, ύπνο, βουνό...δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο! Ανεβαίναμε βλέπεις και από τις 3 το πρωί για να πιάσουμε το καρτέρι. Όταν φεύγαμε όλοι ήξεραν ότι ήμασταν εμείς εκεί γιατί πάντα αφήναμε 3 πέτρες πίσω!
Ελπίζω όλα να είναι καλά!!Βασιλάκη καλησπέρα. Αυτή τη φωτο στην αφιερώνω(σημερινή από Γαλανή) https://postimg.org/image/m9qkcga5l/.Πραγματικά πιστεύω αυτά τα χρόνια θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη σας, άλλωστε ήταν τα χρόνια τα ανέμελα (τα παιδικά) που για όλα φρόντιζε ο Κάπτεν. Δεν το εχω δει ακόμη σήμερα έμαθα ότι θήρευσαν δύο. Έως την επόμενη Τετάρτη θα είμαι εκεί δυστυχώς μετά υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που τουλάχιστον έως τις 11-12 Σεπτεμβρίου θα κατοικοεδρευουμε στο νοσοκομείο.........
Ευτυχως...ηταν ψιλοπραγματα ο τραυματισμος αν και το σοκ ειναι μεγαλο ειτε μικρος ειτε μεγαλος.Eυριπιδη τα γνωστα.Τα τρυγονια εχουν χαμηλωσει στον καμπο και μερικοι δεν καταλαβαινουν τιποτα!
Εκει που ειχα το νου μου μπροστα,ακουω την ντουφεκια και το καψιμο μαζι.Εκει που δεν με καλυπτε το γιλεκο και μπρατσο
πηρα 8 σκαγια Ν 7 αρκετα μεσα.Ο τυπος αφαντος!!Πηγα στο νοσοκομειο,εκπαιδευομενος ο μικρος αλλα ειχε ορεξη και μερακι.
Τα εβγαλε και καναμε τον σταυρο μας που ηταν μονο αυτο.Το κορυφαιο ειναι οτι 1 λεπτο πριν ειχα βγαλει τα σκοπευτικα γυαλια για να τα καθαρισω.
Αυτα.........
Έγινε, σωστός νεροζουμια χωρίς ουσία.Φραπέ μέτριο με γάλα και πολλά παγάκια!!!!το πιο δύσκολο πράγμα στην Αμερική είναι να βρεις καλό καφέ να πιεις όσο και αν ακούγεται περιεργο