Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στη παρέα. Σήκωσε ένα βοριαδάκι και καθάρισε η μούχλα, Ενώ δρόσισε κιόλας.
Αλέξανδρε ευτυχώς γλυτωγλυτωσες τα χειρότερα. Ούτε θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ήσουν πρόσωπο απέναντι στον καουμπόη.

Καλημέρες Κώστα πως πήγε η μελέτη χθες με τα περιοδικά γιατί αύριο θα σε εξετάσω να δω αν τα έμαθες καλά!!!ha haaa
Χαχαχα μια γρήγορη ματιά έριξα μόνο γιατί από τη νύστα δεν πρόλαβα έπεσα ξερός, έχουμε μπόλικη συζήτηση όμως στο δρόμο και ειδικά για σκυλιά και εκτροφες γιατί έχω χάσει επεισόδια τόσα χρόνια, θα φέρω και φραπεδακια ακούω παραγγελία πως τον θέλεις.

Καλησπέρα, στο σύνολό τους όλες οι αναφορές συμφωνούν ότι γίνονται/ θα γίνουν μετακινήσεις τρυγονιών. Το θέμα είναι να μην περάσουν από τη νησιωτική Ελλάδα χωρίς να ξεκουραστούν.......................
Δημήτρη φρόντισε το ΣΚ να είσαι στην Γαλανή ή στον Σταυρό και θα κάνεις παιχνίδι!!! Αχ πόσο μου έχει λείψει το κυνήγι τρυγονιών στη Σύρα...για 15 μέρες κάθε μέρα βουνό, ύπνο, φαγητό, ύπνο, βουνό...δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο! Ανεβαίναμε βλέπεις και από τις 3 το πρωί για να πιάσουμε το καρτέρι. Όταν φεύγαμε όλοι ήξεραν ότι ήμασταν εμείς εκεί γιατί πάντα αφήναμε 3 πέτρες πίσω! .sarcastic.

Δημήτρη φρόντισε το ΣΚ να είσαι στην Γαλανή ή στον Σταυρό και θα κάνεις παιχνίδι!!! Αχ πόσο μου έχει λείψει το κυνήγι τρυγονιών στη Σύρα...για 15 μέρες κάθε μέρα βουνό, ύπνο, φαγητό, ύπνο, βουνό...δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο! Ανεβαίναμε βλέπεις και από τις 3 το πρωί για να πιάσουμε το καρτέρι. Όταν φεύγαμε όλοι ήξεραν ότι ήμασταν εμείς εκεί γιατί πάντα αφήναμε 3 πέτρες πίσω! .sarcastic.
Βασιλάκη καλησπέρα. Αυτή τη φωτο στην αφιερώνω(σημερινή από Γαλανή) https://postimg.org/image/m9qkcga5l/.Πραγματικά πιστεύω αυτά τα χρόνια θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη σας, άλλωστε ήταν τα χρόνια τα ανέμελα (τα παιδικά) που για όλα φρόντιζε ο Κάπτεν. Δεν το εχω δει ακόμη σήμερα έμαθα ότι θήρευσαν δύο. Έως την επόμενη Τετάρτη θα είμαι εκεί δυστυχώς μετά υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που τουλάχιστον έως τις 11-12 Σεπτεμβρίου θα κατοικοεδρευουμε στο νοσοκομείο.........

Βασιλάκη καλησπέρα. Αυτή τη φωτο στην αφιερώνω(σημερινή από Γαλανή) https://postimg.org/image/m9qkcga5l/.Πραγματικά πιστεύω αυτά τα χρόνια θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη σας, άλλωστε ήταν τα χρόνια τα ανέμελα (τα παιδικά) που για όλα φρόντιζε ο Κάπτεν. Δεν το εχω δει ακόμη σήμερα έμαθα ότι θήρευσαν δύο. Έως την επόμενη Τετάρτη θα είμαι εκεί δυστυχώς μετά υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που τουλάχιστον έως τις 11-12 Σεπτεμβρίου θα κατοικοεδρευουμε στο νοσοκομείο.........
Ελπίζω όλα να είναι καλά!!

Καλησπερα στην παρεα
Ειμαι λεπτοκαρυα οικογενειακως και δυστυχως δεν εχω οπλο και σκυλο.
Εχει 40λεπτα περίπου που βρεχει με αστραποβροντα.
Δροσισε και μουσκεψε καλα η γη
Ειναι καλη περιπτωση για τρυγονορτυκα αυριο.
Σε περιπτωση που σταματησε κανενα περασματακι γιατι δινει και το βραδυ βροχες.
Οσο για τα ορτυκια ειναι ευκαιρία να βγουν και στις ξερικες καλλιέργειες.
Οσοι μπορειτε βγείτε αυριο οι βορειοι.

Eυριπιδη τα γνωστα.Τα τρυγονια εχουν χαμηλωσει στον καμπο και μερικοι δεν καταλαβαινουν τιποτα!
Εκει που ειχα το νου μου μπροστα,ακουω την ντουφεκια και το καψιμο μαζι.Εκει που δεν με καλυπτε το γιλεκο και μπρατσο
πηρα 8 σκαγια Ν 7 αρκετα μεσα.Ο τυπος αφαντος!!Πηγα στο νοσοκομειο,εκπαιδευομενος ο μικρος αλλα ειχε ορεξη και μερακι.
Τα εβγαλε και καναμε τον σταυρο μας που ηταν μονο αυτο.Το κορυφαιο ειναι οτι 1 λεπτο πριν ειχα βγαλει τα σκοπευτικα γυαλια για να τα καθαρισω.
Αυτα.........
Ευτυχως...ηταν ψιλοπραγματα ο τραυματισμος αν και το σοκ ειναι μεγαλο ειτε μικρος ειτε μεγαλος.
Προσοχη θελει εχει πολλους βλαμενους που δεν βλεπουν και το χειροτερο οταν κανουν την λαλακια εξαφανιζονται.

Φραπέ μέτριο με γάλα και πολλά παγάκια!!!!το πιο δύσκολο πράγμα στην Αμερική είναι να βρεις καλό καφέ να πιεις όσο και αν ακούγεται περιεργο
Έγινε, σωστός νεροζουμια χωρίς ουσία.

Αύριο που είναι και η ονομαστική μου εορτή κερνάω το γεύμα εγώ!τι καλύτερο δώρο να ζητούσα άραγε?αυτο και ένα πέρασμα στην μανη την άλλη εβδομάδα που θα είμαι εκεί!!!αλλωστε μου το χρωστάει η θέα τύχη τα τελευταία 15 χρόνια που πηγαίνω εκεί καθότι η γυναίκα είναι από εκεί!!αλλο τυχερό αυτό!!

Status
Not open for further replies.
Back